Adam bu kadar ayrıntıyı sana mı anlatıyor. Eşinden ayrılmamış bile ki ayrılsa da anlatılmaması gereken özel şeyler bunlar ya
ÖZelii kalmamış ki en son kriz çıktığında ben barıştırmıştım dönmesini istemiştim çocuklar vs dolayısıyla ama değişen pek birşey yok görünen o ki..

Anlıyorum. Ama zaten bunlar ailelere de anlatılmamalı ki yani bilemedim vereceğin en iyi öneri bir psikologla görümesi olur sanırım

ÖZelii kalmamış ki en son kriz çıktığında ben barıştırmıştım dönmesini istemiştim çocuklar vs dolayısıyla ama değişen pek birşey yok görünen o ki..
Ortada çocuk varsa geri dönüşü olmayan hatalar yoksa umarım hallederler. Belki sadece bir süreçtir biraz zamana bıraksınlar

Ortada çocuk varsa geri dönüşü olmayan hatalar yoksa umarım hallederler. Belki sadece bir süreçtir biraz zamana bıraksınlar
Benim anladığım kadarıyla bunlar evcilik oynuyor dışarıya fomalite evlilik içerde bitiklik herşey normal gözüküyor ama normal olan hiçbirşey yok aslında bir sorun olduğınu düşünende yok kadın memnun halinden sanki sinek olshn başımda dursun mantığıymış gibi geldi bana sudemin dediği gibi kadının hayatında konforunda hiçbir eksiklik yok adam kahvaltısını bile çocukların hazırlıyor bulaşığına kadar yıkıyor ayak altında dolaşmıyor tüm evin ve ailenin işlerini maddi manevi görüyoe ama adama değer saygı bağlılık biliumum hiçbir şey yok hisstiriln zaten özel hayat kısmını bahsettim

Sen adamın her söylediğine inanma yine de bi de kadını dinlemek lazım bence

Sonuçta evlilikler tek taraflı yürütülecek bir şey olsa bazı insanalr helede bazı erkekler katlanamaz böyle şeylere resti çeker kapıya koyar baZısı daha ağırlık koyan tip oluyor
Sen adamın her söylediğine inanma yine de bi de kadını dinlemek lazım bence
olabilir aslında bir konuşmak lazım,
Ama öyle bir kötülüğünü duymadım görmedim bu zamana dek sadece batması dışında eva raba gidince mal sevgisi ağır basmış onu görmüşker bence bu krizi atlatamamışlar evliliği sarsıyor maddi kayıplar görünne o ki

Mesela durum böyleyse adam neden ayrılmıyor

Dipnot: bir babanın çocuklarına kahvaltı hazırlaması tuhaf bir şey değil olması gereken bunu da belirtmek isterim

Mesela durum böyleyse adam neden ayrılmıyor

Dipnot: bir babanın çocuklarına kahvaltı hazırlaması tuhaf bir şey değil olması gereken bunu da belirtmek isterim
En son kadın bunu evden kovduğunda konuşulmuştı boşanma
Sonra tekrar çağrısı üstüne çevrenin gitme demesine rağmen geri döndü düzelme şartlar vs konuşulmaası kadın sözler vermesine rağmen
Hala düzelmediği için konuşuluyor
Belki boşanırlar bilmiyorum

Annenin hiç bir şekilde çocukları umursamaması aç halde annelerinin uyanmalarını vs saat 11lere kadar beklemeleri tezgah temizlenmezse yer silinmezse kavga çıkarılması evdeki en ufak eşyanın yer değiştirmesi bile kriz kavga sebebi olması vs bla bla

Bence kadınları savunmanında bir sınırı olmalı.

