Maske denedim takamadım oda kokuyor üç nefes sonra
Yaa açık yeşil maskeler var ya hah evony onlar güzel kokmuyor. Siyahı kullanıyorum ben hastaneye filan giderken.

Ama senin koku hassasiyetin benden de fazla sanırım.

Yaa açık yeşil maskeler var ya hah evony onlar güzel kokmuyor. Siyahı kullanıyorum ben hastaneye filan giderken.

Ama senin koku hassasiyetin benden de fazla sanırım.
İki kere denedim ikisinde de fırlatıp attım bende de siyah var özel baskılı bi markanın market maskesi değil yani ilk başta kokmuyor sonradan kendi nefesim kokuyor

İki kere denedim ikisinde de fırlatıp attım bende de siyah var özel baskılı bi markanın market maskesi değil yani ilk başta kokmuyor sonradan kendi nefesim kokuyor
Bulantıdan desene
Valla Allah sabır versin.
Bulantı olup da çocuğa cesaret etmek de zor ya. Gerçekten annelik her açıdan her daim fedakarlık. Daha anne karnında başlıyor. Benim tırnaklar yine yamuk uzamaya başladı. Oğlumda doğumdan sonra olmuştu. Bunda daha erken başladı.

Ya ben çok rahatıma düşkünüm.
Hiç zora gelemiyorum.
Nerde zor var kaçasım gelir.

Ama hayat bu zorluklarla dolu.

Yaşanılanlar unutulmasa ikinciye kimse doğurmazdı amiiin hepimizin yaşadığı zorluklar başka türlü Allah taşınmayacak dert vermesin canım

Ay kizlar napiosunuzzzz bugun yani ben oturmadimtam oturdum esim canim sikildi dedi hadi bogaza gidip balik tutalim dedim. Bizim hobimiz. Park yeri bulamadikdonduk dolastik geldik dus aldim daha yeni oturdum ve pilim sifirin altinda

Ay kizlar napiosunuzzzz bugun yani ben oturmadimtam oturdum esim canim sikildi dedi hadi bogaza gidip balik tutalim dedim. Bizim hobimiz. Park yeri bulamadikdonduk dolastik geldik dus aldim daha yeni oturdum ve pilim sifirin altinda
Ne güzel keşke bulsaymışsınız yer biz bildiğin ve bıraktığın gibi ,

Bu da mi ama allahtan bnm midem ole kotu olmadi ya
İnsallah da olmaz yazdiklarini okudum da iskence gibi sana hamilelik
Hemde nasıl başa dönmüş gibiyim ağız tadım bile bir ay öncesi gibi kötü ya anlamadım ben iyi olacağıma kötüye gidiyorum bir hafta iyiyim diye dolandım ortada olana bak
Benimle dışarı çıkan sürekli tuvalet kollar o derece

Bende normal zamanda ya acikirdim ya cisim gelirdi. Suan cis nirvana. Hic bitmio

Evden çıkmamak bana iyi gelmedi.
Gözüm battı.
Erkenden yattım.
Biraz yatakta debelendim, sonra sızmışım.

Evden çıkmamak bana iyi gelmedi.
Gözüm battı.
Erkenden yattım.
Biraz yatakta debelendim, sonra sızmışım.
Ne güzel ya ben uykusuzum bu aralar hormonlar beni alt üst etti gece iyi geceler dedim ama üçü geçiyordu uyuyabildiğimde
Selam canlar
Kahvaltı yaptım, uzanıyorum.
Günaydın canım bende şimdi uyandım kocamın kahve yapmasını bekliyorum bugün dokror günüm bir gibi doktora gideceğiz heyecanlıyım

Günaydın hanimlar
Ben dun cok yormuşum kendimi uyandimm ama basim agrio dayak yemis gibiyim.. ilac icip uyumaya calisicam
Günaydın
Aaa evet bugün o gün.
Kaçta randevun?
1.30 mu?

Tümay ben randevuyu sabah erken almaya çalışıyorum. Öğlene doğru benim doktor yorulmuş oluyor. Enerjisinden anlıyorum. Yoğun doktor seçmenin dezavantajı.

O
Tümay ben randevuyu sabah erken almaya çalışıyorum. Öğlene doğru benim doktor yorulmuş oluyor. Enerjisinden anlıyorum. Yoğun doktor seçmenin dezavantajı.
oo kacta randevun? Haydi guzel haberler getir bizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…