Bende bakınacağım ama siz benden daha tecrübelisiniz doktor bulmak konusunda20.hafta için aldın sanırım
Bakalım
Yaşın genç daha senin ya
Biz ne yapalım
Kahvaltı yapmadan mı kahve içtin?
Öğrenince yazarım. Medipolde Esin hanım var o yapıyor sanırım.
Ya biliyordum unuttum yada bilmiyordum istanbulun neresindesiniz kızlaaar doktora girmeme beş dk kaldııııEvet. Ben 3umuzde istanbul die biliorum ama uydurmadim insallah
Kuzum ben eurofins e yaptirdim. Fransaya gitti bizim ornek. En dusuk paket 360€ ben 650€ olani yaptirdim. 10gunde cikti sonuc cinsiyeti de oyle ogrendimKızlar DNA testini nerde yaptırdınız ne kadara yaptırdınız doktordan çıktık ikili testten bahsedince doktor eşim tutturdu yaptırmak istiyor ikiliyi istemiyorum yanılma payından dolayı fetal DNA yaptıralım dedim
Teşekkür ederimmm çiçeekkkKuzum ben eurofins e yaptirdim. Fransaya gitti bizim ornek. En dusuk paket 360€ ben 650€ olani yaptirdim. 10gunde cikti sonuc cinsiyeti de oyle ogrendim
sudem34 napiosun sen?
Cok erken ama cinsiyet icin dogru cikmayabilir dahaaTeşekkür ederimmm çiçeekkkkızlar cinsiyeti söylemedi doktor çok ketum be
Çok teşekkür ederim ben de o tarihlerde gitmeyi planlıyorum ama Recep has ve Ali ekiz arasında kararsız kalmıştım, onlara soracağım, randevu bulursam gideceğim inşallah.Vallahi bende cok sasirdim temmuzun 20sine aldim ama yine de cok sukur buldum3500tl imis sordum nakit ve kk
Kapsamlı mı yani içerik ne oluyorFetal DNA testini de Eurofins e yaptırdım genom wide olan paketti 350euro demişlerdi. Henüz sonuç gelmedi kan vereli on gün oldu bekliyorum heyecanla
Trizomi 18,13,21 için bakılan en basic olan paketi, benimkinde bunlara ilaveten diğer trizomiler de vardı bana yeterli geldi. Hanımefendi yukarıda bahsetmiş o en en kapsamlı olanı yaptırmış onda baya detaya bakılıyor. Doktorunuz bir risk görmediyse genelde onu tercih etmenize gerek yok demişlerdi tamamen tercih meselesi ve maddi duruma da bağlıKapsamlı mı yani içerik ne oluyor
Eecep hoca da aril hocanin ekolunden ve cok iyi sasece tarzi daha karamsar. Ben kaldiramiyorum o tur konusmalari bardagin bos tarafi benim piskolojiki bozuluyor oyuzden atil hocayi tercih ettim aslindaÇok teşekkür ederim ben de o tarihlerde gitmeyi planlıyorum ama Recep has ve Ali ekiz arasında kararsız kalmıştım, onlara soracağım, randevu bulursam gideceğim inşallah.
Kapsamli kapsamli. Ama ornegi nereye yolluyorlarmis. Nerede inceleniyormusKapsamlı mı yani içerik ne oluyor
Ya bize de genom wide onerildi ama yapilmisken hepsi yapilsin dedikTrizomi 18,13,21 için bakılan en basic olan paketi, benimkinde bunlara ilaveten diğer trizomiler de vardı bana yeterli geldi. Hanımefendi yukarıda bahsetmiş o en en kapsamlı olanı yaptırmış onda baya detaya bakılıyor. Doktorunuz bir risk görmediyse genelde onu tercih etmenize gerek yok demişlerdi tamamen tercih meselesi ve maddi duruma da bağlı
Hergun evi mi supuryosun?Selamlar kızlar dün yazdığımı yaptım evi süpürdü sildim lavaboları dezenfekte ettim
Yemek yaptım sonrasında sade sütlü kahve içip günü kapattım
Ohh cok yogun gunmussssBugün güne 9 da başladım.
Dün yatmadan bi posta çamaşır asmıştım
Sabah ilk işim renklileri yıkamak oldu
Onlar yıkanırken kahvaltı hazırladım
Çay demlenirken önceki günden çıkardığım kıymayı köfte yapıp buzluğa attım.
Sonrasında kahvaltı yaptık oğlumun üst baş ve alt değişikliği kendim hazırlandım evi toparladım yıkanan çamaşırların bir kısmını astim bir kısmını kurutmaya attım, eşimle beraber evden çıktık, ikindi sonrası eve geçerim haa bu arada sabah tartildim 82.9 çıktım:)
Bugünde beslenmem aynı şekilde devam ediyor:)
Yukarıda paylaştım Şişli'de buldum bi tane tam kapsamlı galiba o 8 bin lira dediTrizomi 18,13,21 için bakılan en basic olan paketi, benimkinde bunlara ilaveten diğer trizomiler de vardı bana yeterli geldi. Hanımefendi yukarıda bahsetmiş o en en kapsamlı olanı yaptırmış onda baya detaya bakılıyor. Doktorunuz bir risk görmediyse genelde onu tercih etmenize gerek yok demişlerdi tamamen tercih meselesi ve maddi duruma da bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?