Başka zaman yaparsin seray94 yarın yaparım fikir verdinYarına kadar yoğurt çorbasıyla idare edicem ,
Başka zaman yaparsin seray94 yarın yaparım fikir verdinYarına kadar yoğurt çorbasıyla idare edicem ,
Sevmiyor musuuun aaa sevilmez mi yaaa off bol domatesli öyle güzel oluyor ki maydonozlu tabuk suyuyla ayrı güzel üstelikZorla bana şehriye sevdireceksiniz
Başka zaman yaparsin seray94 yarın yaparım fikirYarına kadar yoğurt çorbasıyla idare edicem ,
Afiyet olsun şimdidenBaşka zaman yaparsin seray94 yarın yaparım fikir verdin
Aman ya önemsiz konuların büyümesi işte çokta tın küstüm odama geldimya o değilde kavga edince adam iş yapmıyor mutfağı toplamadı inşallah toplar sabah giremem oraya
Sehriye bende cok severim ya bu hafta yapim bari canım cekti:)Kız güzel ama
Seni onla cezalandırıyor heAman ya önemsiz konuların büyümesi işte çokta tın küstüm odama geldimya o değilde kavga edince adam iş yapmıyor mutfağı toplamadı inşallah toplar sabah giremem oraya
İnsan kendi gibisini buluyor ya.Evet cidden cok acaip ya
Sağol canımAfiyet olsun şimdiden
Çorba ısırttım geldimSehriye bende cok severim ya bu hafta yapim bari canım cekti:)
Yalniz dogru demin bebek kamerasi bakiyodum
Kiz sen neden kavga ediyosun kocanla? Git gir koynuna op kokla sacmalama
sudem34 sende cozdun beni
Tanışırsın çok tatlıdırMikan ı hic tanimiyorum tanisiriz buarda:)
O açlık hiç geçmiyor ki.Değiştirince göreceğiz bakalımya açım ben ,
Bayılmıyorum işte. Doymak için yerim.Sevmiyor musuuun aaa sevilmez mi yaaa off bol domatesli öyle güzel oluyor ki maydonozlu tabuk suyuyla ayrı güzel üstelik
Ciğerini bildim artıkSehriye bende cok severim ya bu hafta yapim bari canım cekti:)
Yalniz dogru demin bebek kamerasi bakiyodum
Kiz sen neden kavga ediyosun kocanla? Git gir koynuna op kokla sacmalama
sudem34 sende cozdun beni
FarkettimMesaj 3 kere gelmiş
Telefona ara vermelisin bazen bende de oluyor serçe parmağımdaTelefon okdr agir geliyo ki elime bas parmagimin asagisi agrio elim zonkluyo gecen gunden aynisi oldu
Ay yok artik niye ole bisey yapsinlar ayolÇorba ısırttım geldimo girsin benim koynuma banane bebek telsizindem korkuyorum ben ya ona sapıklar bağlanıyormuş çok gördüm haber öyle
Muhabbet koyu birakamiyorumFarkettim
Telefona ara vermelisin bazen bende de oluyor serçe parmağımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?