Resim atarsınYarın yapıcam ben
Ay hic duymadim ben annenin yaotiklarini. Eminim hepsi ayri guzeldirBenim de kV yakın olsa kesin ondan isterdim
Gusül sorunu
Annem de çok sever gül dolması. Yaz boyu difrizi doldurur. Bulgurlu yapıyor hatta. Ama ben sevmem ya. Bıktık sanırım. Annem cacık delisi. Her şeyin yemeğini yapar yazın. Altın kuntin şeyler.
Saysam aklın durur
Üzüm yaprağının kurusunun. (Bak buna bayılırım içine kemikli etde de koyar efsane olur)
Yeşil pancarın sapının (yumurtalı tereyağlı kavurması)
Yeşil domatesin (bulgurlu yemeği)
Yeşil fasülye kavurur yumurta ile.
Kabak gülünün yemeğini yapar.
Dolmasını yapar
Çoğunlukla da yanına sarımsaklı yoğurt konur bunların.
Yaa çiğ köfteden bile güzel oluyor ya.
Off ya gece gece
Ooo sen baya şey biliyorsundur.
Karnıııım aaaççççAy hic duymadim ben annenin yaotiklarini. Eminim hepsi ayri guzeldir
Ama bugece kendi ayagimiza siktikkendi kendimize canimizi istettik
Dipler koyu kahve içinde beyazlar mevcut.Sen ne renksin şuan
İç Anadolu daha da detay istersen özelden yazayımNerelisiniz merak ettim ne güzel yemekler onlar öylefasulye kavurmasını turşusundan mı yapıyor normali mi
Pratikte az teoride çok şey biliyorum
Üzüm yaprağıAy hic duymadim ben annenin yaotiklarini. Eminim hepsi ayri guzeldir
Ama bugece kendi ayagimiza siktikkendi kendimize canimizi istettik
Hee biliyorum bunu yumurta deyince hatırladımDipler koyu kahve içinde beyazlae mevcut.
Uzayan boyalı kısım küllü kumral koyu karamel gibi.
İç Anadolu daha da detay istersen özelden yazayım
Taze fasülyeyi yemeklik doğradıktan sonra haşlayıp suyunu süzdürüp tereyağ, salça, baharat, yumurta ile ka vuruyorsun. Bak bu da çok güzel olur. Eli lezzetli annemin de sorun mutfağa girmez
Ya bnm sscimda dip boyamadan olmuyo. Onu gectim bitkiseller iyi performans vermio akiyor. Mecbur yani boyatamiorumHamileyken diplere boya sürülmediği sürece sorun olmuyor dip boya yapılacaksada amonyağı olmayan bitkisel bazlı boyalar var düşük volümle boyanabiliyor dördüncü aydan sonra
2016dan beri kullaniyorum bzim kiz turuncu ciksa kimse sasirmazDoğuma kadar bekle boyatma
Aaa seni hiç kızıl hayal etmedim.
Karamel tonları filan hayal ediyorum
Eşin kırmızı oje sevmiyorsa kızılda kıskançlık yapmıyor mu?
Ben evlenirken kızıldım.İki üç sene filan kullandım.
İnan diyecektim de demedim tırnak meselesinde ne alakaysa işteYa bnm sscimda dip boyamadan olmuyo. Onu gectim bitkiseller iyi performans vermio akiyor. Mecbur yani boyatamiorum
2016dan beri kullaniyorum bzim kiz turuncu ciksa kimse sasirmazben bile bole saniorum kendimi
Kiskandigi icin degil ona gore kirmizi ve uzun tirnak hafif mesrepnapican o da ole
Sacimla bi derdi yok cok sukur
Yok bacım hamileyken kola içmek bile benim için büyük yasak delme.Hee biliyorum bunu yumurta deyince hatırladımboyalı kısımlara kendi saç renginde boya alıp çoğunluğu suyla olan az oksidanla boyayı karıştırıp on on beş dk bekletip renklendirirsen o iki renk görüntüden kurtulup doğuma kadar rahat edersin çok aşağıdaysa kahveler ama üç parmak uzunsa daha erken
Voov 8 sene nerdeyse.Ya bnm sscimda dip boyamadan olmuyo. Onu gectim bitkiseller iyi performans vermio akiyor. Mecbur yani boyatamiorum
2016dan beri kullaniyorum bzim kiz turuncu ciksa kimse sasirmazben bile bole saniorum kendimi
Kiskandigi icin degil ona gore kirmizi ve uzun tirnak hafif mesrepnapican o da ole
Sacimla bi derdi yok cok sukur
Tamam tamam delme birşey demedim benYok bacım hamileyken kola içmek bile benim için büyük yasak delme.
