Aaa kuzucum iyi geceler cok gecmis olsunKızlar ben fenayım ya çorbayı yedim bulantı vurdu şimdide uyumaya çalışayım uyuyamazsam gelirim
İyi geceler canim tmm yazmayiz artikIyi geceler kızlar sohbet güzel sabah erken kalkicam sizde uyuyun sonra mesaj ları okuyamiyom
Eşim geldi ,laflıyorduk.Sen napiyosun kuzucumsudem34
Aa istemiydi ? Sen ilgilen onunla ayagini da usutme gaz olmasin. Kocisin geldiyseEşim geldi ,laflıyorduk.
Üşüdüm elbise vardı üstümde.
Oğlumun battaniyesini bacağıma sardım.
Yok canım.Aa istemiydi ? Sen ilgilen onunla ayagini da usutme gaz olmasin. Kocisin geldiyse
He okeyy anlatsın anlatsinYok canım.
Kuzenlere gitti.
Yeni geldi.
O anlatıyor, ben dinliyorum
Elim gözüm burda arada hıhı yapıyorumHe okeyy anlatsın anlatsin
Ya hic yorum yapamam buna. Hic bi fikrim yok ama cok benimle kalsin istemiyorum 6ay 8ay neyse geciririm heralde ek gidaya gectikten sonra
Elim gözüm burda arada hıhı yapıyorum
Bak maşallah oğlumun bebekken uykusu çok düzenli idi.Ya hic yorum yapamam buna. Hic bi fikrim yok ama cok benimle kalsin istemiyorum 6ay 8ay neyse geciririm heralde ek gidaya gectikten sonra
En azindan odasinda yatar
E ama aksam mesela 10da sen salondayken o odada uyuyo olmuyo mu nasil oluo ozmn lazim degil mi
Hahaaynisi bizde de var. Ben de arada hi hi dioeum buaksam secim muhabbetinden bnmle ilgilenmio yoksa laf eder ilgilenmiyorum die
darisi basimiza insallah bizimde ole guzel rahat gecer. Bakalim biz meler yasicaz. Ben esimi taniosam ev 27 derece fln olurBak maşallah oğlumun bebekken uykusu çok düzenli idi.
Diyorum ya lokum gibiydi diye.
Akşam 7 . 30 da yatardı.
Ta ki sabah 7.15 e kadar.
Telsiz olmadan nasıl idare ettik valla hatırlamıyorum
Bir ara park beşiği salona mı taşıdık aceba
Benim eş psikopat yabir ara çocuk üşüyor hasta oluyor diye koridora çıkmasından çekiniyordu ahh alerji valla ne günler yaşatmış bize
Haha
Biz 26 yapardık.darisi basimiza insallah bizimde ole guzel rahat gecer. Bakalim biz meler yasicaz. Ben esimi taniosam ev 27 derece fln olur
Bnde suan lohusa geceligine sardim
Beynim yandi heralde yatmam lazim sacmaliorum
Vallahi doyum olmaz. Bir de cok sey ogreniyorum surekli soru soruyorumBiz 26 yapardık.
Çocuk sürekli krup oluyordu.
Meğerse soğuk hava krubu kesiyormuş.
Şimdi kombiyi kapatıyoruz çocuk iyileşsin diye dondurma yedirip, buz emdiriyoz
Daha çok şey öğrencen canım
Hahaben sezeryan diye hep ikili takım almıştım alt üst. Bir de sabahlık.
Ama sen normal istiyorsun gecelik alabilirsin
İyi geceler canım yatacaksan
Bize doyum olmaz.
Bende çok soru sorarımVallahi doyum olmaz. Bir de cok sey ogreniyorum surekli soru soruyorum
Yaticam galiba uykum geldi
İyi geceler sana da yrn gorusuruzz
Ne sen sor, ne ben söyleyeyim...oğlanı getirdim. O yüzüyor bende KK.
Sizlerde ne var ne yok?
@La Vie
@Mikan
@Ozgur87
Mavi Mucize
@Aysen012
@sekersizcikolata
@kavs-i kuzah
@Kmsl Hnd
Anlatmak istersen burdayımNe sen sor, ne ben söyleyeyim...
Ne anlatayım dün akşamdan sonra kimin içinde iyiyim diyecek mecal kaldı?Anlatmak istersen burdayım
Hadi beİc gudusel degil o. Yeni okudum sok gecirdim. Bizim buhaftalar itibari ile ses duyma kapasitemiz artiyomus. Taa doguma kdr. Sebebi bilinmio aciklanamiyor ama anne bebegini duysun doye oldugu dusunuluyor. Yani baya kimyasal fiziksel bir olay icgudu fln degil. Nasil bilgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?