Az önce diyecektim.
La Vie ye bir ara bütün ekip sırayla kısır yapıyorduk diye. Sen önce davrandın. Yaa kısır yapmaya korkuyorum. Baharat çok maydanoz soğan filan. Sıkıntı olur diye.

Valla amcası da terazi hızlı baya.
Oğlum da aksi gibi valla çok yakışıklı. Ama standart olsun ya. Kimsenin ahını almasın.

La Vie KK üyesi olduklarını nerden biliyorsun?
Ben hamile bir tanıdığa kendimle ilgili şeyleri söylemedim ola ki KK da olur nolur ifşa olmayalım
Ben en yakın arkadaşımdan duyup üye oldum canım
O artık kullanmıyor, arkadaş çevremizde BDV konuları hakkında konuşurken meraktan baktım.
Ayrılık, aldatma falan örnek verilirken şöyle yakalanmış okudum, şöyle saklıyomuş erkekler okudum gibisinden.
Sonra üye oldum bir daha da çıkamadım
Biliniyor yani öyle söyliyim.
İnşallah kişisel gelişim topiğine uğramıyorlardır
Geçen senenin başıydı işte bu bahsettiğim.

Valla amcası da terazi hızlı baya.
Oğlum da aksi gibi valla çok yakışıklı. Ama standart olsun ya. Kimsenin ahını almasın.

Uzun boylu ve çok klas giyinirler.
Vınn turizmler biraz dediğin gibi
Çok kolay bağlanırlar ama derin değil. Güzelliğe önem veriyolar. Bakar beğenir olmadı next...
Bir su grubu doğuraydınn sudem akrep falan
Ekim sonu falan onlar kafayı taktı mı takıyolar eee o da kötü :/
İnşallah kimsenin canını yakmadan hayatınızı yaşar canım en güzeli valla...

Biz mesaj yazdıkça son yazılan konular öne çıkıyor ya

Az önce diyecektim.
La Vie ye bir ara bütün ekip sırayla kısır yapıyorduk diye. Sen önce davrandın. Yaa kısır yapmaya korkuyorum. Baharat çok maydanoz soğan filan. Sıkıntı olur diye.
Ay ben soğan koymadan yapıyorum, sonra tüm gün geziyorum soğan tarlası gibi

Benim oğlan akrep öyle mi oluyorlarmış

Zamanında doğuramadığım için bebeyi.Anca o kadar bekledi. İnşallah bu zamanında doğar burcı filan umrumda değil yeminle

La Vie benim oğlum çok pasaklı ya.
Sabah çorabını oynayıp yırtmış çıkar çöpe at dedim. Yenisini giy. Öyle gitti yüzmeye rezil

Benim oğlan akrep öyle mi oluyorlarmış
Ya akrep ekime yakın diye dedim.
Şöyle çok tutkulular. Derin şekilde bağlanıyorlar. Sevdiğinde gönülden seviyorlar bence. Yalan ihanet vs olursa çok kindarlar. Ve özellikle akrep erkeklerinin bakışları çok ayrı. Ortamda sadece bakışlardan tanıyabilirsin o derece.
Ama güzel burç. Haritasında ters açılar yoksa bence genel olarak kariyerlerine yöneliyolar ilişki yerine. Akıllılar. Çabuk yükseliyolar.

Az önce kızımı emzirirken güzel kızım dedim akrep burcu oğlum bir yandan telefonumu almaya çalışıyordu. bir yandan ben güzel değil miyim diye sordu. Ben de telefonu zorla almaya çalıştığı için değilsin çok çirkinsin dedim ağlamaya başladı erkekler yakışıklı olur çok yakışıklısın diye durumu düzeltmeye çalıştım ama küstü gitti

Hadi inşallah, mutlu olsun da ne istiyorsa onu yapsın

Sesli güldüm

Yaa kiyamam oyle deme annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…