Akıllı olup kahır çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin diyo ya.Yaş aldıkça insan, etrafında negatif insanlara katlanamıyor, huysuz bi koca, huysuz bi anne, ne bileyim yoruldum artık.
Valla yapıyorum da, sonra vicdan işte vıdı vıdı durdurmuyoAkıllı olup kahır çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin diyo ya.
Biraz deli olma zamanın gelmiş bence.
Sınır çizmek önemli sen kararlı ol. 6 haftada bir davranış oturuyor. 6 hafta taviz verme net ol. Bak nasıl yola geliyorlar. Sabırlı ol ama kararlı olmakta. Huysuz sen ol bu seferValla yapıyorum da, sonra vicdan işte vıdı vıdı durdurmuyobaştan beri deli olmak lazımmış, geç kaldım sanırım
Teşekür ederim canımMaşallah ne kadar hanaratsın, benim kızlarım da öyle olsalar keşke.
Offf ne kadar çok ilaç canım sendebuhar makinası yok mu ook rahatlatıyorİlaçsız demi direk onla geçti.Ya tamamen bünye ile alakalı benimki tırt baya. Kv tabiriyle narin. Boğaz, kulak, burun hepsi tıkandı geniz akıntısı ile. Kaç gündür zyrtec şurup, flıxotide fıs, ventolin fıs, actifed şurup, decort iğne kesmedi. Bugün de klomaks +gentagut damla başladık.
İstanbul nem zaten. Havaları da artık makineyle değil. Aurocemberla veriyoz. Yani şu astım fısları var ya.Offf ne kadar çok ilaç canım sendebuhar makinası yok mu ook rahatlatıyor
Günaydın canım ❤GÜNAYDINNN
nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?Günaydın canım ❤
İyi şükür.nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
iyiym ben de yeni hayata adapte olmaya çalışıyorum :)İyi şükür.
Sen nasılsın?
ben patlıcan yaparım herhalde, bi değişiklik olmazsa, yanına da bulgur pilavı, cacık olabilir.Günaydın canlar
Kan ilacımı içtim
Magnezyum a başlayacağım.
Çay pişiyor henüz.
Uzandım valla keyif yapıyorum.
Yemek planlarınız nedir?
Bugün kahve rutinimi atlamayacağım. Zira rüyamda kahve içtim bu gece.
Canım benimYaş aldıkça insan, etrafında negatif insanlara katlanamıyor, huysuz bi koca, huysuz bi anne, ne bileyim yoruldum artık.
Off hepsi de birbirine çok yakışır.ben patlıcan yaparım herhalde, bi değişiklik olmazsa, yanına da bulgur pilavı, cacık olabilir.
Geçmiş olsun.sudem34 neler olmuş öyle ,Allah şifalar versin,sen de bugün dinlen güzelce okudum ama yazamadm okuldaydim.
Çok yorgunum kahvaltı yaptım çay keyfi yapamadim minnosumu uyutmaya çalışıyorum dişler zorluyo sanırım huysuz.
Honda canım emekli arabası.Sudem arabasız zor gerçekten senin araba modelin neydiiki araç var sanırım sizde öyle daha rahat
Geçmiş olsun sudem, dikkat etOff hepsi de birbirine çok yakışır.
Geçmiş olsun.
Sabah da kadın doğumcuya gittim valla.
Paldır küldür.
Rahim ağzında polip varmış. Leke yapıyordu.
Korktum doktor da düşük vs sandı çağırdı gel diye.
Şükür bebek iyi.
Doğuma kadar polip kanama yapabilirmiş.
Her günüm ayrı adrenalin valla.
Honda canım emekli arabası.
Tek aracımız var.
Ben işi yakına getirdim ya hastane yüzme harici araba lazım olmuyor. 10 senedir işe arabayla gidiyordum bu sene kurtuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?