Senin menüleri görünce mutfaktan nasıl elimi eteğimi çekmişim onu anlıyorum.Canim ben de yemem normalde.. ama diyelim tavuk sote yaptım ve kaldı ya da tavuklu bezelye. Onu iyice kaynatıp suyunu süzüp börek sarıyorum. Buzluğa atıyorum. 1 2 hafta içinde yiyorum.. Buzlukta bir şey olmaz gibi geliyor bana.. Gecen sultan kebabı yapmıştım onun artan içi bu mesela.. Sonra onu yumurta ve galetaya buluyorum eskiden kizartırdım şimdi airfriyer atıyorum. Ama dün çocuklarimdan biri hastalandı gece 2 ye kadar acildeydik yapamadım. Bugün de eşim muhlama istedi. Yarın yapıcam mesela.. olmaz ya buzlukta nolcak.. umarım olmaz :))
Canım babacığının mekanı cennet olsun..
Ara lekelenme bende de çok oluyor.. Gecem yine doktora gittim normal dedi.. Ama insanın siniri bozuluyor çok haklısın.. Tüm her anlamda hayati sa sekteye uğruyor
Selam
Cnm o kadını ben işk pandemi de keşfettim kral kaybederse çok akıcı idi kitap ama psikoloji bozan psikolog diyorum ben ona bir sürü dizisi türedi iyi rant sağladı hastalarından danışan etiği falan yok muayenesine gidiyim desen dünya paralar istiyorlar ben daha ne dizisi ne kitabımı okumama kararı aldım hayat zaten yeterince zor herkesin kendine çocukluk travmaları vs var kitaplarıda çok tetikliyor ağlatıyor vs. Öyle işteSelam
Tabiki 13.30 a kadar uyudum.
(Yatmadan önce Budayıcıoğlu okumuştum.
Duygulandım epey yazılanlara ağladım vs. )
Neyse kalktım.
Duş alıp çıktım.( Önce biraz veda mektubu izledim.)
Benzinlikten tekerleri şişirdik. Havası azalmış.
Yağ azalmış yağ değişecektik kapalıymış hafta içine kaldı.
Oğlanı yüzmeye bıraktım.
Market hallettim.
Şimdi o yüzüyor..
Ben de KK takılmaca.
Kitap okuyamıyorum bu ara.Cnm o kadını ben işk pandemi de keşfettim kral kaybederse çok akıcı idi kitap ama psikoloji bozan psikolog diyorum ben ona bir sürü dizisi türedi iyi rant sağladı hastalarından danışan etiği falan yok muayenesine gidiyim desen dünya paralar istiyorlar ben daha ne dizisi ne kitabımı okumama kararı aldım hayat zaten yeterince zor herkesin kendine çocukluk travmaları vs var kitaplarıda çok tetikliyor ağlatıyor vs. Öyle işte
kendime acı çektirmek istemiyorum
Epey geç uyudun öyleyse sudem
Kuran 2.cüz dinleyecem
Zaman ne çabuk akıyor 4.gün oldu bile Ramazan
Senin menüleri görünce mutfaktan nasıl elimi eteğimi çekmişim onu anlıyorum.
Artan malzeme değerlendirme bende çok severim.
Dün mantının salça sorunu tost ekmeğine sürüp üstüne sucuk ,zeytin, kaşar koyup kanepe yaptım.
Peynirli böreğin harcı artmıştı maydonozlu içine yeşil soğan doğrayıp yumurta kırıp yine kanepe yaptım. Zira tost ekmeği günü doluyor.
Tasarruf kraliçesi derdi arkadaşım bana.
Artan malzeme değerlendirme huyumdan. Onun bunu uydurmamdan.
Ben tavuğu uzun zamandır direk mangal olarak satın alıyorum biraz ondan sanırım menü kıtlığım. Daha ucuza geliyor belki de hem de pratik hazır yemek. Ama senin börek olayı da çok pratikmiş.
Halam direk tavuklu gözleme yapıyor. Bazen yapıp gönderir. Soğan salça baharatla iyice soteleyip gizlemeye koyar.
Amin
Sinir etti bu ay beni.
Bir daha 7 gün bekliycem erken duş alıp normale binmeye çalışmıycam.
Japon kirazı kolonyası kullanıyorum ben çok güzel kokuyor..Yalnızlık demişken gece sahura kalkamadım tabi tek olunca bir türlü kalkamıyorum uyuyakalmışım sabah 6.30du uyandjm sonra 1kaç saat tekrar yatış
Kahvaltılık birazda meyve bitmiş onları alışveriş ettim herşey ateşpahası :/
Sonra çamaşırları vardı kurumuş onları katladım
Yeni çamaşır attım çalışıyor bulaşık mak doldurup çalıştırdım
Dışarı çkayım hava güzel dedim iyi dediğim 3gün yaşıyor hava karardı yağmur döküştürüyor
Evde dünden kalan fasülye pilav yanına yoğurt falan yeter herhalde
Japon kirazı sıvı sabunu aldım onu deniycem doldurdum şişeme
Ha haYa evet artan malzeme değerlendirme önemli bence de.. Çünkü biz 2 kişiyiz, her şey kalıyor.. Az yapmama rağmen.. Ben annemden de öyle gördüm.. Sen de ne güzel yapmışsıntavuklu gözleme de değişik olabilirmiş valla.. Ben de mangal özlemişim onu fark ettim sen diyince bu arada
Aynen bekle kuzum 7 gün de normal ya sürer bence..
Japon kirazı kolonyası kullanıyorum ben çok güzel kokuyor..
Bu arada hava olayına da güldümsen de yağmurda yürü bebişim çok güzel oluyor..
Afiyet olsun, iyi iftarlar
Afiyet olsun canımSelam canlar
Lahmacun içini yapıp gönderdim.
21 tane çıktı.
Yiyeceğimizi yedik artan buzluğa.
Hafta içi bir gün iyi olur. Yemek olmadığı akşam aradan çıkar.
Eşim de fıstıklı kadayıf almış.
Şimdi de çay çekirdek dizi keyfi yapıyorum.
Yargı ve ego var şimdilik yargıyı izliyorum.
Hoş geldin canım ❤Slm kizlar.
Uzun bı aradan sonra yazıyorum mesajlarınızi da okuyamadım pek umarım herkes iyidir.
Herkese hayırlı Ramazanlar
Hoş buldum canımbenimHoş geldin canım ❤
İyiyiz şükür
Sen nasılsın?
Nerelerdesin Aysen neler yapıyorsun çok özleştikHoş buldum canımbenim
Elhamdülillah bugunumuze.
Daha iyiyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?