Her şey üst üste birikmiş görünüyor.
Enişte beyden az yardım istesen.
Ben Wonder Woman değilim bey desen.

İşleri öncelik sırasına koy bence.
Yemek vs olduğu kadar idare et.
Ben bugün 10 dakika pilav dışı bişey yapmadım mesela.
Çamaşır hafta sonunu bekleme hafta içi arada at iyi oluyor birikmiyor üst üste.

İnşallah yolunda gider işlerin.
Hadi ha gayret kaldı şurda son 9 gün.

Sana sonuna kadar hak veriyorum zira iş dışında nerdeyse bişey yaptığım yok ama yorgun ve bitkinim. Yani olduğu kadar geçiştiriyorum.

Yok söylemek istediğim o değildi. Bu kadın benim gençlik yıllarımda arka sıradakiler dizisinde oynuyordu lise öğrencisini. Böyle havai bir tavrı vardı.
Kadına o kadar çok estetik yapmışlar ki, yüzü oturmamış ve yaşlanmış. Bir de fazla kilo almış, o dizide çiroz gibi bir kızdı aşırı zayıftı.
Yaşından çok büyük görünür olmuş. Buna üzüldüm açıkçası. Yoksa benim de torunu olan, olacak yaşta olan, çocuğu üniversiteyi bitirmiş yaşıtım arkadaşlarım var. Ona şaşırmadım.

Eklentiler

• images.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 44
Aaa bu nasıl bir değişim.
Ağzı ondan mi yamuk konuşurken bir tarafa gidiyor. Eskiden de yamuk muydu?
Şimdiki hali daha güzel ya. Şişman sadece.
Burda güzel değilmiş.

Gece gece beyhan ın programındaki adamın ikş tane videosunu izledim.
Biri güzellik yakışıklılık ile ilgili.
Biri fakirlik ile ilgili olanı.
Zaten kısa 11 dk videolar.
Dr. Osman diyo kendisine.

Aaa bu nasıl bir değişim.
Ağzı ondan mi yamuk konuşurken bir tarafa gidiyor. Eskiden de yamuk muydu?
Şimdiki hali daha güzel ya. Şişman sadece.
Burda güzel değilmiş.
Bilmiyorum o kadar aklımda kalmamış ama benim 20 yıl önceki halimle şimdiki halim aradında çok da bir fark yok mesela. Ha elbette yaşlanma belirtileri var ama bu başka bir şey ya
Ben Yıldız gibi bir arkadaşım olsun diyordum daha dün, şimdi anası yaşında çıktım psikolojim bozuldu

Enişte beyi görsem bir adam yoğun çalışıyor gerçekten. Pek yardım fırsatı olmuyor.

Bazen nefes alsın yeter moduna giriyorum

Benim bu kan meselesi etkiledi sanırım ve regl uzun sürdü. İlla vardır etkisi.

Sabahtan ufaklığın veli toplantısı vardı. Giderken çöpleri falan da götürdüm attım iyi oldu. Toplantı konusu yıl sonu gösteri kıyafetiydi. Efe tarzı ve Nasrettin hoca olacak oğlum inşallah
. Benim arkadaşlarda efe kıyafeti var. Bende de siyah şalvar falan var. Hocam ben almak istemiyorum, var çünkü desem can sıkacak bir insan. İlla kendi istediği renk olsun şeklinde yaklaşımı hıoşuma gitmedi. Başka veli de var dedi ama sıcak bakmadı.
Kıyafeti ücreti 500 lira. Bir daha kullanmayacak ve de hatıra diye saklamam ben. Hangi birini saklayayım?! Eşim elimizde olduğu için alma taraftarı değil. Ben de değilim. Sizce ne yapsam? Sınıfta da konuşuldu hatta ama o herkese bir örnek olsa daha güzel görüneceğini düşünüyor.

Dün arkadaşım tanıdığımız bir ablaya götürdü beni. Fitre kahve severim ben. Beraber kahvemizi içtik. Limonlu kekimizi yedik. Sohbet muhabbet derken iyi geldi. Sahura kadar da uyku tutmadı.

Bu akşam arkadaşıma iftara davetliyiz. Sahur beklerken gelin pastası tatlısı yaptım ona. Kremasına limon rendeledimn. ve de naneli limonata. İnşallah tatlı bir zaman geçiririz

Mutfağa el attım. Yıkanacakları yıkadım. Buzdolabını temizledim. Büyük çoğunluğunu toparladım.

Aslında şimdi online dersim var ama hoca link atmadı. Biraz uyusam iyi gelecek. Kalkınca hem kalan işimi tamamlayayım hem de çamaşırlara el atayım diyorum..ev düzenli olunca zihnim de düzenli oluyor.

Slm kavs naber? Kıyafet konusunda aynı fikirdeyim. Küçük oğlum için öğretmen kot şort Polo yaka beyaz tişört ve de kırmızı askı ve papyon dedi ama illa şurdan olsun şöyle olsun demedi. Bizde de veliler sürekli aynı olsun aynı marka olsun modunda. Malum markanın yarı fiyatına buldum internetten papyon ve askıyı mesela ordan aldım tabi söylemedim ben ordan aldığımı hiç çekemeyeceğim gereksiz yorumları

Büyük oğlanın öğretmenini çok seviyorum. Beyaz düz tişört aldırdı. Çocuklar üzerlerini boyayıp kendi tişörtlerini tasarladılar alta da kot şort evde mutlaka vardır dedi giydirirsiniz dedi.

