Ya zaten on saniye sürmüyor o kısım, izlesen keşke. Ağıla bir keçi bırakıyor ismi Halit.
Yasak elma daki yorumunu okudum dün.
Diziyi izledim ama senin gibi dikkatli değil.
Eda Ece ne dedi?
Bihter'in saçı maşalı kısmına açıp izlemedim.
Çok dikkatlisin yeminle.
Gözünden hiç bir detay kaçmıyor.
Tarif verir misin? Benim kız da çok seviyor waffle, ama evde denemedik hiç, bir ara şoklara hazır hamuru geliyordu, onlardan alıp yapmıştık, güzel olduydu. Geçenlerde airfryde sufle yaptım, o da hoşumuza gitti.Bir tane vardı Sinbo kare waffle .
Çok kurutuyordu.
Onu verdim bırine.
Tost makinesi veya tava kullanıyorum.
İşe gidiyor musun, izinli misin?Gideyim da az daha yatayım
En sevdiğim sabah sporu programı. Keşke böyle bir imkanım olsaydı. Bakkala diye çıkıp anneme gitseydimGünaydın herkese,
Ben de yürüyüş yapcam diye evden çıkıp, üşenip anneme kahvaltıya gittim. neyse bugün de böyle olsun, akşam yürürüm nasipse.
Dün çiğ börek yaptım, bir de çay koyduk, yeşillikle birlikte yedik. Sonrasında biraz dizi izledim, erken yattım.
Valla bende de spontone gelişti, ama iyi de oldu, kadıncağızın evini de süpürüverdim.En sevdiğim sabah sporu programı. Keşke böyle bir imkanım olsaydı. Bakkala diye çıkıp anneme gitseydim
Anneniz uzakta sanırım, öyle anladım.En sevdiğim sabah sporu programı. Keşke böyle bir imkanım olsaydı. Bakkala diye çıkıp anneme gitseydim
Hem de çok uzakta. Ben Mersin'deyim, o İstanbul'daydı, şimdi Tokat'ta.Anneniz uzakta sanırım, öyle anladım.
Allah kolaylık versin canım, hayat koşulları işte.Hem de çok uzakta. Ben Mersin'deyim, o İstanbul'daydı, şimdi Tokat'ta.
Mersin merkezde misiniz ?Hem de çok uzakta. Ben Mersin'deyim, o İstanbul'daydı, şimdi Tokat'ta.
Mezitli'deyim ben. Merkez yaşanacak gibi değil maalesef.Mersin merkezde misiniz ?
Silifkedeyim ben deMezitli'deyim ben. Merkez yaşanacak gibi değil maalesef.
Cüceloğlu'nun memleketi. Çok severdim rahmetliyi. Anmış olalım yeri gelmişken.Silifkedeyim ben de
Evet ben de çok severim mekanı cennet olsun, onun gibiler dünyamızda çoğalsın inşallahCüceloğlu'nun memleketi. Çok severdim rahmetliyi. Anmış olalım yeri gelmişken.
YaaYa zaten on saniye sürmüyor o kısım, izlesen keşke. Ağıla bir keçi bırakıyor ismi Halit.
Oradaki dişileri gösterip "bak orada çok güzel bir kız var maşalı olan, onu seç" diyor.
Haykırdım izlerken
Son iki üç bölüm zaten artık zaman geçirmek için çekiliyor sanırım. Şey sahnesini izledin mi? Tek yürek kampanyası gibi sma hastası çocuklar için gece yapmışlardı otelde.Yaa
Senarist yazmıştır kız. Eda oyuncu
Ender ile rol değişimlerine ben bayılmadım ya. Konuya mı daralmışlar ne.
Öğlenciyim geç gidip geç geliyorum.İşe gidiyor musun, izinli misin?
Aynen o da gönderme idi. Eşimle bizde dedik. Çavuşoğlu muydu ona ithafenSon iki üç bölüm zaten artık zaman geçirmek için çekiliyor sanırım. Şey sahnesini izledin mi? Tek yürek kampanyası gibi sma hastası çocuklar için gece yapmışlardı otelde.
Telefonda Bursa'dan komşum elli milyar bağışladı diyen Asuman'ı
Çok güldüm orda.
Çorbayı beğenmiş mi?Valla bende de spontone gelişti, ama iyi de oldu, kadıncağızın evini de süpürüverdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?