Ay hic duymadim ben annenin yaotiklarini. Eminim hepsi ayri guzeldir
Ama bugece kendi ayagimiza siktikkendi kendimize canimizi istettik

Sen ne renksin şuan
Dipler koyu kahve içinde beyazlar mevcut.
Uzayan boyalı kısım küllü kumral koyu karamel gibi.
Nerelisiniz merak ettim ne güzel yemekler onlar öyle fasulye kavurmasını turşusundan mı yapıyor normali mi
Pratikte az teoride çok şey biliyorum
İç Anadolu daha da detay istersen özelden yazayım
Taze fasülyeyi yemeklik doğradıktan sonra haşlayıp suyunu süzdürüp tereyağ, salça, baharat, yumurta ile ka vuruyorsun. Bak bu da çok güzel olur. Eli lezzetli annemin de sorun mutfağa girmez

Ay hic duymadim ben annenin yaotiklarini. Eminim hepsi ayri guzeldir
Ama bugece kendi ayagimiza siktikkendi kendimize canimizi istettik
Üzüm yaprağı
Pancar sapı
Bir de fasülye ile ilgili olan çok güzel olur.

Hee biliyorum bunu yumurta deyince hatırladım boyalı kısımlara kendi saç renginde boya alıp çoğunluğu suyla olan az oksidanla boyayı karıştırıp on on beş dk bekletip renklendirirsen o iki renk görüntüden kurtulup doğuma kadar rahat edersin çok aşağıdaysa kahveler ama üç parmak uzunsa daha erken

Hamileyken diplere boya sürülmediği sürece sorun olmuyor dip boya yapılacaksada amonyağı olmayan bitkisel bazlı boyalar var düşük volümle boyanabiliyor dördüncü aydan sonra
Ya bnm sscimda dip boyamadan olmuyo. Onu gectim bitkiseller iyi performans vermio akiyor. Mecbur yani boyatamiorum
2016dan beri kullaniyorum bzim kiz turuncu ciksa kimse sasirmazben bile bole saniorum kendimi
Kiskandigi icin degil ona gore kirmizi ve uzun tirnak hafif mesrep napican o da ole
Sacimla bi derdi yok cok sukur

İnan diyecektim de demedim tırnak meselesinde ne alakaysa işte kızıllar hep akıyor hep akıyor insanı deli ediyor en baba marka bile tutana kadar canına okuyor saçların en son kızılı iki ay kullandım saçlarımı sarıdan daha çok yıprattı her hafta boyadım en son kafam atıp koyu kahveye boyamıştım ben saç konusunda bekarken deliydim bi mor bi kızıl bi sarı bakır habire renk değiştirirdim

Yok bacım hamileyken kola içmek bile benim için büyük yasak delme.
Boya mı asla.
Bu hamileliğimde yapmam.

(Eltim hamileyken kola içerken öcü gibi bakıyordum nasıl ya bilinçsiz bencil filan der gibi aradan 7 sene geçti şimdi ben )

Ancak bir sonraki bebeğe o kadar salarım yani.
Bana bu salma hali bile şu an fazla.
Voov 8 sene nerdeyse.
Benim kaynım da eltime kızıla asla müsade etmez. O da kızıl takıntılı.

Benimki dikkatsiz olduğu için saçım kesilmiş boyanmış filan anlamaz pek.

Tamam tamam delme birşey demedim ben

D d_g_g Elçin Sangu nun saç rengini seviyorum ya.
Beyaz tenlilere çok güzel oluyor.

Kendi profilimi görünce tanıyamadım dedim bu sayfaya yazan kim

Gece gece saflıkta sudem ol.

Kahkaha attım
Bakır en sevdiğimmm ama kullanımı zor ya oda kızıl gibi.. o rengi de 2014-2015 arası kullandım kısa saçla

Kahkaha attım
Bakır en sevdiğimmm ama kullanımı zor ya oda kızıl gibi.. o rengi de 2014-2015 arası kullandım kısa saçla
Kız sabret 7 ay sende boyama
Edis imi özledim bir döneyim dedim.

Yaa o renk çok tatlı ama.
Elçinin tutmayan dizi için saç rengini değiştirmiş delirmişti ya dizi tutmayınca yazık.

Ahsen Eroğlu da kullanıyordu. Çilli çilli bir de kız yakışıyor. Menejerimi ara da izlerdim.

D d_g_g bence mutfağa gözleme yemeye ya da atıştırmaya gitti.

Ama ispatlayamam

Sarı dışında hiç bir rengi altı aydan fazla kullanamıyorum aslında ben saçlarımı dinlendirmek için değitirdim aslında kıvırcıklarımı geri alayım canlansın biraz diye kahve yaptım..nişte diyorum ya arada geliyorlar bana
Bakıırr kızıl sarı üç rengin hastasıyım bende

Ben esimden 1-2 yudum aliyorum cok canim cekince

Bende once kim bu dedim
O ben istecil beyaz ten kizil sac

6 ay az be.
Burcun neydi kız?

Benim ohooo kızıldan sonra bir kez sadece röfle deneyimim oldu. Sonra fındık kabuğu filan yıllardır o tonlar arası bal köpüğü filan gezer dururum. Bir ara kahve denedim ama yakışmadı. Koyu gitmiyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…