İzledik izlemesine de, hiçbir şey anlamadım bu senaryodan:)Mavi Mucize yargı izliyor muyuz?
Canım tşk ederim iyiyim.Biraz yoğunluk içindeyim herkesede benden selamlarSelaaam tanıdığım tanımadığım herkes
Sudem bebişim, içindeki bebiş nasıl, bulantın falan yoktur umarımvarsa da sen tecrübelisin, geçecek biliyorsun
Ben de diyetimin ilk haftasını sinir harbi içinde bitirdimaçlık beni çok gergin bir insan yapıyor.
Mikan, Tılsımsız sizler nasılsınız?
Aysel de diyet yapıyordu sanırım, senin nasıl gidiyor..
Ay selam vermeyi unuttuğum varsa alınmasın, valla öptüm hepinizi
Haftaya yarı final.İzledik izlemesine de, hiçbir şey anlamadım bu senaryodan:)
Günaydın
Selam canım hoş geldin ❤Selaaam tanıdığım tanımadığım herkes
Sudem bebişim, içindeki bebiş nasıl, bulantın falan yoktur umarımvarsa da sen tecrübelisin, geçecek biliyorsun
Ben de diyetimin ilk haftasını sinir harbi içinde bitirdimaçlık beni çok gergin bir insan yapıyor.
Mikan, Tılsımsız sizler nasılsınız?
Aysel de diyet yapıyordu sanırım, senin nasıl gidiyor..
Ay selam vermeyi unuttuğum varsa alınmasın, valla öptüm hepinizi
Ne bileyim ya bunlar kaç kere daha evlenecekHaftaya yarı final.
Ilgaz'ı öldü gösterip Turgut un kızını tedavi ettirip sonra Ilgaz geri piyasaya mı çıkacak
Gelinlik damatlık muhabbeti gelecek sezonun son bölümü mü oluyor rüya mı oluyor
Babasının morga gitmeden fenalaşması filan.Ne bileyim ya bunlar kaç kere daha evlenecek
Ben ikna oldum tamam evliler. En çok onlar evliler.
Ilgaz ölmedi evet, herkesi öldüğüne ikna ederek suçluları ortaya çıkaracak.
Şu an kaydettiğim tekrarı izliyorum. Bu Parla'yı şu an tek hamlede öldüresim var. Ailecek manyaklar bunlar.Babasının morga gitmeden fenalaşması filan.
Eren mi ayarladı öldü gösterip cenaze vs.
Tuhaf bir bölümdü hakkaten.
Kız resmen seri cinayet işliyor yaŞu an kaydettiğim tekrarı izliyorum. Bu Parla'yı şu an tek hamlede öldüresim var. Ailecek manyaklar bunlar.
Doğum günün ay sonunda mı?Mayıs benim ayımherkese güzellikler getirsin inşallah
Evet 21 iDoğum günün ay sonunda mı?
Hadi bakalım hepimize güzellikler getirsin.
Ne yediniz bize de fikir olurHanımlar ben bugün afedersiniz camış gibi yiyip yiyip yatıyorum hiçbir şey yapmadım öööyle tavanlara bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?