Geçmiş olsun kv' ne
Bizim gösteriler hafta içine alındı.
Sizin nasıl gününde yapmışlar
Herkes bayram tatilinde çünkü.
İlk gösterileri mi olacak?

Günaydın
Kuş sesleri cıvıltıları ağaçlardan geliyor
Hava günlük güneşlik hayırlı bayramlar
Bugün geç kalktım biraz miskinlik
Bugün planlarınız ne gençler ?
Günaydın

Bugün yeğenim arkadaşıyla çıktı. Eminönü balık ekmek filan yapacak.
Ben kalabalık için cesaret edemedim.
Gecede tam uyumadım.
Şimdi nöbetçi eczaneye gidip ilaç alacağım.
Hava bir öyle bir böyle gözüküyor.

Ya biz yağmura yakalandık.
İçerde oturduk biraz.
Seyir terasında vakit geçirdik biraz.
Boş vaktin bol olucak otur muhabbet et.
Oğlum mızırdandı durdu.

Geçmiş olsun kv' ne
Bizim gösteriler hafta içine alındı.
Sizin nasıl gününde yapmışlar
Herkes bayram tatilinde çünkü.
İlk gösterileri mi olacak?
Teşekkür ederim bizim okulun da pazartesi günü. Çocukların perşembe olacaktı konuşmuştuk hatırlarsan. Milli eğitimden yazı gelmiş pazar günü diye şimdi hem pazar hem perşembe olacak. Perşembe çocuklara şenlik şeklinde artık perşembe gitmeme gerek kalmadı. Büyüğün 2. Küçüğün ilk

Hoşgeldin menüde ne olacak ?

Bende kalabalıktan ziyade evde olmak istedim iyi yapmışsın dinlenirsin biraz
Ama internetten şehirdeki mobeselerden baktım yoğunluğa epey kalabalıktı ortaköy eminönü taksim sultanahmet Kadıköy nasıl diye bir kadıköy canım çekmedi değil hea :))

Senin menün ne bugün canım?
Bu arada ben namaza başladım canlar bana dua edin devamlı olsun inşallah

İki gündür bende 1 de uyuyorum biraz erkene çeksem iyi olacak
Bu arada evde nasıl geçiyor vakit :)

Bir arkadaşımla telde konuştuk kızlar evli ama eşi yatağı ayırmış
Evde sadece sorumluluklar yerine getiriliyormuş çocuklar için ve çokta mutsuz sevgisiz olduğunu söylüyor evliliği bitirmeyi düşünüyormuş,sizce bu yatak ayırma olaylaro evliliklerin bitmesine etkili bir neden olabilir mi?
Evlilere bir sorayım dedim bekar olarak biraz garip geliyor 10yıllık evlilik 2 çocuktan sonra bunları duymak

Erken boşalması vardır adamın belki sinek kadar kocam olsun yanımda dursun kafasında yaşıyor olabilir.

Yatak ayırma derken altında ne var?
Gece çocuklar uyanıyor ağlıyor emiyor vs.
Atıyorum adam aşırı yoğun vs bu tarz durumlarda da ayıran var. Horlama için ayıran var. Küs olduğu için ayıran var.

Boşver ya bir de arkadaşın için kendini üzme. Tavsiye versen bekara karı boşamak kolay derler.

Arkadaşına şunu tavsiye et. Kendine ait zaman yaratsın. Sosyal çevreden kopmasın.

Beyhan önersen kesin boşanır Tülay önersen devam eder.

Sorumluluktan kasıt cinsellik de dahil mi değil mi?

Aile terapisine gitsinler.
Benim çok giden arkadaşım oldu.

Doktora anlatınca eşim çok utandım diyen olmuştu. Farklı birine farklı gözle daha rahat anlatıyorlar.

Benim de planım erkenden Eminönü yapıp vapurla karşıya geçmekti. Gebelikle ilgili kafama bir şey takıldı. Bir de oğlan dün mızlandı bugün vazgeçtim.

Hava güzeldi.
Yürüdüm biraz.
Bir iki şey aldım.
Eve geldim.
Kahve keyfi yaptım.
Yeşil mercimekli erişte çorbası yaptım.
Yedim şimdi

Allah kabul etsin namazını.

Film izledim.
Film güzeldi beğendim.
Ama sonu şaşırttı beni.
Devamı gelecek diye film mi olur devamını merak etsem dizi izlerim.
Hikayeyi kilit iki üç noktada çıkmaza koyup merak unsuru ekleyip bıraktılar.
Neden sinema izledim o zaman?

Şöyle adam batmış çıkmış kadının psikolojisi bozulmuş 1 ev gitmiş 1 araba ama 1 ev daha var onu kadının üstüne yapmış giden araba içinde kredi çekip yenilemiş onuda altına vermiş kadının ama nafile psikolojisi bozulmuş gibisine böyle diye antidepresan vermiş doktor geçen sene bi krizde bu sefer evden kovmuş sonra geri barışmışlar yatak ayırmışlar derken sen kanepeye git gelme durumu ve cinsellik bitmiş sadece çocukların. Sorumluluğu ev işleri vs paylaşılıyor o kadar iletişim anlaşma vs bitmiş son 5yıldır böyleymiş 2yıldırda tahammül kalmamış.Bunu anlatan taraf erkek yaşatan kadın bence küs gibide değil barış gibide değil berbat ilişkileri günü kurtarıyorlar

Adam bu kadar ayrıntıyı sana mı anlatıyor. Eşinden ayrılmamış bile ki ayrılsa da anlatılmaması gereken özel şeyler bunlar ya

Adam bu kadar ayrıntıyı sana mı anlatıyor. Eşinden ayrılmamış bile ki ayrılsa da anlatılmaması gereken özel şeyler bunlar ya
Evet malesef yakın arkadaşım sen bilinçli birisin bana akıl ver dedi işin içinden çıkamamış sorunları var ama çözemiyor

Yaşadığı çevre bira kısıtla nasıl diyeyim böyle konuları konuşabilmek pek mümkün olmayan bir bölge orda insanlar sorunlarını böyle rahatlıkla ifade edemiyorlar ailelerine bile kültürel olarak o yüzden bildiğim için çok garipsemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…