Off ya
Denese kaymak var bal eksik. Asel de bal demek ya. Asel mi koysakCinsiyet belli miydi? Oğlun mu var? İnşallah sağlıklı bir kızın da olurErkek evlat kaymak kız bal gerçekten
EllerAfiyet olsundu o zaman
10 yaşında bir oğlum var 11 yaşında süt kızım var eşimden de iki oğlum var
Amiiin diyorum bir kız nasip olsun inşallah ama bana erkek gibi geliyor kime sorsam erkek diyor ama ramzi teorisine göre kızdı bakalım ne çıkacak
Canım herkes öyle diyor sizin sakinliğiniz çocuklara geçmiş diyeOff yaikisi bir arada.
Oğluş da bonus olmuş yanında.
Kız mikan senin sakinlik dinginlik bence çocuklarda da var.
Maşyerde yuvarlanıp kendi kendilerine oynuyorlar
Defne'yi kucağıma alıp öpsem mutlu olurdum bence
Denese kaymak var bal eksik. Asel de bal demek ya. Asel mi koysak
Ellerpek bakımlı.
Mersine yolum düşerse muhakkak rotam da olacaksın zatenCanım herkes öyle diyor sizin sakinliğiniz çocuklara geçmiş diyeoysa içimizde fırtınalar alabilirsin cano atla gel bu yaz
Bu arada eller benim de dikkatimi çekti. Tırnaklarımız arasında ciddi fark var
Her zaman beklerimMersine yolum düşerse muhakkak rotam da olacaksın zaten
Senin el=benim eltırnak kesme dışında bir eylemim yok
Yav haftada bir nasil sariyosun inanamiorumSular kesik.
Kendime yemek ısıtıp yedim.
Salata yapamadım.
Eşim bey gıcık tatlı almayı unutmuş.
İşte sarma vardı iki tane yedim ama çok çok güzeldi tadı damağımda kaldı.
Şimdi yaprak ısladım suya.
Sular gelsede sarma sarsam yesem.
Yemek aşkı işteYav haftada bir nasil sariyosun inanamiorumicini yapmak sarmaktan zor gelmio mu
Off yaikisi bir arada.
Oğluş da bonus olmuş yanında.
Kız mikan senin sakinlik dinginlik bence çocuklarda da var.
Maşyerde yuvarlanıp kendi kendilerine oynuyorlar
Defne'yi kucağıma alıp öpsem mutlu olurdum bence
Denese kaymak var bal eksik. Asel de bal demek ya. Asel mi koysak
Ellerpek bakımlı.
Tırnaklarımı hiç kısa kullanmam ojeyide hamile kaldığımdan beri ikinci sürüşüm ona bile halim yok benim düşünün yaniCanım herkes öyle diyor sizin sakinliğiniz çocuklara geçmiş diyeoysa içimizde fırtınalar alabilirsin cano atla gel bu yaz
Bu arada eller benim de dikkatimi çekti. Tırnaklarımız arasında ciddi fark var
Tümay şu an mutfakta aktif değilsin ama yemek bulaşık vs ile tırnak rengi koyulaşıyor ben onu sevemiyorum.Tırnaklarımı hiç kısa kullanmam ojeyide hamile kaldığımdan beri ikinci sürüşüm ona bile halim yok benim düşünün yanikocam bey ellerimi çok sever o hayatımda yokkende hep uzun kullanırdım ama bu kadar değil hayatıma girdiğinden beri kırılma sonucu mecbur kesmelerim dışında hiç kısaltmadım manikürden nefret ederim manikür=pişmanlık benim için sadece uzatırım törpü bile kırk yılda bir yaparım yazın kışa göre daha çok ojeli kullanıyorum size oje koleksiyonumu atayım standı eşim yaptı ojelerin yarısınıda o almıştır geçen annem kes şunları dedi eşimin suratını görmeliydiniz aklı çıktı sonra bebek olunca görcem seni dedim son zamanların
Off ya ben bu hafta kısır yemedim. Malzeme de almadım.Yalnızım dostlarım yalnızım yalnııızeşim arkadaşlarıyla mangala gitti hain beni tek bıraktı saat beşti bize yemek aldı getirdi gitti Oğlumla güzelce yedik sonra beni bi baş ağrısı tuttu frekans açtım belki işe yarar diye uyumuşum dinlerken bi saat kadar uyandım ağrı hafifti.. gözümü açtığımda yine aşeriyordum bu sefer kısır uçuştu gözlerimde bi saat kıvrandım yapsam yapabilir miyim diye sonra bi cesaret girdim mutfağa yaptım valla soğansız yaptım ama güzel oldu ya şimdi uzandım üç kız kardeşi izliyorum
Şuan giremiyorum ama girdiğim zamanlarda renk değişimi olmaya başladığında limonla ovarım sıktığın limonları atma hemen otururken al onlar tv karşısına geçtiğinde tırnaklarını geçir ortasına ovala limon ısınana kadar sürdür elindeki ıslaklık kuruyunca da yıka .. hem tırnaklarını sertleştiriyor hemde beyazlatıyor .. yemek yaparken asla eldiven kullanamam elim sudan hiç çıkmaz zaten çok sabunlarım üstelik bir elim malzemede bir elim hep suda olur o yüzden belkide fazla renk almıyor tırnaklarımTümay şu an mutfakta aktif değilsin ama yemek bulaşık vs ile tırnak rengi koyulaşıyor ben onu sevemiyorum.
