20.hafta için aldın sanırım

Bakalım
Yaşın genç daha senin ya
Biz ne yapalım

Kahvaltı yapmadan mı kahve içtin?

Öğrenince yazarım. Medipolde Esin hanım var o yapıyor sanırım.
Bende bakınacağım ama siz benden daha tecrübelisiniz doktor bulmak konusunda evet bazen iyiyken sabahları kahve keyfi yapıyorum önce bugün çok iyiyim şükürler olsun inşallah yamulmam
Evet. Ben 3umuzde istanbul die biliorum ama uydurmadim insallah
Ya biliyordum unuttum yada bilmiyordum istanbulun neresindesiniz kızlaaar doktora girmeme beş dk kaldıııı

Kızlar DNA testini nerde yaptırdınız ne kadara yaptırdınız doktordan çıktık ikili testten bahsedince doktor eşim tutturdu yaptırmak istiyor ikiliyi istemiyorum yanılma payından dolayı fetal DNA yaptıralım dedim

Çok zor randevu alınıyor diyorlardı şanslıymışsınız umarım çok güzel geçer ne kadarmış acaba güncel ücreti atıl hocanın D d_g_g

Son düzenleme:
Kuzum ben eurofins e yaptirdim. Fransaya gitti bizim ornek. En dusuk paket 360€ ben 650€ olani yaptirdim. 10gunde cikti sonuc cinsiyeti de oyle ogrendim
sudem34 napiosun sen?

Kuzum ben eurofins e yaptirdim. Fransaya gitti bizim ornek. En dusuk paket 360€ ben 650€ olani yaptirdim. 10gunde cikti sonuc cinsiyeti de oyle ogrendim
sudem34 napiosun sen?
Teşekkür ederimmm çiçeekkk kızlar cinsiyeti söylemedi doktor çok ketum be

Kızlar Şişli'de buldum sekiz bin lira en kapsamlı olan cinsiyette öğreniliyormuş içerik nasıl sizce ben anlamıyorum ya

Anneden alınan periferik kandan izole edilen fetal dna ile PreNext NIPT testi yapılmaktadir. 23 kromozomun hepsine bakılır, test içeriği aşağıda belirtilmiştir.

PreNext NIPT ( Non-Invasive Prenatal Test – Cell -Free DNA Testi )

1. Bu bir tarama testidir, sadece tanı koymaya yardımcı olur. Bu test sonucunda yüksek bir risk olduğu gözlemlenirse, genetik danışmanlık ve invaziv prenatal tanı gereklidir.
2. PreNext NIPT testi ile 23 kromozomun hepsinde olabilecek sayısal anomaliler (Trizomi 21, Trizomi 18, Trizomi 13 gibi), makro ve mikrodelesyonlar, duplikasyonlar ve bunun yanı sıra cinsiyet kromozomlarında meydana gelebilecek anöploidiler (47,XXX, 47,XXY , 45,X gibi) saptanabilmektir. Fetal fraksiyon (bebeğin anne kanında dolaşan DNA oranı) da belirtilerek, güvenli analiz sağlanır.
3. NGS yöntemi kullanılır.
4. Hem tekil hem ikiz gebelikler için çalışabilmektedir. Tekil gebeliklerde 10.haftadan itibaren, ikiz gebeliklerde ise 12.haftadan itibaren numune alınması önerilir.
5. Sonuç raporunda kromozomal anomali yönünden pozitif çıkan hastalarımıza, merkezimizde CVS ya da amniyon sıvısından kromozom analizi veya kromozal array yapılarak doğrulama sağlanabilmektedir.
Bebeğin cinsiyeti de öğrenilmekte
Down sendromu (trizomi 21) başta olmak üzere trizomi 18 ve trizomi 13 gibi patolojik durumlar ve bazı ender genetik hastalıklar hakkında bilgi vermektedir.
Tanı konmasında tek başına yeterli olmamasına karşın anne karnında fetal DNA testi, yaklaşık %99'luk bir hassasiyetle genetik hastalıkların belirlenmesine olanak sunmaktadır. Testin doğruluk oranı, örneğin, Down Sendromu'nda %99, Edwards Sendromu'nda %98, Patau Sendromu'nda %65'tir.
Fetal DNA testi; bu yöntem ile hamilelik sürecinin 10 – 12. haftalarında anne adayından kan alınır. Alınan kanda fetal hücreler ayrıştırılarak bebeğin cinsiyeti kesin olarak belirlenir. Cinsiyet haricinde bebeğin genetik anomalilerini de tespit etmek için de başvurulan bir yöntemdir.

