İstanbul havasına alışık değil bünye şaşırıyor. Ankara kuru nem yok.
Çok titiz ,temizlik hastası. Kendi evi kirlendi diye kafaya takıyor.
Ayy kiyamam ya
Yasi da vardir
Vayy be neler çıkmış.
Ben alışveriş sitesi gezmiyorum ya.
Tek bağımlılık yapan yer KK şu anda.
Ay bn heryerdeim ne bakicagimi sasiriyorum

Aslında çok yaşlı değil. 64 yaşında. Evlendiğimizde daha 48 yaşında idi.

KK çok pis bağımlılık yapıyor.
Evet cidden yapior. Kitwba baslicaktim buralar dustum yalan oldum bnmki 69 ama 89 gibi davranio cok uzuluyorum ya. Elden de bissy gelmio

Evet cidden yapior. Kitwba baslicaktim buralar dustum yalan oldum bnmki 69 ama 89 gibi davranio cok uzuluyorum ya. Elden de bissy gelmio
Ahanda benim annem.
82 yaşında hiç iş yapmaz.
Hiç bir şeyi beğenmez.
Sürekli naz.
Asistan gibi dibinde biri her şeyini yapsın ister.
Çorabını giydirsin, yıkasın, saçını yarasın, kurutsun. Bebek muamelesi ister resmen.

Selam canlar
Çay koydum.
Hâlâ uykum var ama yatar mıyım bilmem.

Selam canlar
Çay koydum.
Hâlâ uykum var ama yatar mıyım bilmem.
Gunaydin kuzum bende esimin alarmina uyandim ama bilin ayni alarma kim uyanmadi
Yatakta ona buna suna bakiodum ama artik kalkicam yeter
Bugun isim yokbi yemek ayarlarim okdr

Günaydın canım
Günaydın
Günaydın
Valla tekrar uyumuşum öyle iyi geldi.
Hala dersem gibiyim o ayrı.

Karar verdin mi ne pişireceksin?
Benim hiç yemeğim yok henüz.

Kahvaltımı yaptım yeni daha.
Kaşarlı yumurta yaptım.
Klasik kahvaltı özlemişim.

Günaydın sabah şekerleri sabahçıları yolladıkdan sonra uyudum tekrar geceden daha iyiyim ama çokta iyi sayılmam şuan kahvaltı ediyorum yumurta istemedi canım sanki yesem kusucam gibi oldum düşününce kaşar ekmek domates salatalık zeytin bugünkü menüm
Bu aralarda şu çıktı başıma yemek düşünce midem kalkıyor geçen akşam ne yapsak diye internetten yemek bakarken kustum yemeklerin görüntüsünden midem kalktı şaka gibi
Siz nasılsınız bugün

Ben işteyim valla.
Normal bir gün.
Biraz fırsat buldum bakayım dedim.

Ben işteyim valla.
Normal bir gün.
Biraz fırsat buldum bakayım dedim.
Doktoru aradım hamilelikten de olabilir başka bir sorunda olabilir dedi tarif edince istersen gel serum takalım durduralım dedi ama dahiliyeye mutlaka git dedi serumda taksalar etkisi geçince ilacın aynı olma ihtimalim var o yüzden direk dahiliyeye gideceğim yarın D d_g_g canım migren için botox u da sordum kesinlikle hayır dedi zaten yapmazlar dedi hamilelikte anlamadım bu işi ben seninkiler yapılır diyor benim doktor yapılmaz diyor

İnşallah ikinizin de geçer ne diyim.

Ay anca girebildim
Balik yapicam aksama firinda somon yanina tatli patates kuskonmaz salata
Bi balik almaya ciktim annemle kahve ictik okdr evde de isim yoktu
Yastigim geldisusn yatakta onu deniyorum rahat gibi sonunda sadece boyu kucukmus kilif bulup almam lazim
En yakin arkdsimda cocuk acilci yardimci doxent ona soledim biraz once bisey olmaz yaptir dedi 2de cocugu var anlamadim ben ama ilactan daha iyi oldugunu anliorum bu tepkilerden bilemiorumki
Sen simdi nasil oldun?

Biri geçiyor biri başlıyor başım iyi şükür de midem fena ya gittim gaviskon aldım önce eczaneyi aradım gaviskonun iki versiyonu varmış güçlü olanı aldım şimdilik azaldı gibi haşlanmış patates yiyorum yiyebiliyorum şükürler olsun bakalım bitince yine yanacakmıyım eğer yanarsam yarın giderim doktora yanmazsam iyi gelirse gitmem
Tıp ikiye bölündü botox konusunda

Ahahah aynen sen bence git dojtora da iskence cekme boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…