Lotus1234 bu adam sana yürüyor olmasın .
Adam klasik el iyisi denen tipler işte dışarıya melek evde narsist.
Adam bana tekin gelmedi inanma ona. Üstelik sınırını koru gitsin psikoloğa anlatsın iki gün sonra iyi olur kötü olur kabak sana patlar.
Kadın iki çocukla yorgun uykusuz perişan 11 e kadar uyusa ne olacak öğlen 13 e kadar uyusa ne olacak haspam bir de bunun lafını mı ediyor utanmadan. Kirli donlarını da kendi mi yıkıyormuş.

Ev batırma, araba batırma işini yapan kadın mı adam mı?
Adam ise neden batırmış? Kadının boşamadığına şükretsin
İddia vs oynayıp çoluğun çocuğun rızkını orda burda yiyip utanmadan karısından mı şikayet ediyor.

Psikologların bir lafı varya terapiye gerçek hastalar değil onların hasta ettikleri gider diye.

Yazık kadına üzüldüm. Ne hayallerle evlen yuva kur, iki çocuk yap. Adam hayırsız çıksın elinde avucunda ne varsa kaptırsın. (Belkide karıya kıza aldatma işine kaptırdı)

Kadın da antidepresan ile hayata tutunmaya akıl sağlığını korumaya çalışacak. İlaç uyku yapacak. Uyuyacak. Onu o hale getiren de utanmadan şikayet edecek.

Kadın boşayıp, tazminatı alıp,erken boşalması olmayan adam gibi adam ile evlenip keşke kendi hayatına baksa yazık.

İkinci çocuk son beş yılda mı olmuş.
Öyle ise yazık.

Sudem tamam sen hamilesin gece gece sen gerilme

Kirli dona çok güldüm
Tamam sakin relaxdurumlat öyle değil

Kadın çocuklar baba ile aynı evde büyüsün diye bu adama tahammül edip kendi psikolojisinden vazgeçmiş yazık.

Okunmuş kitabı baştan okumaya gerek yok ki. Sonu belli başı belli.
Aynen canım
Kadın çocuklar baba ile aynı evde büyüsün diye bu adama tahammül edip kendi psikolojisinden vazgeçmiş yazık.
aile şirketi ortak iş yapıyorlar kardeşi batırmış otomatik buda zarar etmiş evi arabayı kadının üzerine yaptı düzelsin çok yaygara yapıp arabamı altımdan nasıl alırsın gibisine sorunlar çıkmış evde
Ailesinide rest edip silmiş zatrn battıktan sonrada eve annesini bile sokmuyor 85yaşında bir ayağı çukurda kadını malesef herşey para mıydı bunalımı yaşadı bu bizim ahmakta…

Bana yürümüyorda yaşadıkları midemi bulandırıyor ne biçim hayat Allah aşkına bu. Mu evlilik ya sizde evlisiniz neresinden tutsan kalıyor

Herşeyleri var şuan bakıyorum ev araba çocuk ekonomileri düzgün birde öyle adam şey değil karı kız alkol meraklısı deil namaz abdest biri gözüm dışarda kalıyor psiklojine düşmüş antidepresan yuvan yıkan ilaçlar diyoe bana özel hayatımız berbatı geçtim karşımdaki çok gel gitli diyor ne desem bir huyunu anlatıyor işte bayağı sıkı benden tpki aldı ama bakıyorumda bazı konularda haklı gibi
Kendi hayatlarınızı düşünün eşlerinize kanepeyi gösterseydiniz işler yoluna girer mi?

Erken boşalması var mı o kadarını bilmiyorum z sudem

Bu adamdan uzak dur.
Sınır çiz.
Güvenme.
Engelle hatta.
Hiç dinleme.
Aile terapistine git.
Beni rahatsız etme de kestir at engelle.
Abaza işte gözü dönmüş aranıyor.
Namaz abdest işine kanma.
Pis açık açık söylemiş bir de sana.
Bu kadar gevşek konuşmasına da izin verme.
Hepsi kendi suçu yine suçu kadına atıyor bir de.
Seviyesiz bir de.
Sana ne onların cinsel hayatından anlatması filan tiksinç yani. Gitsin üroloji, psikoloğa anlatsın.

Haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…