- 12 Ocak 2019
- 3.111
- 6.821
- 158
Canım diyanetin kuran kursu bukavs-i kuzah mevcudunuz kaç sınıfta?
Kaliteli eğitimden kasıt gösteriş şatafat mı?
Okulun genel profil varlıklı aileler mi?
Yeni nesil çocuk da veli de zor ya.
Anasınıfı 4-6 yaş Kuran kursu diyanetDediğin gibi farklı karakter aynı kıyafet zor yani.
Mezuniyet töreni mi?
Kaçıncı sınıf?
Evet canım. Seneye 1.sınıf.kavs-i kuzah göstermelik anladığım kadarıyla.
Bahsettiğin yerleri çok bilmiyorum ama az kaldı sene sonuna sabret bari.
Seneye bire mi gidecek?
Günaydınİyilik sağlık canım.
İnşallah kolaylıkla sınavları da atlatırım da üzerimden yük kalkar.
En son hocam şunu ayarladık diyip söyleyeceğim ben de sanırım. Birkaç meseleden canım sıkkın eğitim anlamında okula. Ondan da kendimden fedakarlık yapmak içimden gelmiyor.
Kaliteli bir eğitim veriyorum şeklinde propagandası var ama Kaliteli eğitim de bir öğretmenin gözünden Kaçmaz değil miSen oradaki birkaç velinin gözünü boyayabilirsin de benim değil... anlatsam haklısın diyeceğin olaylar yaşadık. Az kaldı diye çok da şaapmıyorum.
Çalıştığım dönemdeki en büyük sıkıntım çocukların mutluluğuna şahit olamamaktı. Hala da vicdan azabıdır bende... Bir de küçücükken bakıcıya bırakıyor olmak... zordu
Allah sana kolaylaştırsın canım.
Ah bu çalışan ahtapot anneler...
Gerçekten aynı kişi değiller ne mana yaniBenim oğlan Nasrettin hoca
Diğeri mesela Seyit onbaşı
Yunus Emre
Mevlana vs...
E zaten hepsi niye aynı giysin?! Hepsi farklı karakter ?!
Neymiş
Türk büyükleri olduğu için aynı olsunmuş. Kusura bakmasın da çok saçma geldi yani. Ne alaka aynı kıyafet. Hoca gösteri konusunda da çok farklı birşey çıkaran birisi değil. Bunu daha önce kendi de söylemişti. Bence bu eksikliğini görselde kapatma derdinde olabilir. Bilemeyeceğim.
Teşekkürler yorumun için.
Çünkü çoğunluk haksızsın deseydi bende fikir değiştirebilirdim.
Birde gerçekten 500 ünde değilim. Çok şükür veririm de Yani anlamsız. Bugün arkadaşıma sordum mesela. Tam takım halk oyunu kıyafeti var mesela. Bulamazsam da neyse...
Bu Tülay, Tülay Kök mü yoksa tamamen uyduruyor muyum?Günaydın
Tülay üç tane podcast yayınlamış.En kısa sürede izlemek istiyorum.
Evet Kök olan.Bu Tülay, Tülay Kök mü yoksa tamamen uyduruyor muyum?
Bana da YouTube bildirimleri gelmiş de. Meraktayım.
Yoo hiçbir yer üye değilim. Sadece bu hanımın sınırlar ile ilgili videolarını çok beğenmiştim. o nedenle takibe aldımEvet Kök olan.
Bana da podcast da bildirim geldi şimdi.
Mavi odaya üye misin?
Ben de üye olmadım.Yoo hiçbir yer üye değilim. Sadece bu hanımın sınırlar ile ilgili videolarını çok beğenmiştim. o nedenle takibe aldım
Ben de ilk ikiyi dinledim yarın inşallah 3.yü dinleyeceğimBen de üye olmadım.
Aynen sınırları vicdan podcast ne varsa hepsini dinledim.
Bugün de yenilerden yas ile ilgili imiş.
İlk ikiyi dinledim.
Sonuncu kaldı.
En uzun da o açtım bitmedi.
Tekrar baştan dinliycem.
Sen ne düşündün dinlediklerinle ilgili. Ben gerçekten özellikle şu süreçte o kelimeyi kullanamadım sadece gittiler diyebildim o kadarBen de üye olmadım.
Aynen sınırları vicdan podcast ne varsa hepsini dinledim.
Bugün de yenilerden yas ile ilgili imiş.
İlk ikiyi dinledim.
Sonuncu kaldı.
En uzun da o açtım bitmedi.
Tekrar baştan dinliycem.
Biz de yayla çorbası, soslu patates kızartması yaptık dünden makarna ve pırasa vardı. Ne kadan sağlıklı bir menüBugün kolaya kaçtım valla.
Sarımsaklı yoğurtlu salça soslu makarna yapıyorum.
Baklava da almış canım kocam
Bana da çok aman aman gelmedi.Sen ne düşündün dinlediklerinle ilgili. Ben gerçekten özellikle şu süreçte o kelimeyi kullanamadım sadece gittiler diyebildim o kadar
Soslu kızartma hangisi kız domates soslu olan mı?Biz de yayla çorbası, soslu patates kızartması yaptık dünden makarna ve pırasa vardı. Ne kadan sağlıklı bir menüyarın inşallah annemi yemeğe çıkaracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?