Ne kadar güzel şeyler konuşmuşsunuz ya bende hedeflerimi söylüyorum o zaman iyi olmak , dinç olmak , enerjik olmak , kendime bakabilmek, evime bakabilmek , oğluma bakabilmek ama olmuyorduuu neyse elbet olacağım inanıyorum
Gaviskon şurubu iyi geldi bakalım ne kadar süre gidecek herhalde bünye alışınca etkisi düşüyor diye düşünüyorum rennie çok iyi gelmişti mesela etki etmemeye başladı sonra..
Sabah dokuz buçuğa doğru oğlum uyandırdı bizi geç kaldılar okula da işe de hepimiz uyuya kalmışız.. gece eşimin iş aşkı tutt bir buçuğa kadar derleyip toplama işleri yaptı kışlık ayakkabıları kaldırdı yazlıkları çıkardı ardiye olarak kullandığımız küçük tuvaleti toparladı kedilerin kumlarınu halletti mutfak çamaşır derken perti çıktı o iş yaparken ben ne yaptım midemle uğraştım tabi sabah o yüzden kalkamamışız. . neyse sabah gittiler ben uykuya devam 12ye geliyordu kalktığımda azıcık yatak keyfi sonra kahve keyfi sonra kahvaltı keyfi kahvaltıdan sonra bide buzlu bol sütlü kahve içtim içim serinledi bugün iyiyim şükürler olsun ilaçlarımı da kahvaltı sonrası hemen içtim tedbir aldım bakalım inşallah yamulmam sonradan... Bugün anneme gideceğiz oğlumla iki gün kalacağız iki gün düğünüm bayramım benim yemek derdim olmayacak yuppiiii
Bende durumlar bu şekilde hanımlar

Ay ben hic hedef koymam kendime. Babam oldukten sonra biraktim.. ertesi ay icin planlarimiz vardi hepsi kaldi… oyuzden sadece saglik dilerim. Saglik olsun gerisi muhum degil benim icin. Asla plan yapmam. Oldugu kadar olmadigi kader der gecerim
Kizim saglikla buyusun tek dilegim bu

Selam canlar

Gelince biraz dinlendim.
Sonra direk mutfağa
Domatesli bulgur pilavı yaptım.
Domates salatası yaptım.
Domates çorbası da dünden.
Evdeki domatesleri bitirmeye çalıştığım çok mu belli
Yok ya eşim mercimekli istedi haşlanması uzun sürer diye domatesli kolayıma geldi. Tabi artan 2 domatesi pilava koydum o da ayrı

Çay da pişiyor.
Dünden helva da var.

S Seray94 geçen gözüm batıyor kremden mi diyordum ya.
Buldum bugün sebebini.
Polen alerjim var. Dünden beri azdı gözde kızarıklık batma da yapıyor.
Bir dönem lens kullandığımda baharda da aynı olmuştu. Eziyete dönmüştü. Sonra temelli gözlüğe geçiş yaptım.

Doktora danış damla verir belki yada göz yaşı damlası al sık sık yıka gözlerini en azından rahatlatır hamile olmasan visine al derdim o çok iyi geliyorda hamilelikte kullnılıyor mu bilmiyorum

Doktora danış damla verir belki yada göz yaşı damlası al sık sık yıka gözlerini en azından rahatlatır hamile olmasan visine al derdim o çok iyi geliyorda hamilelikte kullnılıyor mu bilmiyorum
Canım en iyi çözümü dışarı çıkmamak polenler gidene kadar. Zaten 2 hafta iş var. İki haftada geçmezse tatilde evden çıkmam gerekirse napayım.

Tümay gelince yüzümü yıkadım baktım hemen kurudu. Sürdüm Hindistan cevizi yağını mis gibi kokuyorum

Kapımın önünde eğlence var.
Halay, erik dalı ne ararsan var.
Asker mi kına mı bilmiyorum bir iki saat oldu başlayalı.
Bakalım gece saat kaça kadar sürecek.
Bildiğin araba koyup sokağı kapatmışlar.

