Her şey üst üste birikmiş görünüyor.Ben izliyorum o akademisyeni ara ara.
Rahmet okuyoruz tabi Asuman la babişkolarınA
Acayip karışığım kızlar.
Mutfak çamaşırlar
Ev düzeni, havaların ısınmasıyla beraber oğlanların kanlarının kaynaması...
Telefonun bozulması
PC nin kablosunun kopması sonucu ben de online derslerden koptum. Ödevleri kaçırdım. Dersleri kaçırdım. Haliyle çok soğudum.
Haftaya vizeler başlıyor.Dua edin de geçeyim hayırlısıyla.
Yarın ufaklığın veli toplantısı var. Gidebilirsem ona gitmeyi düşünüyorum. Nasrettin Hoca olacak oğlum. Ona şalvar buldum arkadaşta varmış. Bir daha giymeyeceği birşey için sipariş vermek istemiyoruz. Netten baktım 300 500 civarı kıyafet. Sadece durup şiir gibi kısa okuması olacak. Tiyatro olsa hadi neyse derdim... şalvar üstü beyaz gömlek sakal kavuk göbek niyetine yastık derken hallederim inşallah
Pazartesi 2 Vize var ve beslenme sırasında bana börek yazmış hoca.
Hocam ya menüyü değiştirin ya da günü dedim. Hangi arada neyi halledeceğim gerçekten...
O da kolayına gelen birşeyi yap demiş. Simit ayran gibi hazır birşeyle günü idare etmeyi planlıyorum.
Yarın tekrar oruç tutmaya başlıyorum. Günlük okumam gereken cüzlerim, kitap sayfa sayılarım birikti.
Sahurda kalkıp yapılacakları plan yapıp ucundan başlamam gerek. Dua istiyorum kolaylaşması için.
Buraya da enerji olsun diye paylaşmak istedim yaptıklarımı ve inşallah yapacaklarımı.
Duşumu aldım. Şimdi uyuyup sahurda biraz daha erken kalkıp birşeylere başlamayı düşünüyorum. Hepinize iyi geceler yedi cüceler güzeller ☺❣
Yok söylemek istediğim o değildi. Bu kadın benim gençlik yıllarımda arka sıradakiler dizisinde oynuyordu lise öğrencisini. Böyle havai bir tavrı vardı.41 kere maşallah diyeyim o zaman.
Eylül' e ne kalmış41. 5 sun he
Kız 14- 16 yaşında evlenenlerin torunu bile olur. Benim hem öğrencim hem teyzesi aynı sınıfta öğrencimdi. Asuman da demek ki erken yıprandı yaşlandı. O yaştaki kadına da torunlu roller aman işte dizi sektörü mantık aramamak lazım
Aaa bu nasıl bir değişim.Yok söylemek istediğim o değildi. Bu kadın benim gençlik yıllarımda arka sıradakiler dizisinde oynuyordu lise öğrencisini. Böyle havai bir tavrı vardı.
Kadına o kadar çok estetik yapmışlar ki, yüzü oturmamış ve yaşlanmış. Bir de fazla kilo almış, o dizide çiroz gibi bir kızdı aşırı zayıftı.
Yaşından çok büyük görünür olmuş. Buna üzüldüm açıkçası. Yoksa benim de torunu olan, olacak yaşta olan, çocuğu üniversiteyi bitirmiş yaşıtım arkadaşlarım var. Ona şaşırmadım.
Bilmiyorum o kadar aklımda kalmamış ama benim 20 yıl önceki halimle şimdiki halim aradında çok da bir fark yok mesela. Ha elbette yaşlanma belirtileri var ama bu başka bir şey yaAaa bu nasıl bir değişim.
Ağzı ondan mi yamuk konuşurken bir tarafa gidiyor. Eskiden de yamuk muydu?
Şimdiki hali daha güzel ya. Şişman sadece.
Burda güzel değilmiş.
Enişte beyi görsem birHer şey üst üste birikmiş görünüyor.
Enişte beyden az yardım istesen.
Ben Wonder Woman değilim bey desen.
İşleri öncelik sırasına koy bence.
Yemek vs olduğu kadar idare et.
Ben bugün 10 dakika pilav dışı bişey yapmadım mesela.
Çamaşır hafta sonunu bekleme hafta içi arada at iyi oluyor birikmiyor üst üste.
İnşallah yolunda gider işlerin.
Hadi ha gayret kaldı şurda son 9 gün.
