Valla kuzu3. Gunum seni okdr iyi anliyorum ki.. benim dermatolog ben karim hamileyken yaptim ona. Hamilelikle bi alaksi yok dedi ben cok ciddiye almadim.Nasıl yani hamileyken botox yapılıyor muymuş
Benimde geçmedi uyudum uyandım hatta daha da çoğalıyor karanfil yağı kokladım banamısın demedi zonklamaya başladı yarım arveles içtim sabahı sabah edeceğim yoksa bu o ağrı
Gerçekten migren botoxu yapıldığını veya nerde yapıldığını nasıl anlayacağım nöroloji doktorları yapıyor diye duydum sen nerde yaptırıyorsun hastanede miValla kuzu3. Gunum seni okdr iyi anliyorum ki.. benim dermatolog ben karim hamileyken yaptim ona. Hamilelikle bi alaksi yok dedi ben cok ciddiye almadim.
Esim medikal sektorunde, bi onceki atakta botox yaptir bebekle ilgisi olmaz dedi ciddiye almadim
Bgn doktora yazdim botox yaptir dedi ciddiye aldim
Yrn randevu alicam bitsin bu iskence
Yani benim botoxu yapan docent dermatolog kafin dogumcum docent beni ya da bebegi atese aticak bisi yapicaklarini dusunmuyorum
Su gün içinde bol içtim aslında.Geçmiş olsun sudem bol su iç
Diyette açken içerdim. Şimdi kahvaltıdan sonra alıştım. Dinç yapıyor. Kesinlikle bana her açıdan iyi geliyor.Sabah kahvesiz ayılamayan içmeyince ağrı çeken bir benim sanıyordumyaklaşık iki saattir benimde ağrıyor başım uyudum uyandım geçmemiş sanırım benimde krizim başladı
En son alo almıştım o çok hoş koktu bana ama yıkanınca çamaşırlarda öğürttü
Sizin oraların yemekleri de güzel be yaKırmızı biber i kebap edip doğuruyorum
Tere yağında kavuruyom çok güzel oluyor
Bende kendine yaptın canın çekti sandımYok be kuzucum hic alakasi yok helal olsun nedemek. Benim esim uyaninca bisey yemio ise gittiginde orda da yemegi kacirmis oluyo eve gelio agzina atsin aksam yemegine kdr ac kalmasin diye. Bi de gece gec yatio abur cubur yio agzina aticak bisi olsun die.
Bugun doktoruma yazdim oluyorum ben die ilac napim die. Botox yaptir dedi. Yrn dermatologu arayip randevu alicam. Yaki koydum smdi belki ise yarar
Sen nasisin smdi?
Arakdaşım hamileyken bağırsakları düğümlenecek gibi olmuştu. Profu film bile çektirdi. Hamilelikte aciliyete bakılıyor. Mecbur olunca bir çok şeye izin var. Doktor karar veriyor.Valla kuzu3. Gunum seni okdr iyi anliyorum ki.. benim dermatolog ben karim hamileyken yaptim ona. Hamilelikle bi alaksi yok dedi ben cok ciddiye almadim.
Esim medikal sektorunde, bi onceki atakta botox yaptir bebekle ilgisi olmaz dedi ciddiye almadim
Bgn doktora yazdim botox yaptir dedi ciddiye aldim
Yrn randevu alicam bitsin bu iskence
Hayırdır inşallah niye buruk kırık
Hamileliğim de 3 ve 4.ayda ciddi baş ağrısı yaşamıştım hayatımda öylesini yaşamadım resmen ağladığımı biliyorum ki sabırlıyım dır bu konularda beynime oksijen mı.gitmiyor acaba diye orman yürüyüşlerine çıkıyordum zar zorBenim baş ağrısı geçmedi valla.
Çay içecem şimdi de inşallah geçer.
Ablamla konuştuk baya.
Fikir alışverişi.
İc kahve ic kuzum ne bu ya hepimiz agridan geberiyoruz. Havadan filan mi yoksa suan kan miktari filan mi artiyo basinc artio anlamadimBenim baş ağrısı geçmedi valla.
Ablamla konuştuk baya.
Fikir alışverişi.
Amaaaaaaaaaaann at tabiki ya. Dovduyse kufur ettiyse aldattiysa icki kumarsa baska. Ama gunluk seylerden bosver be gulum.. bazen en guzel ders ona nasil davranmasi gerektigini gostermek oluyor bence.Eşimle aramiz biraz limoni hiç alışık değilim hep ben adım attığımı farkettim haklı olsam da ben gidiyor muşum meğer bu sefer sessiz kalayım dedim ama hiç oralı değil çok moralsiz ama gurur mu kibir mı anlamış değilim. İşten geldi hasta olmuş daha fazla devam ettiremicem galiba yine ben ilk adımı atıcam
Amin kuzumHamileliğim de 3 ve 4.ayda ciddi baş ağrısı yaşamıştım hayatımda öylesini yaşamadım resmen ağladığımı biliyorum ki sabırlıyım dır bu konularda beynime oksijen mı.gitmiyor acaba diye orman yürüyüşlerine çıkıyordum zar zor
Çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla geçer.
Hormon değişikliği kimisine bulantı kimisine baş ağrısı yapıyor ikisi de var olana Allah güç kuvvet versin
Baş ağrısı çok kötüBenim baş ağrısı geçmedi valla.
Ablamla konuştuk baya.
Fikir alışverişi.
Uyu dınlen canımBendede halsizlik var uykumda geldi
Yorgunluktan
Akıl veremem bana düşmez her evliliğin dinamiği farklıdır... Ama madem öyle düşünüyorsun hastalıkta küslükte olmaz hani birşey vermeden bakmadan da olmaz o zaman kırgınlık daha çok büyür.. şöyle yapabilirsin fazla yüz vermeden ilaçtı çorbaydı götürdüğünde normalden daha soğuk davranıp ama yinede onu düşündüğünü gösterip onu utandırabilirsinEşimle aramiz biraz limoni hiç alışık değilim hep ben adım attığımı farkettim haklı olsam da ben gidiyor muşum meğer bu sefer sessiz kalayım dedim ama hiç oralı değil çok moralsiz ama gurur mu kibir mı anlamış değilim. İşten geldi hasta olmuş daha fazla devam ettiremicem galiba yine ben ilk adımı atıcam
Saat 07 .00 gidiyomUyu dınlen canım
Sabah çok erken kalkıp gidiyorsun
Neden limoni olduğuna bağlı.Eşimle aramiz biraz limoni hiç alışık değilim hep ben adım attığımı farkettim haklı olsam da ben gidiyor muşum meğer bu sefer sessiz kalayım dedim ama hiç oralı değil çok moralsiz ama gurur mu kibir mı anlamış değilim. İşten geldi hasta olmuş daha fazla devam ettiremicem galiba yine ben ilk adımı atıcam
Fazla temas etme ellerini sık yıka.Saat 07 .00 gidiyom
Çocuklar hep hasta kusuyorlar bi salgın geziyor
Çantamda sprey kolanyaFazla temas etme ellerini sık yıka.
Kapı kollarına dezenfektan sık.
Elini sürekli kolonyala.
Benim de 5868 olmuş daha.Sudem canım
8.088 adım
Geçen haftaBenim de 5868 olmuş daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?