İctigim vitaminin icinde var zaten. Ya bnm migren aurali. Uyumak fln kar etmiyo ona. Agri kesene kdr gece gunduz devam ediyo. Agriyi kesemiyorum. Smdi yazdim gelicek cvba gore belki masaja giderim bugun. Bas boyun masaji yaptiririm belki o genisletir. Buyuk ihtimalle bebek yuzunden kan miktari veya kalp atisi sayisi yada basinc degisti bisey beni yerle bit etti. Cunku saatte oyle bi uyari gordum kalp atis sayiniz degisti diyeMagnezyum kabızlığa bacak ağrısına hepsine iyi geliyor. Araştır bence. Bana da erken verdi şaşırdım normalde son aylarda verilir.
Sağolasın
Üşenmeden kalksam hemen.
Beynimde işler birikince huzursuz oluyorum.
Afiyet olsun hepsiSelam canlar
Yataktan kalkmak istemedim.
Geç kalktım baya.
Çayı koydum.
İki makine çamaşır katladım.
O esnada 1.5 podcast dinledim.
Tost yaptım, yedim. İlaçlarımı içtim.
S Seray94 yüzüme hindistan cevizi yağı denedim. Çok güzel koktu.
Şimdi gidip evi toplayıp, süpürcem.
Yemek yapıcam.
Kahve içmeye gelirim.
Kız Tümay çamaşırı kim yıkayıp asıyor?Kızlar bugün sabaha güzel başladım bildiğiniz üzere güzelde devam ediyor şükürler olsun evi topladım kahvaltı ettim daha hazmetmemişken kocam bey geldi bide onunla kahvaltı ettiksohbet muhabbet keyif sonra onu işe yolladım banyo yaptım ben hala keyif yapıyorum evim toplu mutfağım toplu huzurla oturuyorum bi tek çamaşır sorunu var oda bana ait değil banane
Gamze ya hakkını helal et. Pişi dedim, börek canın çekti benim yüzümdenBiraz toparladim sanirim. Boynumu filan ovduk gevsetici bisey surduk parol derken suan daha iyiyim. Utuyu yaptim yemek yaptm smdi bi de gozleme-borek yapiorum ocakta. Dusa giricem
Snra aksam yemegi faslina geceriz :)
Biber közlemesini kahvaltıda nasıl tüketiyorsunuz?Slm kızlar
Bugün ne yaptım
Sabah uyandım kahvaltımı yaptım
Kırmızı biber közledim yumurta kırdım
Giyinip okula gittim yıl sonu gösteri miz vardı okadar kişi geldiki bitti sonra çıktım
Alış veriş yaptık annemi çağırdım
Sebze mutfak alış verişi yaptık
Terziye gittim sonra canım çekti dondurma aldım
Menü
Tavuk patates
Cacık
Salata
Pilav
Yemek yedik bulaşıklar yıkandı
Akşama çay şimdi kahve keyfi yapicam
7.926adım attım çok yoruldum bugün
Hemde nasıl kokuyor... Yeni nevresim geçirdiğim gün zor uyuyorum deterjan kokusından Islakken daha beter kokuyor haftada bir annem geliyor ya o yapıyor yada eşim yapıyorKız Tümay çamaşırı kim yıkayıp asıyor?
O da mı kokuyor?
Gamze ya hakkını helal et. Pişi dedim, börek canın çekti benim yüzümdenNeli yaptın?. Afiyet olsun. Senin beslenmeyi sabote ediyoruz sanki
Cano doktora götürdük daha iyi çok şükürMikan oğlun nasıl oldu?
Yeni alınan deterjan bizimde kokuyor. Ama ben alerjiden dolayı hoşnut değilim. Kurutucuyu açınca camı açıyorum.Hemde nasıl kokuyor... Yeni nevresim geçirdiğim gün zor uyuyorum deterjan kokusından Islakken daha beter kokuyor haftada bir annem geliyor ya o yapıyor yada eşim yapıyor
Geçmiş olsun sudem bol su içSelam kızlar
Size üzülmekten benim de başıma ağrı girdi.kafein eksikliği tamamen şaka tabi.
Sabah rutinimi bozdum ilk defa kahve içmeden gittim. Bütün gün başım ağrıdı. Bir daha tövbe.
Rutin rutin olarak kalmalı.
Gelirken markete uğradım.
Eve gelir gelmez önce meyve yedim.
Sonra kahvemi içtim rahatladım.
Başımın ağrısı kesilir inşallah.
Eşim de acıkmış yemek de yemek diye sızlanıyor.
Domates salatası, turşu,ayran çıkarırım sabahtan iyiki yemekleri yaptım, çıktım.
Sabah kahvesiz ayılamayan içmeyince ağrı çeken bir benim sanıyordumSelam kızlar
Size üzülmekten benim de başıma ağrı girdi.kafein eksikliği tamamen şaka tabi.
Sabah rutinimi bozdum ilk defa kahve içmeden gittim. Bütün gün başım ağrıdı. Bir daha tövbe.
Rutin rutin olarak kalmalı.
Gelirken markete uğradım.
Eve gelir gelmez önce meyve yedim.
Sonra kahvemi içtim rahatladım.
Başımın ağrısı kesilir inşallah.
Eşim de acıkmış yemek de yemek diye sızlanıyor.
Domates salatası, turşu,ayran çıkarırım sabahtan iyiki yemekleri yaptım, çıktım.
En son alo almıştım o çok hoş koktu bana ama yıkanınca çamaşırlarda öğürttüYeni alınan deterjan bizimde kokuyor. Ama ben alerjiden dolayı hoşnut değilim. Kurutucuyu açınca camı açıyorum.
Kırmızı biber i kebap edip doğuruyorumBiber közlemesini kahvaltıda nasıl tüketiyorsunuz?
Yok be kuzucum hic alakasi yok helal olsun nedemek. Benim esim uyaninca bisey yemio ise gittiginde orda da yemegi kacirmis oluyo eve gelio agzina atsin aksam yemegine kdr ac kalmasin diye. Bi de gece gec yatio abur cubur yio agzina aticak bisi olsun die.Kız Tümay çamaşırı kim yıkayıp asıyor?
O da mı kokuyor?
Gamze ya hakkını helal et. Pişi dedim, börek canın çekti benim yüzümdenNeli yaptın?. Afiyet olsun. Senin beslenmeyi sabote ediyoruz sanki
Bugun doktoruma yazdim oluyorum ben die ilac napim die. Botox yaptir dedi. Yrn dermatologu arayip randevu alicam. Yaki koydum smdi belki ise yararSabah kahvesiz ayılamayan içmeyince ağrı çeken bir benim sanıyordumyaklaşık iki saattir benimde ağrıyor başım uyudum uyandım geçmemiş sanırım benimde krizim başladı
En son alo almıştım o çok hoş koktu bana ama yıkanınca çamaşırlarda öğürttü
Nasıl yani hamileyken botox yapılıyor muymuşYok be kuzucum hic alakasi yok helal olsun nedemek. Benim esim uyaninca bisey yemio ise gittiginde orda da yemegi kacirmis oluyo eve gelio agzina atsin aksam yemegine kdr ac kalmasin diye. Bi de gece gec yatio abur cubur yio agzina aticak bisi olsun die.
Bugun doktoruma yazdim oluyorum ben die ilac napim die. Botox yaptir dedi. Yrn dermatologu arayip randevu alicam. Yaki koydum smdi belki ise yarar
Sen nasisin smdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?