Sana sonuna kadar hak veriyorum zira iş dışında nerdeyse bişey yaptığım yok ama yorgun ve bitkinim. Yani olduğu kadar geçiştiriyorum.
Slm kavs naber? Kıyafet konusunda aynı fikirdeyim. Küçük oğlum için öğretmen kot şort Polo yaka beyaz tişört ve de kırmızı askı ve papyon dedi ama illa şurdan olsun şöyle olsun demedi. Bizde de veliler sürekli aynı olsun aynı marka olsun modunda. Malum markanın yarı fiyatına buldum internetten papyon ve askıyı mesela ordan aldım tabi söylemedim ben ordan aldığımı hiç çekemeyeceğim gereksiz yorumlarıEnişte beyi görsem biradam yoğun çalışıyor gerçekten. Pek yardım fırsatı olmuyor.
Bazen nefes alsın yeter moduna giriyorum
Benim bu kan meselesi etkiledi sanırım ve regl uzun sürdü. İlla vardır etkisi.
Sabahtan ufaklığın veli toplantısı vardı. Giderken çöpleri falan da götürdüm attım iyi oldu. Toplantı konusu yıl sonu gösteri kıyafetiydi. Efe tarzı ve Nasrettin hoca olacak oğlum inşallah
. Benim arkadaşlarda efe kıyafeti var. Bende de siyah şalvar falan var. Hocam ben almak istemiyorum, var çünkü desem can sıkacak bir insan. İlla kendi istediği renk olsun şeklinde yaklaşımı hıoşuma gitmedi. Başka veli de var dedi ama sıcak bakmadı.
Kıyafeti ücreti 500 lira. Bir daha kullanmayacak ve de hatıra diye saklamam ben. Hangi birini saklayayım?! Eşim elimizde olduğu için alma taraftarı değil. Ben de değilim. Sizce ne yapsam?Sınıfta da konuşuldu hatta ama o herkese bir örnek olsa daha güzel görüneceğini düşünüyor.
Dün arkadaşım tanıdığımız bir ablaya götürdü beni. Fitre kahve severim ben. Beraber kahvemizi içtik. Limonlu kekimizi yedik. Sohbet muhabbet derken iyi geldi. Sahura kadar da uyku tutmadı.
Bu akşam arkadaşıma iftara davetliyiz. Sahur beklerken gelin pastası tatlısı yaptım ona. Kremasına limon rendeledimn. ve de naneli limonata. İnşallah tatlı bir zaman geçiririz
Mutfağa el attım. Yıkanacakları yıkadım. Buzdolabını temizledim. Büyük çoğunluğunu toparladım.
Aslında şimdi online dersim var ama hoca link atmadı. Biraz uyusam iyi gelecek. Kalkınca hem kalan işimi tamamlayayım hem de çamaşırlara el atayım diyorum..ev düzenli olunca zihnim de düzenli oluyor.
Ben 20 yılda yaşlandım ya.Bilmiyorum o kadar aklımda kalmamış ama benim 20 yıl önceki halimle şimdiki halim aradında çok da bir fark yok mesela. Ha elbette yaşlanma belirtileri var ama bu başka bir şey ya
Ben Yıldız gibi bir arkadaşım olsun diyordum daha dün, şimdi anası yaşında çıktım psikolojim bozuldu
Hasta gibiyim diyordun iyileştin mi?İyi akşamlar bende bir etkinlik tasarladım velilere duyurdum bir hevesle aldılar hiç çatlak ses çıkmadı şimdilik bakalım
İnşallah güzel geçer
Bugün iş çıkışı
Önce kuaföre geçtim saçlarımı boyatıp kestirdim
Sonra kendime kıyafet alışverişi ve birde güneş gözlüğü aldım ihtiyaçları aldım diyelim
Dışarda kendime birşeyler ısmarladım bugünlerde eve girmek istemiyorum öyle bir sıkılma hali normalde ev bağımlısı olma yolunda ilerliyordum kırılsın bu saçma düzen
Mikan gösteri ara tatilden önce mi?Slm kavs naber? Kıyafet konusunda aynı fikirdeyim. Küçük oğlum için öğretmen kot şort Polo yaka beyaz tişört ve de kırmızı askı ve papyon dedi ama illa şurdan olsun şöyle olsun demedi. Bizde de veliler sürekli aynı olsun aynı marka olsun modunda. Malum markanın yarı fiyatına buldum internetten papyon ve askıyı mesela ordan aldım tabi söylemedim ben ordan aldığımı hiç çekemeyeceğim gereksiz yorumları
Büyük oğlanın öğretmenini çok seviyorum. Beyaz düz tişört aldırdı. Çocuklar üzerlerini boyayıp kendi tişörtlerini tasarladılar alta da kot şort evde mutlaka vardır dedi giydirirsiniz dedi.
