Hoşaf aslında çok sağlıklı bizde havadan gidiyor çok seviyorlarÇayı zor içiyorumuykudan.
Dün kahve içmiştim en azından bu gece daha kendime gelemedim.
Annem de hoşaf için gönderdi de sorun bizimkiler içmiyor.
Yapsam bana kalacak hep.
Yoksa kuru çok evde.
Afiyet olsun canımÇay zamanı
Yumurta haşladım
Biber, patates kızartması yaptım.
Kahvaltılık
Taze pide aldık fırından yedik doyduk şükür.
Menün şahane yineSelam kızlar..
Klasik bir cumartesi gününe merhaba dedim. Biraz uyku sorunu yaşıyorum kalkabilsem neler yapıcam da kalkamıyorum:)
Yemek menüsünü belirledim. Valla buzluktan gideceğim. Haşlanmış yeşil mercimeğim var ona erişte katıp yoğurt çorbası yapacağım. Sonra da yine buzlukta tavuklu böreğim var. Onu galetaya bulayıp airfriyera atacağım. Köz patlıcan biber salatası yanina bitti..
Dün de bir gün önceden kalanları yedik.. Değişik bir gün sırf yatak modu.. bazen de bu lazım
Geçmiş olsun canım sanada hayırlı iftarlarBir cumartesi
Ne yaptım
Uyudum saat 14 de kalktım tüm yorgunlugumu attım ama hastayım üşütmüşüm öksürük burun akıntısı menüde harput köftesi sebzeli kabak yayla çorbası lahmacun salata çamaşırları serdim hiç dışarı çıkmadım öyle yağmur yağıyor cikamiyon seviliyor sunuz kızlar ❤hayırlı iftarlar
Bedenen ve mental olarak ihtiyacın var çok uykuya demekki canım bayram tatiline bir planın var mı?Sanki bir değişikliğede ihtiyacımız var hep bir rutin içerisindeyiz tabi bu benim düşüncemKlasik cumartesi.
Benzin al.
Oğlanı yüzmeye bırak.
Market hallet.
Şimdi eve geçeceğiz.
Ordan pazar alış verişi.
Dün gece 21 de yattım ya sahur yapıp bir daha yattım. Teee öğlen 13 e kadar nasıl bir yorgunluk mu kaçınma davranışı mı bilmiyorum.
Bahar dan da olabilir.
canım dinlenmek güzel tadnu çıkarmışsın oh ne güzelSelam kızlar..
Klasik bir cumartesi gününe merhaba dedim. Biraz uyku sorunu yaşıyorum kalkabilsem neler yapıcam da kalkamıyorum:)
Yemek menüsünü belirledim. Valla buzluktan gideceğim. Haşlanmış yeşil mercimeğim var ona erişte katıp yoğurt çorbası yapacağım. Sonra da yine buzlukta tavuklu böreğim var. Onu galetaya bulayıp airfriyera atacağım. Köz patlıcan biber salatası yanina bitti..
