Bende annemle sarmak dışında bu yaşıma kadar tek başıma bir kere yaptım hep üşenirimBen ya hiç yapmam ya peş peşe yapar bıktırırımgeçenkini oğlum hiç yemedi eşim az yedi . Ben yedim kuzenlere gönderdim. Evdekiler sarmadan biraz bıktı yani.
Ama az yapıyorum. Öyle oturup koca tencere sarmam hayatta. Zaten yavaş sarıyorum. Tencerenin dibinde 3-4 sıra anca yani yeter oda tadımlık gibi düşün.
Üzümlü ben de sevmem. Eşim sever ama yapan yok. Ben direk bol baharat, reyhan, nane, salça biraz da yaprağın ekşisi.
Bir arkadaşım var evlendiğinden beri sarmamış. 15 den fazla yıllık evli. 2- 3 sene önce sarma aparatları varya onlardan alıp sarmaya anca başlamış.
Annen kv yakın bende olsam senin yerinde sarmam. Nasıl olsa onlar gönderir, ya da çağırır.
Bizim uzakta hepsi.
Hadi yaGeçen hafta
Annemle amcamlardan geliyorduk
Bi kadın geldi önümüze
Direk bana dedi kızım oğlum yurt dışında
Oğlumu al
Yol ortasında isteme
Alemsin ya sen çok yaşa emiBen o emojiyi eskiden başına kar yağmak sanıyordum iyice inceleyince anladım beyni yanmak olduğunu
Hazır yemeği daha çok severim de yapan olmayınca yemek için yapmak zorundayım birazYa var ya enerjine hayranım maşallah azıcıkta bana yemek yapsanaöğlen dörtte yediğim yemekle duruyorum saat 11e geliyordu kustum elim meyve aldı gelirken onlardan yedim bulantım var açım ama korkuyorum yemeğe evde yemekte yok zaten
Annemler 9 saatBende annemle sarmak dışında bu yaşıma kadar tek başıma bir kere yaptım hep üşenirim
Çok mu şehirler arası mı uzaklık
Annemden istiyorum valla yapio kiyamioBen ya hiç yapmam ya peş peşe yapar bıktırırımgeçenkini oğlum hiç yemedi eşim az yedi . Ben yedim kuzenlere gönderdim. Evdekiler sarmadan biraz bıktı yani.
Ama az yapıyorum. Öyle oturup koca tencere sarmam hayatta. Zaten yavaş sarıyorum. Tencerenin dibinde 3-4 sıra anca yani yeter oda tadımlık gibi düşün.
Üzümlü ben de sevmem. Eşim sever ama yapan yok. Ben direk bol baharat, reyhan, nane, salça biraz da yaprağın ekşisi.
Bir arkadaşım var evlendiğinden beri sarmamış. 15 den fazla yıllık evli. 2- 3 sene önce sarma aparatları varya onlardan alıp sarmaya anca başlamış.
Annen kv yakın bende olsam senin yerinde sarmam. Nasıl olsa onlar gönderir, ya da çağırır.
Bizim uzakta hepsi.
Ya bn doktoru okdr tuhaf sectim ki anlatsam inanmazsinBenimki de kadın. Toplumda erkek jinekolog daha iyi algısı var ya o yüzden şey ettim.
Çorba ve ana yemek de yapsam diyorum yarına hazırlıkakşama çok aç geliyorum. Sabah da yetişmiyor bazen ya KK keyfim ya kahve keyfim gidiyor.
İyi olsamda bende yemek yapsam yemek yapmayı sevmeyen ben özledim inan kiHazır yemeği daha çok severim de yapan olmayınca yemek için yapmak zorundayım biraz
Annemler 9 saat
Kv ankara zaten.
Annem sarma sarmaz ben gidince benden ister ondan hayır yok yani yakın bile olsa.
Kv yapar hamarattır eli de lezzetli. Ona gidince bir hafta hazır yemek iyi oluyor. Bol yağlı yapar bide.
