Görev tamam kızlar canınız çeker mi ki ? Böyle paylaşıyorum ama S Seray94 senden de bekliyorum
sudem34 manzaram sana özel
Off ya ikisi bir arada.
Oğluş da bonus olmuş yanında.
Kız mikan senin sakinlik dinginlik bence çocuklarda da var.
Maş yerde yuvarlanıp kendi kendilerine oynuyorlar
Defne'yi kucağıma alıp öpsem mutlu olurdum bence
Cinsiyet belli miydi? Oğlun mu var? İnşallah sağlıklı bir kızın da olur Erkek evlat kaymak kız bal gerçekten
Denese kaymak var bal eksik. Asel de bal demek ya. Asel mi koysak
Eller pek bakımlı.

Sular kesik.
Kendime yemek ısıtıp yedim.
Salata yapamadım.
Eşim bey gıcık tatlı almayı unutmuş.
İşte sarma vardı iki tane yedim ama çok çok güzeldi tadı damağımda kaldı.
Şimdi yaprak ısladım suya.
Sular gelsede sarma sarsam yesem.

Canım herkes öyle diyor sizin sakinliğiniz çocuklara geçmiş diye oysa içimizde fırtınalar alabilirsin cano atla gel bu yaz

Bu arada eller benim de dikkatimi çekti. Tırnaklarımız arasında ciddi fark var

Canım herkes öyle diyor sizin sakinliğiniz çocuklara geçmiş diye oysa içimizde fırtınalar alabilirsin cano atla gel bu yaz

Mersine yolum düşerse muhakkak rotam da olacaksın zaten

Senin el=benim el tırnak kesme dışında bir eylemim yok

Yav haftada bir nasil sariyosun inanamiorum icini yapmak sarmaktan zor gelmio mu

Yav haftada bir nasil sariyosun inanamiorum icini yapmak sarmaktan zor gelmio mu
Yemek aşkı işte
Diğer ikisi harç buzlukta vardı.

Ama bugünkünü yaprağı buzluktan çıkardım harç hazırlıycam daha.

Kız bişey yok. Yağ, soğan, salça, reyhan, nane, karabiber, pulbiber , sarımsak, pirinç bitti gitti.

Tırnaklarımı hiç kısa kullanmam ojeyide hamile kaldığımdan beri ikinci sürüşüm ona bile halim yok benim düşünün yani kocam bey ellerimi çok sever o hayatımda yokkende hep uzun kullanırdım ama bu kadar değil hayatıma girdiğinden beri kırılma sonucu mecbur kesmelerim dışında hiç kısaltmadım manikürden nefret ederim manikür=pişmanlık benim için sadece uzatırım törpü bile kırk yılda bir yaparım yazın kışa göre daha çok ojeli kullanıyorum size oje koleksiyonumu atayım standı eşim yaptı ojelerin yarısınıda o almıştır geçen annem kes şunları dedi eşimin suratını görmeliydiniz aklı çıktı sonra bebek olunca görcem seni dedim son zamanların

Eklentiler

• IMG_20230606_211720.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 32
Yalnızım dostlarım yalnızım yalnııız eşim arkadaşlarıyla mangala gitti hain beni tek bıraktı saat beşti bize yemek aldı getirdi gitti Oğlumla güzelce yedik sonra beni bi baş ağrısı tuttu frekans açtım belki işe yarar diye uyumuşum dinlerken bi saat kadar uyandım ağrı hafifti.. gözümü açtığımda yine aşeriyordum bu sefer kısır uçuştu gözlerimde bi saat kıvrandım yapsam yapabilir miyim diye sonra bi cesaret girdim mutfağa yaptım valla soğansız yaptım ama güzel oldu ya şimdi uzandım üç kız kardeşi izliyorum

Tümay şu an mutfakta aktif değilsin ama yemek bulaşık vs ile tırnak rengi koyulaşıyor ben onu sevemiyorum.

Eldiven filan mı kullanıyorsun çözümün ne?

Ahanda şimdi sarma sarıcam tırnağım olsa ya yaprağın yeşili olur ya salçanın kırmızısı olurdu.

Evimde yardımcı olmadığı sürece bana tırnak uzatmak zor görünüyor.

Ee malum bu ekonomi ile de hayal anca yardımcı.

Yani mutfağa hiç girmeyecek kadar konforlu bir hayatım olması gerek.

Off ya ben bu hafta kısır yemedim. Malzeme de almadım.
Ama olsa ne iyi olur valla.

Tümay benimki de kuzenlerine gitti.
Umrumda mı değil.

Şarjım bitiyor.
Takayım.

Uykum da geliyor valla.
Sabah erken kalktım baya.

Şuan giremiyorum ama girdiğim zamanlarda renk değişimi olmaya başladığında limonla ovarım sıktığın limonları atma hemen otururken al onlar tv karşısına geçtiğinde tırnaklarını geçir ortasına ovala limon ısınana kadar sürdür elindeki ıslaklık kuruyunca da yıka .. hem tırnaklarını sertleştiriyor hemde beyazlatıyor .. yemek yaparken asla eldiven kullanamam elim sudan hiç çıkmaz zaten çok sabunlarım üstelik bir elim malzemede bir elim hep suda olur o yüzden belkide fazla renk almıyor tırnaklarım ah keşke o imkan olsa biz sadece kendimize vakit ayıracak halde olsak ne güzel olur Allah'ım duy biziii

Off ya ben bu hafta kısır yemedim. Malzeme de almadım.
Ama olsa ne iyi olur valla.
Bende malzeme yoktu ne koydum sayayım mı
Dün eşim koca kase salata yapmıştı göbek havuç maydonoz domates salatalık karışımı.. nar ekşim yoktu pekmez koydum ekşi pekmez bol limon gözüm öyle döndü ki onlarla yaptım kısırı ya aşeriyorum diye güzel geldi yada sahiden güzel oldu kocam yiyince anlayacağım

Tümay benimki de kuzenlerine gitti.
Umrumda mı değil.

Şarjım bitiyor.
Takayım.

Uykum da geliyor valla.
Sabah erken kalktım baya.
Biz alışık değiliz böyle ayrı plan yapmaya yeni yeni başladık aslında bu kadar uzun planı ilk defa yaptı gitti olsun iyi oldu banada kapı açıldı kocam bey çok üstüme titriyor dışarı çıksam ilk defa çıkmış çocuk gibi davranıyor ben şimdi onu aramıyorum sormuyorum kendime yol yapıyorum daaa aklımda onda valla

Ay ben useniyorum annemden istiyorum hala yuzsuzce

Bende esimle tanismadan once acaip uzun kullanirdim kirmazdim da ama esim nefret ediyo uzun tirnaktan kirmizi ojesenki benkm en sevdiklerim. Suremiyorum tabi french nude raki beyazi gidip geliodum hamile kalaba kdr. Ama smdi surmuyorum oje. Ama manikur pedikur yaptirmadan duramam ya rahat edemem

Kalici oje o konuda cok basarili. Yada mavalanin kurutucu epey gidio oje onu da tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…