Dün de bir gün önceden kalanları yedik.. Değişik bir gün sırf yatak modu.. bazen de bu lazım
Sağol canım teşekür ederimGeçmiş olsun canım sanada hayırlı iftarlar
Bedenen ve mental olarak ihtiyacın var çok uykuya demekki canım bayram tatiline bir planın var mı?Sanki bir değişikliğede ihtiyacımız var hep bir rutin içerisindeyiz tabi bu benim düşüncem
canım dinlenmek güzel tadnu çıkarmışsın oh ne güzel
Geçmiş olsunBir cumartesi
Ne yaptım
Uyudum saat 14 de kalktım tüm yorgunlugumu attım ama hastayım üşütmüşüm öksürük burun akıntısı menüde harput köftesi sebzeli kabak yayla çorbası lahmacun salata çamaşırları serdim hiç dışarı çıkmadım öyle yağmur yağıyor cikamiyon seviliyor sunuz kızlar ❤hayırlı iftarlar
Kraliçe bende gördüm.Dün 11gibi uyudum 9.30civarı uyandım kalktım sahura kalkamadım bus efer
çamaşır attım makineye bitti onları serdim
Sonra ortalığı topladım
Mutfağa geçtim
Buzlukta kuru fasülye vardı onu yptım yanına pirinç pilavı ve çorba yaptım
Sonra dizi izledim kraliçe diye yeni bir dizi başlamış biraz çöp adam biraz üç kız kardeşne bulduysam izlemişim
Hayalhanemden bir konuşmacıyı dinledim çok iyi gidiyor bu ara 2.bölümdeyim dini konuları aydınlatıyor uzun zamandır böyle dolu bir sohbet dinlememiştim
Paylaşırım isteyen olursa bana tefekkür imkanı veriyor
Ortalığı düzenledim
İş yerini kafamdan atamıyorum sanırım başka uğraşım sosyal hayatım yok o yüzden kendime yeni iş uğraş bulmam lazım.Geçmiş olsun canım sanada hayırlı iftarlar
Bedenen ve mental olarak ihtiyacın var çok uykuya demekki canım bayram tatiline bir planın var mı?Sanki bir değişikliğede ihtiyacımız var hep bir rutin içerisindeyiz tabi bu benim düşüncem
canım dinlenmek güzel tadnu çıkarmışsın oh ne güzel
Harput köftesi elazığda yöresi bir yemek kabakta normal türlü gibiGeçmiş olsun
Menü çok zengin.
Harput köftesi bilmiyorum.
Sebzeli kabak ayrı yemek mi?
Yoksa köftenin yanına konan bir şey mi?
Allah mekanını cennet eylesin başın sağolsun canımSelam canlar
El açması kıymalı mantı yaptım.
Özlemişim fena değildi.
Sarmam istediğim gibi olmadı. Buzluktan çıktığı için mi ne buzluk tadı oluyor sanki.
Çorbayı bitirdik şükür.
Reglim bitti diye oruca başladım. Ama iyice saçmaladı. Ara lekeler normalde olmazdı bahardan mı ne o da beni sinir etti.
Babamın ölüm yıl dönümü bugün .
22 sene olmuş.
Nerden nereye.
Zaman çok çok hızlı sahiden.
Benimde tatil planım yok zaten abimler bize gelirİş yerini kafamdan atamıyorum sanırım başka uğraşım sosyal hayatım yok o yüzden kendime yeni iş uğraş bulmam lazım.
Yeğenim gelecek.
Pierre lotiye çıkıcaz bir gün.
Bir iki gün de gezeriz gibi.
Şehir dışı planım yok
Zaten regl olacam o hafta evde yer içerim.
Bizde yakın arkadaşımla (işyerinden) yazışırken dün akşam aynı uyarıyı yaptık birbirimize iş yerinin çemberinden çıkamıyoruz diye artık yeter dedim o kadar çok sorun ve durum var ki ben öncede böyle değildim son zamanlarda iyice çoğaldıİş yerini kafamdan atamıyorum sanırım başka uğraşım sosyal hayatım yok o yüzden kendime yeni iş uğraş bulmam lazım.
Yeğenim gelecek.
Şehir dışı planım yok
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun cümle ölmüşlerimizinSelam canlar
El açması kıymalı mantı yaptım.
Özlemişim fena değildi.
Sarmam istediğim gibi olmadı. Buzluktan çıktığı için mi ne buzluk tadı oluyor sanki.
Çorbayı bitirdik şükür.
Reglim bitti diye oruca başladım. Ama iyice saçmaladı. Ara lekeler normalde olmazdı bahardan mı ne o da beni sinir etti.
Babamın ölüm yıl dönümü bugün .
22 sene olmuş.
Nerden nereye.
Zaman çok çok hızlı sahiden.
Yeni bi iş uğraş ne olabilir ki?İş yerini kafamdan atamıyorum sanırım başka uğraşım sosyal hayatım yok o yüzden kendime yeni iş uğraş bulmam lazım.
Yeğenim gelecek.
Şehir dışı planım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?