öğlen Antakya usülü döner yedik ya acayip şiştim ben deKalkıp şu böreği yapayım.
Kaç gündür ipe un seriyorum
Ne yediniz bize de fikir olur
O nasıl bir şey yaöğlen Antakya usülü döner yedik ya acayip şiştim ben de
Hiç yemedim demeO nasıl bir şey ya
Et döner mi tavuk mu?
Oralara gelip her şeyden yiyesim var
Tuza dikkat et hamilesinSonunda yedik böreği üşenmedim yaptım ama elimin ayarı yok normalde tuzsuz yaparım bu sefer de tuzlu yapmışım
Tuzlu börek yedik
Burda yedim o tarz ama adını öyle bilmiyorum. Baktım netten sonraHiç yemedim demetavuk döner yedim. İçinde patates kızartması turşu domates sosu mayonez var İstanbul’da katık ya da donas vs kesin vardır oralar Antakya ve iskenderun usulü döner yapar. İskenderun usulü favorim ama onu etli yiyeceksin
Suyu bol içicem artık napimTuza dikkat et hamilesin
Bursa da üniversitedeyken gece 11den sonra yurda söylerdikBurda yedim o tarz ama adını öyle bilmiyorum. Baktım netten sonra
Eskiden de böyleydim diyosunBursa da üniversitedeyken gece 11den sonra yurda söylerdik
Topladım, hatta nevresim değiştim vs. Çocuklar iyi durum stabilMikan yatağı topladın mı bugün?
Bebeler nasıl?
Akşama ne yaptın?
Kv iyileşti mı?
Oda iyiymiş.Topladım, hatta nevresim değiştim vs. Çocuklar iyi durum stabil
Akşama bir şey yapmadım acıkan kv ye gitsin dedim. Acıkan gidip yiyip geldi
Kv iyileşti şükürler olsun
Beni de çağırdı yemeğe acıkmadığım için yemedim ama defneye yedirmek için gittim yaniOda iyiymiş.
Açık lokanta gibi beleş yemek
Gelirken sana da getirselermiş
Defne nasıl?
Yılın gelini yaBeni de çağırdı yemeğe acıkmadığım için yemedim ama defneye yedirmek için gittim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?