Bakalım bana ne ilaçlar verecek önümüzdeki ay.

Ben yüz üstü yatmayı çok seviyorum.
Canım yatmak istiyor.
Bebeğe bir zararı olur mu aceba?
Ben yatiyorum ya. Ben en cok yuzustu yatarim. Gobegim izin verdigi surece yatarim die dusunuyorum
Ben bi tel folik asite karşıyım oda ispanlanmış yan etkileri olduğu için ya gerçi unuturum ben içmeyi zamanında kolojen aldım bi heves ilk zamanlar içtim sonra hep unuttum
Folik asik kullanmiyoruz ki folat kullaniyoruz. Kullanmayinca daha kotu ama sana bunu asla anlatamadim

Ben yatıyorum ama rahat edemiyorum artık bence değerlendir bu günleri benim erken şişti göbeğim
Benimde çıktı göbeğim.
Kilo tabi çoğu.
Bu ayda bu kadar çıkması erken daha.

Ya cilt bakımı kollajen işlerine benim de girişmem lazımdı doğumdan sonraya kaldı artık.
Çok tembelim gerçekten.
Hatta yaş olarak geç bile kaldım.

Ben yatiyorum ya. Ben en cok yuzustu yatarim. Gobegim izin verdigi surece yatarim die dusunuyorum

Folik asik kullanmiyoruz ki folat kullaniyoruz. Kullanmayinca daha kotu ama sana bunu asla anlatamadim
Folat formunu sipariş edecektim normalde ama ben alana kadar zaten zaman doldu e değerlerim de güzel çıktı şükürler olsun

Ben biraz once perinatolog randevumu aldim. Cok sukur sıkıntı olmadi. Siz de kime gidecekseniz onceden ayarlayin isterseniz aklinizda olsun

Doğumdan sonra çok hain planlarım var botox isitiyorum bişoktemi istiyorum dudak dolgusu istiyorum bakalım hangi birini yapabilicem , enerjim tam yükselsin platese başlayacağım doğumdan sonra da spora devam etmek istiyorum kaslarımı hamilelikte alıştırsam sonra kolay gelir diye düşünüyorum içimde bir aşk belirdi dün sporti yaptığım zamanlardaki fotolara bakınca bana birşeler oldu ben üç kilo almışım göbeğim benimde kilo gibi ama hamile gibide duruyorum anlamadım

Anam ben daha kahvalti yaomadim siz kahve dionuz
Şimdi karar verdik biz sahile iniyoruz kahvaltı edip doktora öyle gideceğiz sudem34 kızlar benim hazırlanmam lazım öğlenden sonra gelmiş olurum çok çok öptüm siziii

Ben biraz once perinatolog randevumu aldim. Cok sukur sıkıntı olmadi. Siz de kime gidecekseniz onceden ayarlayin isterseniz aklinizda olsun
Birşey sorsam cahilce mi kalırım bu ne doktoru neye bakıyor

Biraz once foto cektim yani gobegim cikti gibi ama cikmamis gibide anlamadim. Kg artti ama odem bence cogu ayaklarim fln sis
Ben cildime cok bakarim iyidir de baya kimse yasimi anlamio fln ama smdi sdce nemlendirici suruyorum bakalim 9ay ne kdr geriye aticak

Birşey sorsam cahilce mi kalırım bu ne doktoru neye bakıyor
20. Haftadaki detayli ultrasona bakiyor
Perinatalog normalde yuksek riskli gebeliklere bakiyor ama 20.hafta kontrolunu yapiolsr. Hatta istersen 13. De yapiolsr ama ben fetal dna yaotirdin die gitmedim

20. Haftadaki detayli ultrasona bakiyor
Perinatalog normalde yuksek riskli gebeliklere bakiyor ama 20.hafta kontrolunu yapiolsr. Hatta istersen 13. De yapiolsr ama ben fetal dna yaotirdin die gitmedim
He anladım renkli dopler olayı organlara bakan doktor .. 20. Haftada giderim ben nerden bulacağım o doktoru ya İstanbul'da bildiğiniz var mı

He anladım renkli dopler olayı organlara bakan doktor .. 20. Haftada giderim ben nerden bulacağım o doktoru ya İstanbul'da bildiğiniz var mı
Valla ben biraz once randevu aldim. Atil yuksel’den. Bu isin piri o. Hocalarin hocasi. 19 temmuza aldim. Buldum cok sukur randevu.
Bizim hastanenin profu atil hocanin ogrencisinin ogrencisiymis en kotu ona gidicektim ama icim rahat etti smdi

20.hafta için aldın sanırım
Bakalım
Yaşın genç daha senin ya
Biz ne yapalım
Şimdi karar verdik biz sahile iniyoruz kahvaltı edip doktora öyle gideceğiz sudem34 kızlar benim hazırlanmam lazım öğlenden sonra gelmiş olurum çok çok öptüm siziii
Kahvaltı yapmadan mı kahve içtin?
Öğrenince yazarım. Medipolde Esin hanım var o yapıyor sanırım.

Valla ben biraz once randevu aldim. Atil yuksel’den. Bu isin piri o. Hocalarin hocasi. 19 temmuza aldim. Buldum cok sukur randevu.
Bizim hastanenin profu atil hocanin ogrencisinin ogrencisiymis en kotu ona gidicektim ama icim rahat etti smdi
Hangi şehirdesin İstanbul mu

20.hafta için aldın sanırım

Bakalım
Yaşın genç daha senin ya
Biz ne yapalım

Kahvaltı yapmadan mı kahve içtin?

Öğrenince yazarım. Medipolde Esin hanım var o yapıyor sanırım.
Evet evet 20+0 a yapistirdim randevuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…