Boya mı asla.
Bu hamileliğimde yapmam.
(Eltim hamileyken kola içerken öcü gibi bakıyordumnasıl ya bilinçsiz bencil filan der gibi aradan 7 sene geçti şimdi ben )
Ancak bir sonraki bebeğe o kadar salarım yani.
Bana bu salma hali bile şu an fazla.
Voov 8 sene nerdeyse.
Benim kaynım da eltime kızıla asla müsade etmez. O da kızıl takıntılı.
Benimki dikkatsiz olduğu için saçım kesilmiş boyanmış filan anlamaz pek.
Kız sabret 7 ay sende boyamaKahkaha attım
Bakır en sevdiğimmm ama kullanımı zor ya oda kızıl gibi.. o rengi de 2014-2015 arası kullandım kısa saçla
Sarı dışında hiç bir rengi altı aydan fazla kullanamıyorum aslında ben saçlarımı dinlendirmek için değitirdim aslında kıvırcıklarımı geri alayım canlansın biraz diye kahve yaptım..nişte diyorum ya arada geliyorlar banaKız sabret 7 ay sende boyama
Edis imi özledim bir döneyim dedim.
Yaa o renk çok tatlı ama.
Elçinin tutmayan dizi için saç rengini değiştirmiş delirmişti ya dizi tutmayınca yazık.
Ahsen Eroğlu da kullanıyordu. Çilli çilli bir de kız yakışıyor. Menejerimi ara da izlerdim.
İnan diyecektim de demedim tırnak meselesinde ne alakaysa iştekızıllar hep akıyor hep akıyor insanı deli ediyor en baba marka bile tutana kadar canına okuyor saçların en son kızılı iki ay kullandım saçlarımı sarıdan daha çok yıprattı her hafta boyadım en son kafam atıp koyu kahveye boyamıştım ben saç konusunda bekarken deliydim bi mor bi kızıl bi sarı bakır habire renk değiştirirdim
Ben esimden 1-2 yudum aliyorum cok canim cekinceYok bacım hamileyken kola içmek bile benim için büyük yasak delme.
Boya mı asla.
Bu hamileliğimde yapmam.
(Eltim hamileyken kola içerken öcü gibi bakıyordumnasıl ya bilinçsiz bencil filan der gibi aradan 7 sene geçti şimdi ben )
Ancak bir sonraki bebeğe o kadar salarım yani.
Bana bu salma hali bile şu an fazla.
Voov 8 sene nerdeyse.
Benim kaynım da eltime kızıla asla müsade etmez. O da kızıl takıntılı.
Benimki dikkatsiz olduğu için saçım kesilmiş boyanmış filan anlamaz pek.
Bende once kim bu dedim
O ben isteKız sabret 7 ay sende boyama
Edis imi özledim bir döneyim dedim.
Yaa o renk çok tatlı ama.
Elçinin tutmayan dizi için saç rengini değiştirmiş delirmişti ya dizi tutmayınca yazık.
Ahsen Eroğlu da kullanıyordu. Çilli çilli bir de kız yakışıyor. Menejerimi ara da izlerdim.
6 ay az be.Sarı dışında hiç bir rengi altı aydan fazla kullanamıyorum aslında ben saçlarımı dinlendirmek için değitirdim aslında kıvırcıklarımı geri alayım canlansın biraz diye kahve yaptım..nişte diyorum ya arada geliyorlar bana
Bakıırr kızıl sarı üç rengin hastasıyım bende
Ahaha yok ya esim arabada bi kagit unutmus aliym dedi alirim dedim en son beraber indik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?