Ben de aynıyım çay çekirdek çikolata keyfi yaptımAcıktım yine ya
Doğuma kadar fil gibi olucam sanırım
Yedikçe mutlu oluyoz valla.Ben de aynıyım çay çekirdek çikolata keyfi yaptımşimdi yatak odasına geçtim kızım uyudu ben de biraz takılıp yatarım, beslenme işine el atmam lazım artık ama daha hazır değilim tam olarak
2 saatten fazla ne yaptın kız o kadar.sudem34 13.75 adım atmışım
şehriye çorbasına ben de nane koymuyorum ki, un kavurup yapıyordum, sabah anneme dünkü tarifi yaptım, bakalım beğenir inşallah. soğanlı güzel olur ama, severim soğanı.Mercimekli türlüye benzemesin diyosun
Nanesiz şehriye çorba değişik geldi valla.
Annen beğendi mi yaz merak ettim.şehriye çorbasına ben de nane koymuyorum ki, un kavurup yapıyordum, sabah anneme dünkü tarifi yaptım, bakalım beğenir inşallah. soğanlı güzel olur ama, severim soğanı.
Ne iş yapıyorsun?günaydın, dünkü benim menü iptal oldu, dışarda yedik, kahveyi de dışarda içtik, evde çamaşır topladım, öyle geçti akşamım. sabah da evdekilere kahvaltı hazırlayıp anneme geçtim, kahvaltıyı beraber yaptık, bi çorba yaptım, işe geçtim. akşama çiğ börek düşünüyorum, bakalım hayırlısı.
Afiyet olsun,aldıklarını güle güle kullan.ben de sabah Amerikan servis aldm 6'li bir de pijama takimi kendimeSelam canlar
Kahvaltıya patates kızarttım.
Peynirli yumurta yaptım.
Akşama bezelye, pilav yaptım.
Et kavurdum.
Bir makine çamaşır kuruttum.
Bir makine yıkadım.
Kahve keyfimi yaptım.
Güneş kremi ve rolon aldım.
Voov özüne dönmüşsün yaşasın yemek yemekMikan ben de diyeti bıraktım.
Aslında zaten diyet yapamiyordum ama sürekli yapacağım diye diye yediklerimden zevk almayaya sürekli stres yapmaya basladm.
Baktm olacak gibi değil.
Hem çok yiyorm hem de mutsuzum.
Diyet yapmayacagim canım ne zaman isterse hazır olursam başlarım dedim.
Biraz da böyle olsun.
Dün akşam pizza yaptm bensudem34 yemekten sonra da waffle yaptım
Bugün lahmacun yaptırmayı planlıyorum .
At bakalım nasılAfiyet olsun,aldıklarını güle güle kullan.ben de sabah Amerikan servis aldm 6'li bir de pijama takimi kendime
Dayimla Yürüdük canım günlük adımlarda içinde2 saatten fazla ne yaptın kız o kadar.
annem öyle kolay kolay bişey beğenmezki, ha ben gönlüm rahat etsin diye gittim yaptım, zaten yaparken bile, dün yaptım ben daha şehriye çorbasını dedi, hazır çorba yapmış da, aldırmıyorum artık alıştım. yine de sorarım senin için, dilinden de ameliyatlı olduğu için belki de bilmiyorum, tat duygusu da mı gitti neyse, bişey beğenmez.Annen beğendi mi yaz merak ettim.
Ne iş yapıyorsun?
İş hayatında aktif olmana sevindim.
Kafanı dağıtırsın.
Akşam menü harika.
Dışardan yemekle iyi yapmışsın.
Bende dün mecburen dışardan aldım.
maşallah ne çok iş yapmışsın sen de, sabahtan yemekler de hazır. Güneş kremi ne aldın?Selam canlar
Kahvaltıya patates kızarttım.
Peynirli yumurta yaptım.
Akşama bezelye, pilav yaptım.
Et kavurdum.
Bir makine çamaşır kuruttum.
Bir makine yıkadım.
Kahve keyfimi yaptım.
Güneş kremi ve rolon aldım.
tamamen aynı durumdayım ben deMikan ben de diyeti bıraktım.
Aslında zaten diyet yapamiyordum ama sürekli yapacağım diye diye yediklerimden zevk almayaya sürekli stres yapmaya basladm.
Baktm olacak gibi değil.
Hem çok yiyorm hem de mutsuzum.
Diyet yapmayacagim canım ne zaman isterse hazır olursam başlarım dedim.
Biraz da böyle olsun.
Dün akşam pizza yaptm bensudem34 yemekten sonra da waffle yaptım
Bugün lahmacun yaptırmayı planlıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?