elinize emeğinize sağlık, leopar desenli etek detayına bayıldımSinameki diye bir çay içtim dün, afedersiniz sabaha kadar wc'ye taşındım ve sabaha karşı uyudum. Uyuyana kadar kitap okudum Haliyle de geç uyandım.
Kahvaltıdan sonra eşimle görüntülü konuştuk biraz, sonra kahvaltı yaptım.
Kayınpederimi arayıp doğum gününü kutladım, onunla yarım saat kadar telefonda sohbet ettik. Hava açınca çamaşırları dışarı serdim. Sonra bir enerji geldi, tüm evi, banyoyu falan süpürgeye çektirdim, sonra da terası yıkadım köpürte köpürte.
En son çay demleyip duşa girdim ve kendimi de temizledim. Şimdi çayımla beraber Seksenler'i izleyeceğim. Leopar desenli eteğimi de giydim
Eşim eve geç gelecekmiş biraz, yemeğim de var. Kafam rahat.
Bebişin hayırlı uğurlu olsun canım, inşallah sağ salim gelsin, ara ara okuyorum, pek yazmıyorum da, hamileliğni görünce tebrik etmek istedim.Mayıs ayı için hedefim
Telefonda geçirdiğim süreyi azaltmak
Eve ve yemek düzenine özen göstermek.
Kendime vakit ayırmak.
Okumaya vakit ayırmak.
Rutinlerimi aksatmamak.
Teşekkür ederimBebişin hayırlı uğurlu olsun canım, inşallah sağ salim gelsin, ara ara okuyorum, pek yazmıyorum da, hamileliğni görünce tebrik etmek istedim.
Offff bende bayılıyorum Antakya dönerin ablam üniversiteyi orda okudu yanına gidince yerdim bol sosluHiç yemedim demetavuk döner yedim. İçinde patates kızartması turşu domates sosu mayonez var İstanbul’da katık ya da donas vs kesin vardır oralar Antakya ve iskenderun usulü döner yapar. İskenderun usulü favorim ama onu etli yiyeceksin
Ha haOffff bende bayılıyorum Antakya dönerin ablam üniversiteyi orda okudu yanına gidince yerdim bol soslu
Bizim burda da dönerler güzel olur eşimin en çok özlediği döner ve şırdan gelince hemen gideriz yemeye
Benim büyük kız da dönerci okulda her öğlen yer bir de eve gelince sipariş ister
En sevdiğim menüHa ha
Akşama eşim döner alıp gelmiş
Yorgundum iyi geldi hazır yemek yedim
Yakında gıdaklıycaz deseneEn sevdiğim menü
Bende kıza söyledim okul dönüşü kızarmış tavuk aldı salata pilav yaptım yanına yedik
Senin kız ağzının tadını biliyorOffff bende bayılıyorum Antakya dönerin ablam üniversiteyi orda okudu yanına gidince yerdim bol soslu
Bizim burda da dönerler güzel olur eşimin en çok özlediği döner ve şırdan gelince hemen gideriz yemeye
Benim büyük kız da dönerci okulda her öğlen yer bir de eve gelince sipariş ister
Ayyyy hiç söyleme ya tam tavuk canavarı var bizim evdeYakında gıdaklıycaz desene
Bizimkiler de alıyor kolay oluyor hemen sıcak sıcak hazır yemek.
Evet bende çok severim ama sağolsun onun sayesinde çok yiyoz bazen canım istemiyor valla kendine söylüyor sonrada eşlik et diye beni darlıyorSenin kız ağzının tadını biliyor
Kızın tam bana göre, benim kız böyle olursa yiyip yiyip şişerizAyyyy hiç söyleme ya tam tavuk canavarı var bizim evde
Evet bende çok severim ama sağolsun onun sayesinde çok yiyoz bazen canım istemiyor valla kendine söylüyor sonrada eşlik et diye beni darlıyor
Ama o kadar karbonhidrata rağmen 175 boy 50 kilo bide sebze zayıflatır diyorlar yooooooooo hiç sebze yemezKızın tam bana göre, benim kız böyle olursa yiyip yiyip şişeriz
kadın doğum kontrolün mü sudemcim :)) nasıl gidiyor hamlelikSelam canlar
Akşam erken yattım.
Gece 22 den sabah 9 a kadar uyudum.
Saçma sapan rüyalar gördüm ama
Neyse kahvaltı yapmadan hazırlanıp çıktım.
Hastaneye geldim.
9.40 randevum ama dr aşırı yavaş.
Bakalım ne zaman alacak.
6+4 dedi.kadın doğum kontrolün mü sudemcim :)) nasıl gidiyor hamlelik
Ahh onun minik kalbini yerim6+4 dedi.
Haftası ile uyumlu dedi.
Kalp atımı var dedi.
Gittiğim hastane küçük.
Başka tam teşekküllü bir hastaneye git dedi.
Devlete gittim bugün.
Kendi doktoruma da gideyim bir ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?