Tost makinesinde mucver nasil oluyor ilk defa duydum. Tavadan ne farki oluyo

Uyukluyorum koltukta bugün çok yoruldum parka gittik doktordan sonra yemeği parkta yedik sonra baya oturduk eşimle oğlum oynadı falan yorgunluk yaptı bana bünye alışık değil bacım
Ben de bugun bas agrisindan perisanim. Hicbirsey yapamadim ogleden sonra full yattim

Tost makinesinde mucver nasil oluyor ilk defa duydum. Tavadan ne farki oluyo
Yağda kızartmadan daha Sağlıklı olur diye yaptım ilk defa ama bir daha yapacağımı sanmıyorum 40 yılda bir yapıyorum onu da lezzetli yemek isterim ha çok kötü değildi diyetteysen falan gideri var da yok yani aynı mutluluğu vermedi

Yagdaki gibi olmaz tabi ama pratik olur mantiken. Ben airfryerde veya tavada yagdiz yapiorum. Basende direk firinda. Ama airfryrda anlamsiz uzuyo firin mucverden hic tat alamiyorum. Tost makinaesi hic aklima gelmedi daha once

Allah bağışlasın en zor dönemleridir şimdi bakım da önemli kendinizi iyi hissettirecek her şey güzel olur

Birazcık ama yinede şükür ilerde bu anları ozlicem kesin

Evet henüz bisey yapamadım
Eve g3lip yemek yedik öyle uzandım kaldım biraz spor ve kendime vakit ayırmam lazım
2 Postada çamaşır katlamam lazım biraz da ütü var ayyy çamaşır olayi hiç bitmiyor arkadaş

Bende guya utu yapicaktim okdr basim agridiki biraktim yarina allah kerim

Yagdaki gibi olmaz tabi ama pratik olur mantiken. Ben airfryerde veya tavada yagdiz yapiorum. Basende direk firinda. Ama airfryrda anlamsiz uzuyo firin mucverden hic tat alamiyorum. Tost makinaesi hic aklima gelmedi daha once
Deneyebilirsin belki sen seversin, pratik ama lezzeti tatmin etmedi beni

Çamaşır durumu bizde de aynı işler bitmiyor en iyisi hiç bulaşmamak

Avrupa yakasındayım ben
Benim doktorun verdiği yeri atayım ara fiyat al.
Sorarsa benim doktorun adını ver.
Ya da ben senin yerine fiyat alayım.
Kuzum ben eurofins e yaptirdim. Fransaya gitti bizim ornek. En dusuk paket 360€ ben 650€ olani yaptirdim. 10gunde cikti sonuc cinsiyeti de oyle ogrendim
sudem34 napiosun sen?
İşteyim canım
Teşekkür ederimmm çiçeekkk kızlar cinsiyeti söylemedi doktor çok ketum be

Ben yaptırmama kararı almıştım sanki
Şimdi seni görünce kafam da karışır mı bilmem
Tr de yapılıyor benim doktorun verdiği.
Benim diyene başlama kilom 4 . 5 ayda 66 olmuştum.
İnşallah sen de olursun.
Bence gerek yok ya.
Biraz daha bekle nolacak.
Zaten fetalde çıkacak.
Eğer yaptırcaksan.
Sen vericen biz alicaz dengeyi bozmicaz bacilarim siz nerdesiniz yaw? sudem34 @seray34
Hafta içi 13-19 arası işte say beni.
Anca 20 gibi müsait oluyorum.
Ben de bugun bas agrisindan perisanim. Hicbirsey yapamadim ogleden sonra full yattim
Parol geçirmedi mi?
Kesnlikleesime acindiriyorum kendimi
Ha ha
Benimki buharlı dik ütüye heveslendi.
Aldı alalı ona iteliyorum.
Onu çok seviyor pratik baya.
Sabah verdim gömleğimi açtı

Ben sen izinlisin filan saniyodum ya. Hic iste olucagini dusunmedim nieyse.
Parol gecirmedi geberiyorum dun cok yordum kendimi ondan oldu galiba :/ bide yastik sorunum var benim asla cozemedigim. Demin internetten siparis verdim indirime girmis belki o ise yarar.

Selam canlar

Sabah duşumu alıp hazırlandım çıktım.
Çıkmadan çay bardaklarını çamaşır suyu+su dolu kaba koydum. Hemen sararıyor çünkü.
Neyse iş yoğun ve yorucu geçti.
Geldim.
Eşim döner almış, direk yedim.
Ben de bisküvili top kurabiye yaptım.
Çay demledim.

Şimdi dinleniyorum.

Yok canım
Zaten geç gidiyorum.
13.35 de evden çıkıyorum.
19 gibi evde oluyorum.
Bazen markete girip oyalanıyorum.
Bugün carrefoura uğradım meyve aldım mesela. Bime uğradım streç film aldım.

Ben ortapedik boyun yastığı kullanıyorum yıllardır.
Sen ne aldın?
Nasıl özelliği?

Once influcerlar paylasti cok iyi en iyi die varol die bi markanin nano jelini aldim. İlk aldigimda cok iyiydi cok rahat ettim ama sonra bozuldu. Bir tanedaha soledim o cok kotu cikti. Bu sefer isbirde. Gold bisi kaztuyu mu ne aldim. Asla rahat edemedim. Gittim yatastan visko aldim o da cok ince tuhaf geldi rahat edemedim. Smdi one by support tempur aldim yani bunlada rahat edemezsem kafami koparirim artik olmuyo demek bu saka bi yana migrenim var benim 3 ay oldu iste yaklasik yaptirali botoxu normalde 4 ayda 1 yaptiriyorum ben zamani geliyo sapitmaya basladi..
bugunde pazara gittim erik kiraz roka domates aldim orda. Doktora ugrayip tiroid sonuclarimi gosterdim ordan anneme gittim kahve ictim orda basim agrimaya baslayinca geldim eve yattim bi yemek isittim yedik smdi yine yatiorum bombos bi gungecti..

Biberiye serbest ise.
Her gün taze demleyip 20 gün içince tamamen geçiyor demişti bir arkadaş Disipline Girmis BirKadin

Sonra S sarahconnor uyguladı geçmişti.

Kadın doğumcuna sor, ya da araştır sakıncası var mı diye.

İzin verirse dene bence

Biberiye malesefki gebelik döneminde olmaz
Rahim toparlayıcı, adet söktürücü, iltihap gibi söktürücü özellikleri var

Denerim valla
Sorayim yazliga gecen sene biberiye ektim mis gibi tazecik var. Hemen toplar yaparim keske ise yarasa

D d_g_g kaç gündür sana bir şey söylüycem unutuyorum.
Yine unuttum aklıma gelince direk yazayım bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…