Vallahi bende cok sasirdim temmuzun 20sine aldim ama yine de cok sukur buldum 3500tl imis sordum nakit ve kk
Çok teşekkür ederim ben de o tarihlerde gitmeyi planlıyorum ama Recep has ve Ali ekiz arasında kararsız kalmıştım, onlara soracağım, randevu bulursam gideceğim inşallah.

Fetal DNA testini de Eurofins e yaptırdım genom wide olan paketti 350euro demişlerdi. Henüz sonuç gelmedi kan vereli on gün oldu bekliyorum heyecanla

Kapsamlı mı yani içerik ne oluyor
Trizomi 18,13,21 için bakılan en basic olan paketi, benimkinde bunlara ilaveten diğer trizomiler de vardı bana yeterli geldi. Hanımefendi yukarıda bahsetmiş o en en kapsamlı olanı yaptırmış onda baya detaya bakılıyor. Doktorunuz bir risk görmediyse genelde onu tercih etmenize gerek yok demişlerdi tamamen tercih meselesi ve maddi duruma da bağlı

Selamlar kızlar dün yazdığımı yaptım evi süpürdü sildim lavaboları dezenfekte ettim
Yemek yaptım sonrasında sade sütlü kahve içip günü kapattım

Çok teşekkür ederim ben de o tarihlerde gitmeyi planlıyorum ama Recep has ve Ali ekiz arasında kararsız kalmıştım, onlara soracağım, randevu bulursam gideceğim inşallah.
Eecep hoca da aril hocanin ekolunden ve cok iyi sasece tarzi daha karamsar. Ben kaldiramiyorum o tur konusmalari bardagin bos tarafi benim piskolojiki bozuluyor oyuzden atil hocayi tercih ettim aslinda
Kapsamlı mı yani içerik ne oluyor
Kapsamli kapsamli. Ama ornegi nereye yolluyorlarmis. Nerede inceleniyormus
Ya bize de genom wide onerildi ama yapilmisken hepsi yapilsin dedik

Bugün güne 9 da başladım.
Dün yatmadan bi posta çamaşır asmıştım
Sabah ilk işim renklileri yıkamak oldu
Onlar yıkanırken kahvaltı hazırladım
Çay demlenirken önceki günden çıkardığım kıymayı köfte yapıp buzluğa attım.
Sonrasında kahvaltı yaptık oğlumun üst baş ve alt değişikliği kendim hazırlandım evi toparladım yıkanan çamaşırların bir kısmını astim bir kısmını kurutmaya attım, eşimle beraber evden çıktık, ikindi sonrası eve geçerim haa bu arada sabah tartildim 82.9 çıktım:)

Bugünde beslenmem aynı şekilde devam ediyor:)

Ohh cok yogun gunmussss
82.9daha da guzel olucak

Yukarıda paylaştım Şişli'de buldum bi tane tam kapsamlı galiba o 8 bin lira dedi

S Seray94 doktor ne dedi napiomus bebis? Oynuyo muydu?
sudem34 cinsiyet dışında herşeyi gördük şükürler olsun iki şeker yedim girmeden önce bi kımıldıyordu var ya taklalar attı resmen ters yüz döndü habire renklide varmış onuda açtı hareket ederken bacaklarını kalçalarını gördük sadece önünü dönmedi sıpa d vit. Ve Multi vit. Verdi .. içinde 0.8 mg folik asitte var
Haftaya başka doktora gitsem mi diye düşünüyorum cinsiyet için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…