Selam canlar

İşte sorunlar bitmiyor.
Neyse eve geldim.
Yemek yapmadım.
Buzluktan lahmacun çıkardım.
Dünden su böreği ve baklava da vardı.
Bugün de böyle bir gün işte.

5524 adım attım.

İyi geceler
Yine yıprandığımız tükendiğimiz kendimizden verdiğimiz bir gündü
Çok yoruldum iş ekstra iş sonra arkasına kurs milletin çocuklarını oyalama görevi
Gereksiz şımarık kimi aile terbiyesi görmemişlerinin tüketmesi diyelim malesef
Sonra kiracıyım ev sahibinin dava açmaya hazırlandığını duydum emsal kiralar yüksek 8000-10000diye kontratı istemiş müteahhitten bunu duyurdular üfff nasıl bir uzlaşma olacaksa canım sıkıldı hiçte bu işlerden anlamıyorum bilen birine danışmak lazım.
bugün dışardan yedim uzun süredir tavuk yemiyordum tavuk yanına biraz patates kızartması tatlı midye baklava
Gün doğmadan neler doğar üzülme diye telkin ediyorum kendimi,nice ev sahipleri bugün ya yok ya evsiz yine bugünüme şükredecem yine işimi halimi Allaha havale ve arz edecem inşallah bana bir kapı açar ve yol gösterir inşallah

Kaç yıllık kiracısın?
Korkma bişey yapamaz.
Yüzde 25 den fazla arttıramaz.
Mahkeme en az üç yıl sürer .
Kira zam ayın ne zaman?

Şu an kiran kaç?
Sakın evden filan çıkma.
Yasalar önünde sen haklısın.
Kiran bankaya mı yatıyor?

Duş almak iyi geldi.
Sırt ağrım geçmedi ama.
Nevresim değiştirdim.
Kahve yaptım.
Hurma içi ceviz yaptım.
Dinleniyorum

Slm kızlar
Bugün ne yaptım
Sabah uyandım ama okula gidesim yoktu neyse kalktım üstümü değiştirip gittim çocuklar çok yoruyor çıktım eve geldim birşeyler lazımdı babam arabayla götürdü annemle sebze erzak falan aldım eve geldik
Yaprak sarması
Taze biber dolması
Dünden köfte pilav da var
Salata yapicam
7.649 adım attım

Selam canlar

Mangal söyledim.
Alıp eve geçeceğim.
Tavuk şiş tabiki mangal da .
Yorucu bir gündü.

Selam kızlar ozledim sizi..

Bu ramazan çok misafir ağırlamakla geçti.. ben severim çok güzel oluyor bence.. bugün de arkadaşlarımız dışarda iftar yaptık. Yarın temizlik var ve yine akşama misafir var:))

Onum dışında iş güç.. aynı şeyler.. Yarın biraz da ödev yapacağım.. sizler nasılsınız

Selam

Hafta içi stresli, yorucu geçiyor.
Hafta sonuna geçiş olduğu için mutluyum ❤

Umarım hakkıyla dinlenirim.
Biraz da eve el atmak istiyorum tabiki.

Selam canlar

Oğlanı havuza bıraktım.
Dışarda güneşte oturuyorum.

Sabah un açtım baktım dıştan rutubet olmuş. Çok canım sıkıldı.
Annemi çok kınadım. Annemin kızıyım tam. Tasarrufu sever israftan kaçardım güya. En sevmediğim şeyler başıma geliyor. Az buz da değil baya un var. Bir de daha hiç açılmamış 9-10 kilo var inşallah onda olmamıştır diye dua ediyorum. Akşam ya da yarın açıp manzaraya bakayım.

Neyse sağlam undan pizza hamuru yoğurdum geldim. Bugün marketle yorulmayacağım. Kendime mola verdim. Zaten Ramazan'da pek bir şey yenmiyor.

Aslında diyet miyet işleri de fena olmaz ama şu an o kafada değiliz.

Bir ara hem eşime hem kendime diyet yaptırabilirim.

Dün tartılmayı unuttum.
Ama nerdeyse her akşam şerbetli tatlı yiyorum böyle sonum nereye bilmiyorum.

Yüzüm kalktı biraz kilo alınca ona seviniyorum ama bazen yapmak iyi olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…