Ayy kiyamam yaİstanbul havasına alışık değil bünye şaşırıyor. Ankara kuru nem yok.
Çok titiz ,temizlik hastası. Kendi evi kirlendi diye kafaya takıyor.
Ay bn heryerdeim ne bakicagimi sasiriyorumVayy be neler çıkmış.
Ben alışveriş sitesi gezmiyorum ya.
Tek bağımlılık yapan yer KK şu anda.
Aslında çok yaşlı değil. 64 yaşında. Evlendiğimizde daha 48 yaşında idi.Ayy kiyamam ya
Yasi da vardir
Ay bn heryerdeim ne bakicagimi sasiriyorum
Evet cidden yapior. Kitwba baslicaktim buralar dustum yalan oldumAslında çok yaşlı değil. 64 yaşında. Evlendiğimizde daha 48 yaşında idi.
KK çok pis bağımlılık yapıyor.
Yok dedim tabiki canımHadi ya
Sen ne dedin?
Güzelsin demek
Yoldan bile çevirip isteyen var
Ahanda benim annem.Evet cidden yapior. Kitwba baslicaktim buralar dustum yalan oldumbnmki 69 ama 89 gibi davranio cok uzuluyorum ya. Elden de bissy gelmio
Günaydın canımSelam canlar
Çay koydum.
Hâlâ uykum var ama yatar mıyım bilmem.
Gunaydin kuzumSelam canlar
Çay koydum.
Hâlâ uykum var ama yatar mıyım bilmem.
GünaydınGünaydın canım
GünaydınGunaydin kuzumbende esimin alarmina uyandim ama bilin ayni alarma kim uyanmadi
Yatakta ona buna suna bakiodum ama artik kalkicam yeter
Bugun isim yokbi yemek ayarlarim okdr
Gunaydin kuzumbende esimin alarmina uyandim ama bilin ayni alarma kim uyanmadi
Yatakta ona buna suna bakiodum ama artik kalkicam yeter
Bugun isim yokbi yemek ayarlarim okdr
Günaydın sabah şekerleriGünaydın
Günaydın
Valla tekrar uyumuşum öyle iyi geldi.
Hala dersem gibiyim o ayrı.
Karar verdin mi ne pişireceksin?
Benim hiç yemeğim yok henüz.
Kahvaltımı yaptım yeni daha.
Kaşarlı yumurta yaptım.
Klasik kahvaltı özlemişim.
Doktoru aradım hamilelikten de olabilir başka bir sorunda olabilir dedi tarif edince istersen gel serum takalım durduralım dedi ama dahiliyeye mutlaka git dedi serumda taksalar etkisi geçince ilacın aynı olma ihtimalim var o yüzden direk dahiliyeye gideceğim yarın D d_g_g canım migren için botox u da sordum kesinlikle hayır dedi zaten yapmazlar dedi hamilelikte anlamadım bu işi ben seninkiler yapılır diyor benim doktor yapılmaz diyorBen işteyim valla.
Normal bir gün.
Biraz fırsat buldum bakayım dedim.
İnşallah ikinizin de geçer ne diyim.Doktoru aradım hamilelikten de olabilir başka bir sorunda olabilir dedi tarif edince istersen gel serum takalım durduralım dedi ama dahiliyeye mutlaka git dedi serumda taksalar etkisi geçince ilacın aynı olma ihtimalim var o yüzden direk dahiliyeye gideceğim yarın D d_g_g canım migren için botox u da sordum kesinlikle hayır dedi zaten yapmazlar dedi hamilelikte anlamadım bu işi ben seninkiler yapılır diyor benim doktor yapılmaz diyor
Ay anca girebildimGünaydın
Günaydın
Valla tekrar uyumuşum öyle iyi geldi.
Hala dersem gibiyim o ayrı.
Karar verdin mi ne pişireceksin?
Benim hiç yemeğim yok henüz.
Kahvaltımı yaptım yeni daha.
Kaşarlı yumurta yaptım.
Klasik kahvaltı özlemişim.
En yakin arkdsimda cocuk acilci yardimci doxent ona soledim biraz once bisey olmaz yaptir dedi 2de cocugu var anlamadim ben ama ilactan daha iyi oldugunu anliorum bu tepkilerden bilemiorumkiDoktoru aradım hamilelikten de olabilir başka bir sorunda olabilir dedi tarif edince istersen gel serum takalım durduralım dedi ama dahiliyeye mutlaka git dedi serumda taksalar etkisi geçince ilacın aynı olma ihtimalim var o yüzden direk dahiliyeye gideceğim yarın D d_g_g canım migren için botox u da sordum kesinlikle hayır dedi zaten yapmazlar dedi hamilelikte anlamadım bu işi ben seninkiler yapılır diyor benim doktor yapılmaz diyor
Biri geçiyor biri başlıyor başım iyi şükür de midem fena ya gittim gaviskon aldım önce eczaneyi aradım gaviskonun iki versiyonu varmış güçlü olanı aldım şimdilik azaldı gibi haşlanmış patates yiyorum yiyebiliyorum şükürler olsun bakalım bitince yine yanacakmıyım eğer yanarsam yarın giderim doktora yanmazsam iyi gelirse gitmemAy anca girebildim
Balik yapicam aksama firinda somon yanina tatli patates kuskonmaz salata
Bi balik almaya ciktim annemle kahve ictik okdr evde de isim yoktu
Yastigim geldisusn yatakta onu deniyorum rahat gibi sonunda sadece boyu kucukmus kilif bulup almam lazim
En yakin arkdsimda cocuk acilci yardimci doxent ona soledim biraz once bisey olmaz yaptir dedi 2de cocugu var anlamadim ben ama ilactan daha iyi oldugunu anliorum bu tepkilerden bilemiorumki
Sen simdi nasil oldun?
Ahahah aynenBiri geçiyor biri başlıyor başım iyi şükür de midem fena ya gittim gaviskon aldım önce eczaneyi aradım gaviskonun iki versiyonu varmış güçlü olanı aldım şimdilik azaldı gibi haşlanmış patates yiyorum yiyebiliyorum şükürler olsun bakalım bitince yine yanacakmıyım eğer yanarsam yarın giderim doktora yanmazsam iyi gelirse gitmem
Tıp ikiye bölündü botox konusunda
Doktor bana gaviskon yada rennie verirse eğer bayılır kalırım ordaAhahah aynensen bence git dojtora da iskence cekme boyle
Ameliyattan korkuyor değerler yükseliyor
Hahahaha ciddenDoktor bana gaviskon yada rennie verirse eğer bayılır kalırım orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?