Aynı şehirde değiliz ne hali varsa görsün, korkuttun beni hea
Böylelerinden kork bence de uzak dur.
Bizim bir arkadaşın eski okulunda müdür yardımcısı şefe... z asılıyormuş. Evli adam bide pislik. Okuldaki çoğu kişiye asılıyor demişti. İltifat şu bu derken aranıyor. Kız yazık o okulda çalışmayı bıraktı. Evine yakın olmasına rağmen orayı bırakıp bizim okula geliyordu. Üstelik ücretli idi ders saati azdı hem bir de yol parası verip üstüne yürüyordu.

Günaydın canlar

Çok mutluyum ❤
Güzelce uykumu aldım.
Patates kızarttım.
Yeğenim pankek yaptı.
Muhteşem bir kahvaltı.
Yemek yiyince aşırı mutlu oluyorum net.

Sonra çok güzel Türk kahvesi keyfi.
Yeğenim harika antep fıstıklı kakaolu kurabiye almış ama yok böyle bir lezzet. Sanırım pişmeyen kurabiyelerden.

Şimdi yine keyif saati.
Nevresimleri makineye attım.
Bulaşıklar yıkandı.
Oğlumu yüzmeye eşim götürdü.

Yemekte ne var?

Tarhana çorbası
Kuru fasülye
Şehriyeli pirinç pilavı
Salata yapacağım.

Kişisel gelişim için ;

Yatmadan "Hayatın Sesi" kitabından bir bölüm okudum.

Sabah iki tane "Beyhan Budak "podcasti dinledim. Biri narsizm ile ilgili idi. Güzeldi podcastler tavsiye ederim. Son yayınlanan podcastler idi.

Bizde de kuru fasulye pilav ve salata var. Uc cesit yemek mi yapiyorsunuz

Sudem tamam biraz abarttınız sanırım öyle birşey yok daha fazla konuşmayalım bu konuyu çünki bu kadar olumsuz önyargı vs başka kişilerin olaylarından ortak bir ana fikir çıkarmaya gerek yok.Saçma sapan yorumlar gelmiş birde ardından bir başka kullanıcı tarafından hiç hoş değil…

Dertleşirken medeni durumuna göre konuşulduğunuda yeni duyuyorum, kişi kendinden bilir işi, art niyet arayanın kalbi bozuktur net?!

Başıma gelmedi inşallahta gelmez kaldı ki ben okul değiştirmek yerine onun başına bela olurdum

Offff tarhana mı

Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun.
Buraya bir müddet ara vereceğim kalın sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…