Kalkıp şu böreği yapayım.
Kaç gündür ipe un seriyorum

Sinameki diye bir çay içtim dün, afedersiniz sabaha kadar wc'ye taşındım ve sabaha karşı uyudum. Uyuyana kadar kitap okudum Haliyle de geç uyandım.
Kahvaltıdan sonra eşimle görüntülü konuştuk biraz, sonra kahvaltı yaptım.
Kayınpederimi arayıp doğum gününü kutladım, onunla yarım saat kadar telefonda sohbet ettik. Hava açınca çamaşırları dışarı serdim. Sonra bir enerji geldi, tüm evi, banyoyu falan süpürgeye çektirdim, sonra da terası yıkadım köpürte köpürte.
En son çay demleyip duşa girdim ve kendimi de temizledim. Şimdi çayımla beraber Seksenler'i izleyeceğim. Leopar desenli eteğimi de giydim
Eşim eve geç gelecekmiş biraz, yemeğim de var. Kafam rahat.

Ne yediniz bize de fikir olur
Ay ne yemedim kii dünyaları yedim bugün. Kahvaltı yaptım sonra kek yapmıştım söylemesi ayıp ondan yedim, bir kase kuruyemiş yedim, petiböre süt döktüm onu yedim, makarna vardı ondan yedim üstüne şimdi de karpuz yiyorum hamilelik çok fenaymış içimde bir kuyu var dolmak bilmiyor

Sonunda yedik böreği üşenmedim yaptım ama elimin ayarı yok normalde tuzsuz yaparım bu sefer de tuzlu yapmışım
Tuzlu börek yedik

Bu ara bal badem tatlısına kafayı takmış durumdayım. İrmikli şerbetli hafif bir tatlı.
Şiddetle tavsiye ederim.

O nasıl bir şey ya
Et döner mi tavuk mu?
Oralara gelip her şeyden yiyesim var
Hiç yemedim deme tavuk döner yedim. İçinde patates kızartması turşu domates sosu mayonez var İstanbul’da katık ya da donas vs kesin vardır oralar Antakya ve iskenderun usulü döner yapar. İskenderun usulü favorim ama onu etli yiyeceksin

Burda yedim o tarz ama adını öyle bilmiyorum. Baktım netten sonra

Mikan yatağı topladın mı bugün?
Bebeler nasıl?
Akşama ne yaptın?
Kv iyileşti mı?

Mikan yatağı topladın mı bugün?
Bebeler nasıl?
Akşama ne yaptın?
Kv iyileşti mı?
Topladım, hatta nevresim değiştim vs. Çocuklar iyi durum stabil
Akşama bir şey yapmadım acıkan kv ye gitsin dedim. Acıkan gidip yiyip geldi
Kv iyileşti şükürler olsun

Topladım, hatta nevresim değiştim vs. Çocuklar iyi durum stabil
Akşama bir şey yapmadım acıkan kv ye gitsin dedim. Acıkan gidip yiyip geldi
Kv iyileşti şükürler olsun
Oda iyiymiş.
Açık lokanta gibi beleş yemek
Gelirken sana da getirselermiş
Defne nasıl?

Rutinlerimi bozmama kararı aldım.
Bugün kahve içmemiştim.
Gün boyu sarhoş gibi yarı uykulu gezdim.
İki kere yattım uyuyamadım.

Vee

Şimdi bol köpüklü sütlü kahve yaptım.
Yanına da en sevdiğim portakallı çikolata kaplamalı drajeler. Şok a gelmişti hemen bitmeden aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…