Selam kızlar

Anneler günü isminde bir film izledim şimdi
Polonya yapımı
Aksiyon, polisiye tarzı biraz aile, devlet işi vs.
On üzerinden 7 diyeyim.
İzlense de olur izlenmese de.
Bayılmadım. Kötü de değil. Eh işte.

Gündüz de Beyhan Budak podcasti dinledim bir tane.

Bugüne biraz ekşın yükledim sayılır.
Adım sayım da 5881

Gamze kuru fasülye gaz yaptı bence de.
Bulantın olmaması güzel o konu da da bana benziyor

Migrende Tümay ile ortaksınız.
Geçti mi biraz.
Dün trendyolda bişey taşı diyorlardı onu dene bari.
Karanlık filan iyi geliyor mu?

Benim başım açken ağrır, çay kahve içmeyince ağrır, ağlayınca ağrır, regl dönemi ağrır.

Aceba öğün araları acıkıyor musun?

Tümay günün çook güzel geçmiş.
Çok sevindim. En kötü günün böyle keyifli olsun.

Hoş geldin bende şuan dizi izliyorum 10-10 veriyorum diziye dördüncü ve son sezon bitmek üzere stranger things ismi ...
Gerilim korku bilimkurgu hepsi karışık dizisi çocuk filmi gibi başlıyor ama fena birşey aksiyon gerilim hiç inmiyor

Migrene hiç birşey fayda etmiyor ya karanfil kokusu geçiriyor diyordu bi sayfa keş gibi geçen yağını kokladım sürekli bana mısın demedi migren atağını bazen arveles bile geçirmiyor sabaha karşı kaç kere acillik oldum öyle ben
Evet elhamdülillah bugün güzel geçti sonuda güzel olaydı ama napalım iki kere kusrım şuan yüzüm gözüm şiş oturuyorum

Bir arkadaşımın da migreni vardı. Halamın da var. Baya zor. Hayat kalitesini düşürüyor. Doğumdan sonra biberiyeye yüklenirsiniz.

Balim valla cok kotuym bi gun gecirdim. Hala da tam gecmedi. İnsallah yarina toparlarim. Ama hic ac fln birakmadim kendimi. Dun cok yordum kendimi galiba. O da etkiledi. Spora baslamam lazim derhal o duzeltir bi tik
@sudem94 un dedigi gibi bazen arveles gecirmio ozmn relpax die migren ilaci var onu iciorum eskiden hastanelik oluodum botoxtan beri olmuyorum sifir hayat kalitesi tuttugunda
Bir de dun 3-9:30 arasi uyudum o da etkilio. Smdi de uykum yok deliricem uykusuzluk basladi bende

Tümay ın nick ile beni birleştirmiş kuzum ya
Ağrıdan tabi.
Ekran gözü yorunca uyku geliyor aslında.

Sana diyeceğimi hatırladım.
İki sene önce bir sayfa vardı KK da.

Bebeğimize ne almalıyız, ne almamalıyız

Diye. Orda herkes kullanıp memnun kaldığı veya kalmadığı ürünleri yazıyordu. Bir incele istersen. Ürün araştırıyorsun ya fikir olur.

İfşa olmayım dedim de nick 34 ile bitiyor bu ne yaman çelişki

Ay cidden karistirmisim bak farkinda degilim bakarim cok da iyi olur. Beynim yandi ne alicam diye bakinmaktan. Bugun uyku tulumlarini arastirdim 1-1,5 togg olmasi lazim %100 pamuk buraya kdr gelebildim
Ama tulummu kundak mi kafam bunlarda karisik mesela
Okuym bakkym knlara

Madonna başka ne iyi gelir?
Gebelikte sen nasıl baş ettin?
Bizim kızlar çok zorlanıyor
Benim gebelikte neredeyse hiç baş ağrım olmadı, girp olmuştum o zaman ağrıdığını hatırlıyorum parol çok rahat geçirmişti.
Ama ben en başından beri magnezyum complex kullandım, tüm magnezyum çeşitlerini içeriyordu. Zaten migren, baş, kas eklem ağrılarının başlıca sebebinden bir magnezyum eksikliği. Bence doktorunuza da söyleyerek hepiniz kullanın, ileriki aylarda kasılmalar falan da başlayacak çünkü çok rahat geçirirsiniz

Ayy evet ben genelde bulundugum ânı ileride özleyeceğimi bilirim ama işte dediğin gibi keşke daha fazla vakit geçirsem:)
Dün gece 1 i geçe uyudu artık sallamaktan bacaklarım koptu egzersiz yerine geçmiştir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…