Seninki gibi olunca cok zor. Bn bole hep hamile kalirim. Birtek yoruluyorum merdiven bile cikarken. Okdr
Ama seninde az kaldi sanirim max 16 diolar. Buhaftadan sonra azalmaya baslar heralde
Valla öyle sen gibi 10 tane doğurur insan
İnşallah ilki gibi olmaz olursa doğuma kadar kusarım ben kaç 16 geçer

Haydaaa bitmedi gitti senin de bu kusmalarin ya bu saatte neye icin kalkti ki
Benim de yukselenim terazi ay kova
Cok ilginc sudem34 sen ?
Yükselenim teraziyi galiba valla onu da unuttum.Bizim ailede ablam tutar doğum saati günü şeysini bir ara sorayım
29 lük çıtır gacısın daha çen
Kız aramızda en enerjiklerden birisin öyle bir yazmışsın okuyan için çekilmiş sanır

Kusmaların geçsin inşallah normale dönersin
Amaaaaan balim oldugu kadar. Bende cok severim temizlik düzeni ama biri yaptigi surece ne guzel hobilerin var minik oglun var. Canin sikildiginda gel laflayalim. Ben yeni evliyim 3aylik hamileyim sudem ve tumayda ole
Aynen ya en güzel ev. Başkasının temizlediği ev. mottomuz çok benziyor

Ya evet sorma ne enerji ne enerji bende , ya normalde de evde enerjim düşük dışarıda dediğin gibi full enerjiğim aslında evimde birşey var taşındığımızdan beri enerjimi çekiyor benim hep yatıyorum uykuluyum halsizim evde kusmalarım geçince de zorla kaldırırım kendimi biliyorum

Boğaları severim eğlence adresi olurlar , evet yöneticiyim evlenmeden öncede müdür düm

Aslanlarda harbi olurlar aslanlarla çok iyi anlaşırım ben
Oglak kadini hic tanimioeum ama yukselen fln tumayla ayni. Benim en yakin arkdsm da boga. Cok
Severim cok iyi anlasirim
Bunları büyütelim de peşine bir daha patlatalım mı ?
Valla planim o yonde. 1 yasina gelince calismaya baslamak bana uyar. Hersey tazeyken hop cikar aradan

Oglak kadini hic tanimioeum ama yukselen fln tumayla ayni. Benim en yakin arkdsm da boga. Cok

Valla planim o yonde. 1 yasina gelince calismaya baslamak bana uyar. Hersey tazeyken hop cikar aradan
Oğlak kadını bende kendimden başka bi halamı tanıyorum oda uzak yani bana
Erkekleri beter onu biliyorum ama aranızda eşi oğlak yok demi

Güneş alıyor mu düzgün?
Havalandırma pencereleri bina aralarına bakan pencere var mı?
Eşyalar eve sığmadı mı?
Ne seni evden soğutan?
Bende ev delisi değilim ya
Size kolay gelsin
Yürek yemiş gibi demi üşengeçlikten ölüyorum

Bekarken 4 bebe doğurcam derdim 1 çocukla 11 sene idare ettim

İnşallah olur canım

Oğlak kadını bende kendimden başka bi halamı tanıyorum oda uzak yani bana
Erkekleri beter onu biliyorum ama aranızda eşi oğlak yok demi
Bizim eski müdür oğlaktı. Acaip prensip sahibi, çalışkan ,titiz adamdı.

Aksine evim geniş akşama kadar ışık alır güneş alır hem salondan hem yatak odasından tuvaletten... Eşya arada bir temizlerim gereksizleri öyle çöp birşey yok eşya enerjisine inanırım bende o yüzden eski birşey tutmamaya özen gösteriyorum.. ya bize yeni evlendiğimiz ilk zaman büyü yapıldı hatta o zaman ev bana çok aşırı karanlık gelirdi hayrına okuyan hoca bulduk okuttuk da hatta ondan bi süre sonra herşey normale döndü bi tek benim bu halim normale dönmedi .. kapıdan çıkınca enerjik oluyorum eve girince birden böyle halsiz ruhsuz birşey oluyorum

Evin kira ise ilerde değiştirirsin.

Belki eve girince sorumlulukların ebeveyn olduğun aklına geliyordur temizlik, yemek, bulaşık, ütü.

Evin ferah olması güzel ama.

Eşyaların filan yerini değişip dene bir de.
Belki odaların yeri.

Dışarda sohbet muhabbet daha fazla.
Sosyaliz seviyoruz muhabbeti.

Evde ne yapalım duvara mı konuşalım

Evet kira hatta bu ara taşınma muhabbetimiz var bakalım kısmet... Bak ikinci seçenek cazip olabilir değiştirdim yok bana mısın demedi
Son söylediğinde de haklısın

İş konusunda evet kadını da erkeği de öyle de özel hayatta berbat oluyorlar ya
Onu da karısı düşünsün takıntılı da oluyor titizliği.
Beni de az gıcık etmedi.
Ama Sezar'ın hakkı Sezar'a.

Şimdiki müdür berbat amatör. Iyyyy hiç iş bilmez onu mumla aratıyor yani.

Onu da karısı düşünsün takıntılı da oluyor titizliği.
Beni de az gıcık etmedi.
Ama Sezar'ın hakkı Sezar'a.

Şimdiki müdür berbat amatör. Iyyyy hiç iş bilmez onu mumla aratıyor yani.
Gıcığız evet iş konusunda disiplin mesafe intizam dakiklik yapapamazlık kabul etmiyoruz

Evet kira hatta bu ara taşınma muhabbetimiz var bakalım kısmet... Bak ikinci seçenek cazip olabilir değiştirdim yok bana mısın demedi
Son söylediğinde de haklısın
Ortaokul veli toplantısında bile hocanın dediği şuydu
3 kelime ile sudem
Çalışkan, geveze , yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…