Böylelerinden kork bence de uzak dur.Aynı şehirde değilizne hali varsa görsün, korkuttun beni hea
Kiz sen bekarsun galiba evli erkeklerle neden dertlesiyorsunAynı şehirde değilizne hali varsa görsün, korkuttun beni hea
Bizde de kuru fasulye pilav ve salata var. Uc cesit yemek mi yapiyorsunuzYemekte ne var?
Tarhana çorbası
Kuru fasülye
Şehriyeli pirinç pilavı
Salata yapacağım.
Kişisel gelişim için ;
Yatmadan "Hayatın Sesi" kitabından bir bölüm okudum.
Sabah iki tane "Beyhan Budak "podcasti dinledim. Biri narsizm ile ilgili idi. Güzeldi podcastler tavsiye ederim. Son yayınlanan podcastler idi.
Çorba başlangıçBizde de kuru fasulye pilav ve salata var. Uc cesit yemek mi yapiyorsunuz
Çüşşşş olaya bakışaçından dolayı sana sadece bunu yakıştırdım…Kiz sen bekarsun galiba evli erkeklerle neden dertlesiyorsun
Sudem tamam biraz abarttınız sanırım öyle birşey yok daha fazla konuşmayalım bu konuyu çünki bu kadar olumsuz önyargı vs başka kişilerin olaylarından ortak bir ana fikir çıkarmaya gerek yok.Saçma sapan yorumlar gelmiş birde ardından bir başka kullanıcı tarafından hiç hoş değil…Böylelerinden kork bence de uzak dur.
Bizim bir arkadaşın eski okulunda müdür yardımcısı şefe... z asılıyormuş. Evli adam bide pislik. Okuldaki çoğu kişiye asılıyor demişti. İltifat şu bu derken aranıyor. Kız yazık o okulda çalışmayı bıraktı. Evine yakın olmasına rağmen orayı bırakıp bizim okula geliyordu. Üstelik ücretli idi ders saati azdı hem bir de yol parası verip üstüne yürüyordu.
Başıma gelmedi inşallahta gelmez kaldı ki ben okul değiştirmek yerine onun başına bela olurdumBöylelerinden kork bence de uzak dur.
Bizim bir arkadaşın eski okulunda müdür yardımcısı şefe... z asılıyormuş. Evli adam bide pislik. Okuldaki çoğu kişiye asılıyor demişti. İltifat şu bu derken aranıyor. Kız yazık o okulda çalışmayı bıraktı. Evine yakın olmasına rağmen orayı bırakıp bizim okula geliyordu. Üstelik ücretli idi ders saati azdı hem bir de yol parası verip üstüne yürüyordu.
Bana gore dogru değil yanlis anlamaÇüşşşş olaya bakışaçından dolayı sana sadece bunu yakıştırdım…
Sana doğru gelmez gelir yarın başınada gelebilir dinlemek zorundada kalabilirsin bu karşındakini yargılama hakkını kimseye vermez.Bana gore dogru değil yanlis anlama
Offff tarhana mıYemekte ne var?
Tarhana çorbası
Kuru fasülye
Şehriyeli pirinç pilavı
Salata yapacağım.
Kişisel gelişim için ;
Yatmadan "Hayatın Sesi" kitabından bir bölüm okudum.
Sabah iki tane "Beyhan Budak "podcasti dinledim. Biri narsizm ile ilgili idi. Güzeldi podcastler tavsiye ederim. Son yayınlanan podcastler idi.
Bende öyle yapiyom 3 çeşit güzel oluyorÇorba başlangıç
Kuru ana yemek sulu
Pilav da ekmek niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?