Ben yemek yapmayi cok severim aslinda. Esim dalga gecer hep sef olsaymissin die. Ama bazi seylere cok useniorumİyi olsamda bende yemek yapsam yemek yapmayı sevmeyen ben özledim inan ki
Geçmiş olsun yazık ya. Kaç yaşında? Düzelir inşallah ilk torun olacak zaten. Onun sevincine toparlar umarım.Annemden istiyorum valla yapio kiyamiokv hasta piskoloji gidik yapmio yemek fln 1senedir okdr lezzetlidir ki eli aslinda. Belki bebek gelince toplar kafayi bilmiorum
Ya bn doktoru okdr tuhaf sectim ki anlatsam inanmazsin
Ama soledigin gibi biseye inanmiorum yok
Ya ben yemek yapınca üstümden büyük bir sorumluluk kalkmış gibi hissediyorum. Dışardan yesek anca tavuk oda içime sinmiyor.İyi olsamda bende yemek yapsam yemek yapmayı sevmeyen ben özledim inan ki
Benim bir ara cafe açma hayalim vardı ya.Ben yemek yapmayi cok severim aslinda. Esim dalga gecer hep sef olsaymissin die. Ama bazi seylere cok useniorum
Aynen pandemide cok yemek denedim. Ozmn birlikte yasamaya basladik deli gibi yemek tatli yapiodum zfn tanistik 6kg aldimBenim bir ara cafe açma hayalim vardı ya.
Yemek ile ilgili bir bölüm mü okusam dedim hepside havada kaldı. Tembelim zaten.
Pandemide 90-100 çeşit ürün denedim. Hamur işi, ana yemek, tatlı, kurabiye, reçel . Baya keyifliydi.
Bana iş yap deme yaAynen pandemide cok yemek denedim. Ozmn birlikte yasamaya basladik deli gibi yemek tatli yapiodum zfn tanistik 6kg aldim
Bana temizlik yap deme de ne dersen de
Offf dimi sudem. Vallahi. Yemek yapim arkam toplansinBana iş yap deme ya
Sırf yiyebilmek için yapıyorumyoksa en güzel yemek hazır yemek.
En güzel ev başkasının temizlediği ev.
Kız öyle yemek yapma fırsatı olsa ne güzel. Yemek dediğin 20 dk da olan bir şey.Offf dimi sudem. Vallahi. Yemek yapim arkam toplansinmasa kurulsun kalksin ev temizlensin bunlara hayir demem ben yemek yapim utu yapim okeyim
Aaa yollarim sana tarif manti yapan herseyi yapar. Mottom buBen hamur çeşitleri bilmediğimi pandemide öğrendim. Kek, trileçe, dereotlu poğaça dışında un ile işim olmazdı eskiden.
Pandemi o açıdan baya iyi oldu.
Pizza hamuru, pide hamuru, kurabiye hamuru, mayalı hamur, börek hamuru, mantı hamuru
Bir tek baklava denemedim
İçimde kalmadı değil tabi.
Kustum yandım haşlandım iyi olamıyorum ki ben ya iyiye gideceğine kötüye gidiyor sanki benim durum.. mide asidi im çok yüksekGeçmiş olsun yazık ya. Kaç yaşında? Düzelir inşallah ilk torun olacak zaten. Onun sevincine toparlar umarım.
Ya ben yemek yapınca üstümden büyük bir sorumluluk kalkmış gibi hissediyorum. Dışardan yesek anca tavuk oda içime sinmiyor.
Boşver ya. Normale dönünce de söyleme. Tatil gibi düşün. Uzatabildiğin kadar uzat bence.
Bu konuda da sen bensinBana iş yap deme ya
Sırf yiyebilmek için yapıyorumyoksa en güzel yemek hazır yemek.
En güzel ev başkasının temizlediği ev.
Kız mantı en kolayı. Maya derdi yok bişey yok. Yumurta ile yoğur tamam.Aaa yollarim sana tarif manti yapan herseyi yapar. Mottom bu
Kullan at tuvalet fircasi kullanan taniyomusun huc? Yada denedin mi? Onlara bakiyodum smdi. Tchibo silikon almistim ama onu da sevemedim
Doktorunu yarın ara. Ya da git.Kustum yandım haşlandım iyi olamıyorum ki ben ya iyiye gideceğine kötüye gidiyor sanki benim durum.. mide asidi im çok yüksek
Ay di mi yaKız öyle yemek yapma fırsatı olsa ne güzel. Yemek dediğin 20 dk da olan bir şey.
Ön hazırlık, dağınıklık toplama, malzeme ayarlama. Yemeğe karar verme onlar asıl zaman alan şeyler.
Şefler filan ya da tv de yemek yapıyorlar ya. Ne güzel bütün malzeme ölçülü hazır iki dakika tık tık birleştir pişir ohh miss
Başka ilaç soracağım prilam işe yaramaz oldu öğlen saat dörtten sonra bana geliyorlarKız mantı en kolayı. Maya derdi yok bişey yok. Yumurta ile yoğur tamam.
Doktorunu yarın ara. Ya da git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?