Bakalım benim derdim de çocukların gösterisinin olduğu gün dersim var eşimin de dersi var gidebilecek miyim bilmiyorum

İyi akşamlar bende bir etkinlik tasarladım velilere duyurdum bir hevesle aldılar hiç çatlak ses çıkmadı şimdilik bakalım
İnşallah güzel geçer

Bugün iş çıkışı
Önce kuaföre geçtim saçlarımı boyatıp kestirdim
Sonra kendime kıyafet alışverişi ve birde güneş gözlüğü aldım ihtiyaçları aldım diyelim
Dışarda kendime birşeyler ısmarladım bugünlerde eve girmek istemiyorum öyle bir sıkılma hali normalde ev bağımlısı olma yolunda ilerliyordum kırılsın bu saçma düzen

Ben 20 yılda yaşlandım ya.
Kilo verdikten sonra kötü oldu.
Şişko iken botokslu gibiydim.
Kilo gidince yüzüm düştü.
Mimik çizgilerim çıktı.
Kaş arası belirginleşti.
Onlar canımı sıkıyor işte.

Kilo verecek kadar almamak lazım en iyisi.

kavs-i kuzah şalvar sadece senin oğlun giyecekse rengin ne önemi var ?
Öğretmen ile konuş bence açık açık 500 lira verilir ama az para da değil.
Hani sonra giyilecek kıyafet olsa belki alınır ama.
Burda 23 nisan kostümü 350 diyince ben şok olmuştum. Sizinki de uçmuş.

Hasta gibiyim diyordun iyileştin mi?
Oruca ara mı verdin?
Benimde regl az kaldı 6 gün var.
Bakalım artık son günler yorgunluk oluyor biraz biraz açlık.

Mikan gösteri ara tatilden önce mi?
Neden hafta sonu değil?
Hafta içi herkes nasıl müsait olsun.
İtiraz etseydiniz çalışan anneler

Ara tatilden sonra 27sinde. Anaokuluna gidiyor benimkiler özel kurum değil ondan haftasonu yapacaklarını sanmıyorum maalesef
En azından dersinin olmadığı bir gün saate ayarlatsaydın.
Ben bir kez yaptım ama vakti saati pek hatırlamıyorum. Gerçi idare vs davetliydi hafta içi olma ihtimali yüksek bu durumda.

En azından dersinin olmadığı bir gün saate ayarlatsaydın.
Ben bir kez yaptım ama vakti saati pek hatırlamıyorum. Gerçi idare vs davetliydi hafta içi olma ihtimali yüksek bu durumda.
Ben 24 ünde olur diye umuyordum boş günüm 27 deyince baya canım sıkıldı ne alaka dedim yani.25 - 26 olsa arada boşluklarım var mesela yine ayarlardım bi şekilde ama ben ve şansım işte ne bilim bana göre ayarlayın demek de bencillik olur diye bi şey demedim müdürden izin alacağım ya da rapor diye düşünüyorum saati bi belli olsun

İyilik sağlık canım.
İnşallah kolaylıkla sınavları da atlatırım da üzerimden yük kalkar.

En son hocam şunu ayarladık diyip söyleyeceğim ben de sanırım. Birkaç meseleden canım sıkkın eğitim anlamında okula. Ondan da kendimden fedakarlık yapmak içimden gelmiyor.
Kaliteli bir eğitim veriyorum şeklinde propagandası var ama Kaliteli eğitim de bir öğretmenin gözünden Kaçmaz değil mi Sen oradaki birkaç velinin gözünü boyayabilirsin de benim değil... anlatsam haklısın diyeceğin olaylar yaşadık. Az kaldı diye çok da şaapmıyorum.

Çalıştığım dönemdeki en büyük sıkıntım çocukların mutluluğuna şahit olamamaktı. Hala da vicdan azabıdır bende... Bir de küçücükken bakıcıya bırakıyor olmak... zordu
Allah sana kolaylaştırsın canım.
Ah bu çalışan ahtapot anneler...

Benim oğlan Nasrettin hoca
Diğeri mesela Seyit onbaşı
Yunus Emre
Mevlana vs...
E zaten hepsi niye aynı giysin?! Hepsi farklı karakter ?!
Neymiş
Türk büyükleri olduğu için aynı olsunmuş. Kusura bakmasın da çok saçma geldi yani. Ne alaka aynı kıyafet. Hoca gösteri konusunda da çok farklı birşey çıkaran birisi değil. Bunu daha önce kendi de söylemişti. Bence bu eksikliğini görselde kapatma derdinde olabilir. Bilemeyeceğim.
Teşekkürler yorumun için.
Çünkü çoğunluk haksızsın deseydi bende fikir değiştirebilirdim.

Birde gerçekten 500 ünde değilim. Çok şükür veririm de Yani anlamsız. Bugün arkadaşıma sordum mesela. Tam takım halk oyunu kıyafeti var mesela. Bulamazsam da neyse...

kavs-i kuzah mevcudunuz kaç sınıfta?
Kaliteli eğitimden kasıt gösteriş şatafat mı?
Okulun genel profil varlıklı aileler mi?
Yeni nesil çocuk da veli de zor ya.

Nasıl bir etkinlik? Merak ettim.
Yeni saçını güle güle kullan. İnsanın havası değişiyor
Benim de eve giresim gelmiyor. Dışarısı cazip

Dediğin gibi farklı karakter aynı kıyafet zor yani.
Mezuniyet töreni mi?
Kaçıncı sınıf?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…