D d_g_g botox içinde uygun değil diyor bi kaç sayfa

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-31-21-05-54-623_com.android.chrome.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2023-05-31-21-05-52-478_com.android.chrome.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 23
Valla kuzu3. Gunum seni okdr iyi anliyorum ki.. benim dermatolog ben karim hamileyken yaptim ona. Hamilelikle bi alaksi yok dedi ben cok ciddiye almadim.
Esim medikal sektorunde, bi onceki atakta botox yaptir bebekle ilgisi olmaz dedi ciddiye almadim
Bgn doktora yazdim botox yaptir dedi ciddiye aldim
Yrn randevu alicam bitsin bu iskence

Gerçekten migren botoxu yapıldığını veya nerde yapıldığını nasıl anlayacağım nöroloji doktorları yapıyor diye duydum sen nerde yaptırıyorsun hastanede mi

Bak Google amca ne diyor
D d_g_g

D d_g_g botox için nereye gidiyorsun memnun musun ne kadara yapıyorlar bilgi verir misin canım
Yani benim botoxu yapan docent dermatolog kafin dogumcum docent beni ya da bebegi atese aticak bisi yapicaklarini dusunmuyorum
Martta 4200 migren di smdi 4500-4700 olmustur heralde
Sen arveles iciosun o da daha tehlikeli butun migren ilaclarina baktim ciddi yasak hepsi c bazilari d kategori.

Geçmiş olsun sudem bol su iç
Su gün içinde bol içtim aslında.
Diyette açken içerdim. Şimdi kahvaltıdan sonra alıştım. Dinç yapıyor. Kesinlikle bana her açıdan iyi geliyor.
Kırmızı biber i kebap edip doğuruyorum
Tere yağında kavuruyom çok güzel oluyor
Sizin oraların yemekleri de güzel be ya
Bende kendine yaptın canın çekti sandım
İyi yapmışsın sıcak sıcak güzel oluyor.
Arakdaşım hamileyken bağırsakları düğümlenecek gibi olmuştu. Profu film bile çektirdi. Hamilelikte aciliyete bakılıyor. Mecbur olunca bir çok şeye izin var. Doktor karar veriyor.

Magnezyumun içinde bile doktora eczacıya danışın yazıyor.

Benim baş ağrısı geçmedi valla.
Çay içecem şimdi de inşallah geçer.
Ablamla konuştuk baya.
Fikir alışverişi.

Hayırdır inşallah niye buruk kırık

Eşimle aramiz biraz limoni hiç alışık değilim hep ben adım attığımı farkettim haklı olsam da ben gidiyor muşum meğer bu sefer sessiz kalayım dedim ama hiç oralı değil çok moralsiz ama gurur mu kibir mı anlamış değilim. İşten geldi hasta olmuş daha fazla devam ettiremicem galiba yine ben ilk adımı atıcam

Ablamla konuştuk baya.
Fikir alışverişi.
Hamileliğim de 3 ve 4.ayda ciddi baş ağrısı yaşamıştım hayatımda öylesini yaşamadım resmen ağladığımı biliyorum ki sabırlıyım dır bu konularda beynime oksijen mı.gitmiyor acaba diye orman yürüyüşlerine çıkıyordum zar zor

Çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla geçer.
Hormon değişikliği kimisine bulantı kimisine baş ağrısı yapıyor ikisi de var olana Allah güç kuvvet versin

Ablamla konuştuk baya.
Fikir alışverişi.
İc kahve ic kuzum ne bu ya hepimiz agridan geberiyoruz. Havadan filan mi yoksa suan kan miktari filan mi artiyo basinc artio anlamadim
Amaaaaaaaaaaann at tabiki ya. Dovduyse kufur ettiyse aldattiysa icki kumarsa baska. Ama gunluk seylerden bosver be gulum.. bazen en guzel ders ona nasil davranmasi gerektigini gostermek oluyor bence.
Seviyosan seviliyosan kusup cekilecegine konus derdini anlat neden hoslanmadigini soyle ve devam et. Ben boyle yaptim hep
Amin kuzum

Akıl veremem bana düşmez her evliliğin dinamiği farklıdır... Ama madem öyle düşünüyorsun hastalıkta küslükte olmaz hani birşey vermeden bakmadan da olmaz o zaman kırgınlık daha çok büyür.. şöyle yapabilirsin fazla yüz vermeden ilaçtı çorbaydı götürdüğünde normalden daha soğuk davranıp ama yinede onu düşündüğünü gösterip onu utandırabilirsin ben genelde küsken birşey olduysa öyle yapıyorum işe yarıyor özür dilemese bile dilemiş kadar oluyor teşekkür ve ilgisiyle

Neden limoni olduğuna bağlı.
Tamamen haklı mısın?
İlk kim fitili ateşledi
Bunlar önemli detaylar

Ben artık köy yansa modundayım.
Kabullenme evresine çoktan geçtim.
Eskiden değştirmeye çok çalışırdım

Küsmek gibi huylarımız yok
Ama ilk adım son adımdan ziyade haklılık sağ duyu vs.

Ekonomi ,ülkenin hali, herkes yay gibi gergin bence.

Umarım çözersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…