Canım en iyi çözümü dışarı çıkmamak polenler gidene kadar. Zaten 2 hafta iş var. İki haftada geçmezse tatilde evden çıkmam gerekirse napayım.
O alerji göz yanmasını çok yaşadım bende hep makyaj malzemelerinden sanıyordum kaşınıyor yanıyor gözlerimi açamaz hale geliyordum acıdan .. sonra doktora gittim meğer alerjikmiş ve gözlerim zedelenmiş iltihaplanma başlamış .. üç tane ilaç vermişti doktor anca geçmişti .. sende bence ihmal etme iltihapda yapabilir en azından rahatlatacak birşey verir

Bu hafta makyajı da abarttım ya.Göz üstü, kirpik makyajı yaptım. Sadece maskara sürer giderdim bu hafta fazla oldu.

Bu hafta makyajı da abarttım ya.Göz üstü, kirpik makyajı yaptım. Sadece maskara sürer giderdim bu hafta fazla oldu.
Devamlı kullandığın ürünlerse onlardan olduğunu sanmam değişik birşey sürdün mü yada başkasının ürününü veya senin malzemeni başkası kullandı mı eğer bunlar olduysa kaşıntı yapma ihtimali var sadece

Bahar ama hafta sonu makyaj yapmam.
Dışarda fazla işim yok psikolojik olarak iyi geldiği için her gün çıkmak lazım ama alerji durumuna göre azaltırım gerekirse.

Yok canım kendi malzemem.

Bahar ama hafta sonu makyaj yapmam.
Dışarda fazla işim yok psikolojik olarak iyi geldiği için her gün çıkmak lazım ama alerji durumuna göre azaltırım gerekirse.

Yok canım kendi malzemem.
Bide evde takip et dediğin gibi ama sırf o yüzden de eve tıkılmak kötü olur ya ... Bende dışarı çıkınca iyi oluyorum ama çıkana kadarda yıl geçiyor var ya

Bide evde takip et dediğin gibi ama sırf o yüzden de eve tıkılmak kötü olur ya ... Bende dışarı çıkınca iyi oluyorum ama çıkana kadarda yıl geçiyor var ya
Yoo çözüm var aslında. Maske takarsam hapşuruk olmaz gözümü de artık idare edicem . Bugün feci sıcaktı ya. Sucuk gibi oluyor insan artık.

Yoo çözüm var aslında. Maske takarsam hapşuruk olmaz gözümü de artık idare edicem . Bugün feci sıcaktı ya. Sucuk gibi oluyor insan artık.
Maskede ciğerlerine zarar yeterli oksijen alamamakta zararlı

Maskede ciğerlerine zarar yeterli oksijen alamamakta zararlı
Tamam evden çıkmayım şahsen ben ikna oldum
Polen girmesin diye cam bile açmıyorum.
Bugün işte camları örttüm bebeler sucuk gibi oldu. Tamam dedim kendimi feda ediyorum. Açtım hepsini. Hapşur babam hapşur

Ypa
Tamam evden çıkmayım şahsen ben ikna oldum
Polen girmesin diye cam bile açmıyorum.
Bugün işte camları örttüm bebeler sucuk gibi oldu. Tamam dedim kendimi feda ediyorum. Açtım hepsini. Hapşur babam hapşur
Yapacağın tek şey doktora gitmek ve kısa süreli zararı olmayan ilaç kullanmak aaa seninki hamilelikten olabilir hamilelikte alerjiler yükselebilirmiş

Ypa

Yapacağın tek şey doktora gitmek ve kısa süreli zararı olmayan ilaç kullanmak aaa seninki hamilelikten olabilir hamilelikte alerjiler yükselebilirmiş
Hamilelik kaynaklı değil.
İlaca karşıyım hapşurmaya devamke

Şükür çözdük ben normalde uzatmam istesem de deva ettirmem ama bu sefer böyle oldu her işte bir hayır vardır modundayim bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…