Bakalım benim derdim de çocukların gösterisinin olduğu gün dersim var eşimin de dersi var gidebilecek miyim bilmiyorum
Ara tatilden sonra 27sinde. Anaokuluna gidiyor benimkiler özel kurum değil ondan haftasonu yapacaklarını sanmıyorum maalesefMikan gösteri ara tatilden önce mi?
Neden hafta sonu değil?
Hafta içi herkes nasıl müsait olsun.
İtiraz etseydiniz çalışan anneler
En azından dersinin olmadığı bir gün saate ayarlatsaydın.Ara tatilden sonra 27sinde. Anaokuluna gidiyor benimkiler özel kurum değil ondan haftasonu yapacaklarını sanmıyorum maalesef
Ben 24 ünde olur diye umuyordum boş günüm 27 deyince baya canım sıkıldı ne alaka dedim yani.25 - 26 olsa arada boşluklarım var mesela yine ayarlardım bi şekilde ama ben ve şansım işteEn azından dersinin olmadığı bir gün saate ayarlatsaydın.
Ben bir kez yaptım ama vakti saati pek hatırlamıyorum. Gerçi idare vs davetliydi hafta içi olma ihtimali yüksek bu durumda.
İyilik sağlık canım.Slm kavs naber? Kıyafet konusunda aynı fikirdeyim. Küçük oğlum için öğretmen kot şort Polo yaka beyaz tişört ve de kırmızı askı ve papyon dedi ama illa şurdan olsun şöyle olsun demedi. Bizde de veliler sürekli aynı olsun aynı marka olsun modunda. Malum markanın yarı fiyatına buldum internetten papyon ve askıyı mesela ordan aldım tabi söylemedim ben ordan aldığımı hiç çekemeyeceğim gereksiz yorumları
Büyük oğlanın öğretmenini çok seviyorum. Beyaz düz tişört aldırdı. Çocuklar üzerlerini boyayıp kendi tişörtlerini tasarladılar alta da kot şort evde mutlaka vardır dedi giydirirsiniz dedi.
Bakalım benim derdim de çocukların gösterisinin olduğu gün dersim var eşimin de dersi var gidebilecek miyim bilmiyorum
Benim oğlan Nasrettin hocakavs-i kuzah şalvar sadece senin oğlun giyecekse rengin ne önemi var ?
Öğretmen ile konuş bence açık açık 500 lira verilir ama az para da değil.
Hani sonra giyilecek kıyafet olsa belki alınır ama.
Burda 23 nisan kostümü 350 diyince ben şok olmuştum. Sizinki de uçmuş.
Nasıl bir etkinlik? Merak ettim.İyi akşamlar bende bir etkinlik tasarladım velilere duyurdum bir hevesle aldılar hiç çatlak ses çıkmadı şimdilik bakalım
İnşallah güzel geçer
Bugün iş çıkışı
Önce kuaföre geçtim saçlarımı boyatıp kestirdim
Sonra kendime kıyafet alışverişi ve birde güneş gözlüğü aldım ihtiyaçları aldım diyelim
Dışarda kendime birşeyler ısmarladım bugünlerde eve girmek istemiyorum öyle bir sıkılma hali normalde ev bağımlısı olma yolunda ilerliyordum kırılsın bu saçma düzen
Dediğin gibi farklı karakter aynı kıyafet zor yani.Benim oğlan Nasrettin hoca
Diğeri mesela Seyit onbaşı
Yunus Emre
Mevlana vs...
E zaten hepsi niye aynı giysin?! Hepsi farklı karakter ?!
Neymiş
Türk büyükleri olduğu için aynı olsunmuş. Kusura bakmasın da çok saçma geldi yani. Ne alaka aynı kıyafet. Hoca gösteri konusunda da çok farklı birşey çıkaran birisi değil. Bunu daha önce kendi de söylemişti. Bence bu eksikliğini görselde kapatma derdinde olabilir. Bilemeyeceğim.
Teşekkürler yorumun için.
Çünkü çoğunluk haksızsın deseydi bende fikir değiştirebilirdim.
Birde gerçekten 500 ünde değilim. Çok şükür veririm de Yani anlamsız. Bugün arkadaşıma sordum mesela. Tam takım halk oyunu kıyafeti var mesela. Bulamazsam da neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?