Eldiven filan mı kullanıyorsun çözümün ne?
Ahanda şimdi sarma sarıcam tırnağım olsa ya yaprağın yeşili olur ya salçanın kırmızısı olurdu.
Evimde yardımcı olmadığı sürece bana tırnak uzatmak zor görünüyor.
Ee malum bu ekonomi ile de hayal anca yardımcı.
Yani mutfağa hiç girmeyecek kadar konforlu bir hayatım olması gerek.
Bende malzeme yoktu ne koydum sayayım mıOff ya ben bu hafta kısır yemedim. Malzeme de almadım.
Ama olsa ne iyi olur valla.
Biz alışık değiliz böyle ayrı plan yapmaya yeni yeni başladık aslında bu kadar uzun planı ilk defa yaptı gittiTümay benimki de kuzenlerine gitti.
Umrumda mı değil.
Şarjım bitiyor.
Takayım.
Uykum da geliyor valla.
Sabah erken kalktım baya.
Ne güzel kaçırmadan uyu bence bende erken uyuyabilsem keşkeeeTümay benimki de kuzenlerine gitti.
Umrumda mı değil.
Şarjım bitiyor.
Takayım.
Uykum da geliyor valla.
Sabah erken kalktım baya.
Ay ben useniyorum annemden istiyorum hala yuzsuzceYemek aşkı işte
Diğer ikisi harç buzlukta vardı.
Ama bugünkünü yaprağı buzluktan çıkardım harç hazırlıycam daha.
Kız bişey yok. Yağ, soğan, salça, reyhan, nane, karabiber, pulbiber , sarımsak, pirinç bitti gitti.
Yalnız değilsinAy ben useniyorum annemden istiyorum hala yuzsuzce
Bende esimle tanismadan once acaip uzun kullanirdim kirmazdim da ama esim nefret ediyo uzun tirnaktan kirmizi ojesenTırnaklarımı hiç kısa kullanmam ojeyide hamile kaldığımdan beri ikinci sürüşüm ona bile halim yok benim düşünün yanikocam bey ellerimi çok sever o hayatımda yokkende hep uzun kullanırdım ama bu kadar değil hayatıma girdiğinden beri kırılma sonucu mecbur kesmelerim dışında hiç kısaltmadım manikürden nefret ederim manikür=pişmanlık benim için sadece uzatırım törpü bile kırk yılda bir yaparım yazın kışa göre daha çok ojeli kullanıyorum size oje koleksiyonumu atayım standı eşim yaptı ojelerin yarısınıda o almıştır geçen annem kes şunları dedi eşimin suratını görmeliydiniz aklı çıktı sonra bebek olunca görcem seni dedim son zamanların
Kalici oje o konuda cok basarili. Yada mavalanin kurutucu epey gidio oje onu da tavsiye ederimEldiven filan mı kullanıyorsun çözümün ne?
Ahanda şimdi sarma sarıcam tırnağım olsa ya yaprağın yeşili olur ya salçanın kırmızısı olurdu.
Evimde yardımcı olmadığı sürece bana tırnak uzatmak zor görünüyor.
Ee malum bu ekonomi ile de hayal anca yardımcı.
Yani mutfağa hiç girmeyecek kadar konforlu bir hayatım olması gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?