"Farketmezz yaa ben her burcun gelinine çektiririm" yorumu mu yoksa bu MikancımHadi inşallah, mutlu olsun da ne istiyorsa onu yapsın
Ne kadar güzel olduğunu benim söylememe gerek yok aynaya bakman yeter dedim ikna oldu sanırımYaa kiyamam oyle deme annesi
Ayy çok severiimm tadını ama nar ekşisini en çok yakıştırıyorum bennHatay usulü yeşil taze soğanla oluyor çok güzel.
Heh iyi bari :))Ne kadar güzel olduğunu benim söylememe gerek yok aynaya bakman yeter dedim ikna oldu sanırım
Ay ben kıskançlığı nasıl unuttummm utanıyorum şu an kendimdennnnAz önce kızımı emzirirken güzel kızım dedim akrep burcu oğlum bir yandan telefonumu almaya çalışıyordu. bir yandan ben güzel değil miyim diye sordu. Ben de telefonu zorla almaya çalıştığı için değilsin çok çirkinsin dedim ağlamaya başladıerkekler yakışıklı olur çok yakışıklısın diye durumu düzeltmeye çalıştım ama küstü gitti
Odasına çıkmıştı en yakışıklı oğlum diye bağırdım yukarı bu sefer küçük oğlum ben yakışıklı değil miyim yani diye sorduMikan oğlan çocuğu rahat olur sallamaz dediysek de o kadar da değil. vur diyince öldürmüşsün bir de füze atsaydın
1-0 diyosunOdasına çıkmıştı en yakışıklı oğlum diye bağırdım yukarı bu sefer küçük oğlum ben yakışıklı değil miyim yani diye sordusen de öylesin dedim de en azından o ağlamadı
Ben evliliğe karşıyım direkt"Farketmezz yaa ben her burcun gelinine çektiririm" yorumu mu yoksa bu Mikancım
Az kalsın dönüp sen daha yakışıklısın diyecektim de kendimi tuttum neyseki1-0 diyosun
Mikanın oğlanları ağlatma seviyesi
Ay anne olmak ne zor iki cocugun arasında kalmis sinOdasına çıkmıştı en yakışıklı oğlum diye bağırdım yukarı bu sefer küçük oğlum ben yakışıklı değil miyim yani diye sordusen de öylesin dedim de en azından o ağlamadı
ÜçAy anne olmak ne zor iki cocugun arasında kalmis sin
Afiyet olsun. Bende yemek yemeyi seviyorum kilo aldim bu aralar hic rejim yapasimda yokValla her şey bi yana yemek yemek harika
Jalapeno biber turşusu ile kaşarlı tost gömüyorum şimdi
Boy kilo kaç?Afiyet olsun. Bende yemek yemeyi seviyorum kilo aldim bu aralar hic rejim yapasimda yok
152 boy 50 kiloBoy kilo kaç?
Yürüyüş ile şekil alır vücut.152 boy 50 kilo
Evet evdeyim ondandir belki. Yurumeye calisicam :)Yürüyüş ile şekil alır vücut.
Mor olan leylak mahalle dolu beyaz olan laleÇiçekler çok güzel
İsimlerini pek bilmem ama.
Teşekürler çiçekleri çok severimçiçekler çok güzelmiş bembeyaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?