Doktora danış damla verir belki yada göz yaşı damlası al sık sık yıka gözlerini en azından rahatlatır hamile olmasan visine al derdim o çok iyi geliyorda hamilelikte kullnılıyor mu bilmiyorum
Canım en iyi çözümü dışarı çıkmamak polenler gidene kadar. Zaten 2 hafta iş var. İki haftada geçmezse tatilde evden çıkmam gerekirse napayım.Doktora danış damla verir belki yada göz yaşı damlası al sık sık yıka gözlerini en azından rahatlatır hamile olmasan visine al derdim o çok iyi geliyorda hamilelikte kullnılıyor mu bilmiyorum
O alerji göz yanmasını çok yaşadım bende hep makyaj malzemelerinden sanıyordum kaşınıyor yanıyor gözlerimi açamaz hale geliyordum acıdan .. sonra doktora gittim meğer alerjikmiş ve gözlerim zedelenmiş iltihaplanma başlamış .. üç tane ilaç vermişti doktor anca geçmişti .. sende bence ihmal etme iltihapda yapabilir en azından rahatlatacak birşey verirCanım en iyi çözümü dışarı çıkmamak polenler gidene kadar. Zaten 2 hafta iş var. İki haftada geçmezse tatilde evden çıkmam gerekirse napayım.
Bu hafta makyajı da abarttım ya.Göz üstü, kirpik makyajı yaptım. Sadece maskara sürer giderdim bu hafta fazla oldu.O alerji göz yanmasını çok yaşadım bende hep makyaj malzemelerinden sanıyordum kaşınıyor yanıyor gözlerimi açamaz hale geliyordum acıdan .. sonra doktora gittim meğer alerjikmiş ve gözlerim zedelenmiş iltihaplanma başlamış .. üç tane ilaç vermişti doktor anca geçmişti .. sende bence ihmal etme iltihapda yapabilir en azından rahatlatacak birşey verir
Devamlı kullandığın ürünlerse onlardan olduğunu sanmam değişik birşey sürdün mü yada başkasının ürününü veya senin malzemeni başkası kullandı mı eğer bunlar olduysa kaşıntı yapma ihtimali var sadeceBu hafta makyajı da abarttım ya.Göz üstü, kirpik makyajı yaptım. Sadece maskara sürer giderdim bu hafta fazla oldu.
Bahar ama hafta sonu makyaj yapmam.Devamlı kullandığın ürünlerse onlardan olduğunu sanmam değişik birşey sürdün mü yada başkasının ürününü veya senin malzemeni başkası kullandı mı eğer bunlar olduysa kaşıntı yapma ihtimali var sadece
Bide evde takip et dediğin gibi ama sırf o yüzden de eve tıkılmak kötü olur ya ... Bende dışarı çıkınca iyi oluyorum ama çıkana kadarda yıl geçiyor var yaBahar ama hafta sonu makyaj yapmam.
Dışarda fazla işim yok psikolojik olarak iyi geldiği için her gün çıkmak lazım ama alerji durumuna göre azaltırım gerekirse.
Yok canım kendi malzemem.
Yoo çözüm var aslında. Maske takarsam hapşuruk olmazBide evde takip et dediğin gibi ama sırf o yüzden de eve tıkılmak kötü olur ya ... Bende dışarı çıkınca iyi oluyorum ama çıkana kadarda yıl geçiyor var ya
Maskede ciğerlerine zarar yeterli oksijen alamamakta zararlıYoo çözüm var aslında. Maske takarsam hapşuruk olmazgözümü de artık idare edicem . Bugün feci sıcaktı ya. Sucuk gibi oluyor insan artık.
Tamam evden çıkmayım şahsen ben ikna oldumMaskede ciğerlerine zarar yeterli oksijen alamamakta zararlı
Yapacağın tek şey doktora gitmek ve kısa süreli zararı olmayan ilaç kullanmakTamam evden çıkmayım şahsen ben ikna oldum
Polen girmesin diye cam bile açmıyorum.
Bugün işte camları örttüm bebeler sucuk gibi oldu. Tamam dedim kendimi feda ediyorum. Açtım hepsini. Hapşur babam hapşur
Hamilelik kaynaklı değil.Ypa
Yapacağın tek şey doktora gitmek ve kısa süreli zararı olmayan ilaç kullanmakaaa seninki hamilelikten olabilir hamilelikte alerjiler yükselebilirmiş
Neden limoni olduğuna bağlı.
Tamamen haklı mısın?
İlk kim fitili ateşledi
Bunlar önemli detaylar
Ben artık köy yansa modundayım.
Kabullenme evresine çoktan geçtim.
Eskiden değştirmeye çok çalışırdım
Küsmek gibi huylarımız yok
Ama ilk adım son adımdan ziyade haklılık sağ duyu vs.
Ekonomi ,ülkenin hali, herkes yay gibi gergin bence.
Umarım çözersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?