Yalnız değilsin
Bazı erkekler evet nefret derecesinde sevmiyor niyeyse .. manikür bi dönem yaptırdım hep istemesi ve etlerin normalden fazla uzaması ara günlerde tiftik gibi olması deli ediyor beni el hep suda olunca manikür tutmuyor yavrumBende esimle tanismadan once acaip uzun kullanirdim kirmazdim da ama esim nefret ediyo uzun tirnaktan kirmizi ojesenki benkm en sevdiklerim. Suremiyorum tabi french nude raki beyazi gidip geliodum hamile kalaba kdr. Ama smdi surmuyorum oje. Ama manikur pedikur yaptirmadan duramam ya rahat edemem
Kalici oje o konuda cok basarili. Yada mavalanin kurutucu epey gidio oje onu da tavsiye ederim
Biraz olabiliriz evetsimarik miyiz yav bugun kabak cicegi dolmasi yapti iki gozumun cicegi yarin vericek
Ben cok severim de iste vazgectik mecburenBazı erkekler evet nefret derecesinde sevmiyor niyeyse .. manikür bi dönem yaptırdım hep istemesi ve etlerin normalden fazla uzaması ara günlerde tiftik gibi olması deli ediyor beni el hep suda olunca manikür tutmuyor yavrum
Kalıcı oje de hem tırnak yapısını bozuyor hemde abdest tutmuyor canım
Mesh gibi diyorsun ama o kabul değil yavrum mesh yaşlı ve zorlanan veya yolculuk halinde olan insanlara verilen geçici kolaylık sadece sağlıklı insanın suya rahat ulaşana o geçerli değil hele oje konusunda her gusulde tırnakda su almalı hele namaz kılıyorsan zaten hiç hiç olmaz iğne başı kadar bile kuru yer kalmasın diye boşuna demiyorlarBen cok severim de iste vazgectik mecburen
Sulu manikur yaptirmiyorum ben medikal die geciyo makine ile makas kullanmadan. Oyuzden ole tiftik olmuo. Olan eti de kucultuo bak tavsiye ederim denemek istersen
Kalici one dedigim jel degil shellac asetonla cikio ama abdest konusu ayri tabi. Ben altina aliorum ustune aliorum allah kabul etsin artik ne diim
Yaaa ben öyle her kısırı yiyemiyorum.Bende malzeme yoktu ne koydum sayayım mı
Dün eşim koca kase salata yapmıştı göbek havuç maydonoz domates salatalık karışımı.. nar ekşim yoktu pekmez koydum ekşi pekmez bol limon gözüm öyle döndü ki onlarla yaptım kısırı ya aşeriyorum diye güzel geldi yada sahiden güzel oldu kocam yiyince anlayacağım
Ya iste nebilymMesh gibi diyorsun ama o kabul değil yavrum mesh yaşlı ve zorlanan veya yolculuk halinde olan insanlara verilen geçici kolaylık sadece sağlıklı insanın suya rahat ulaşana o geçerli değil hele oje konusunda her gusulde tırnakda su almalı hele namaz kılıyorsan zaten hiç hiç olmaz iğne başı kadar bile kuru yer kalmasın diye boşuna demiyorlar
Kuru manikürü biliyorum ama ben Suluda kaldığım için onu hiç yaptırmadım yanaşmadım belki bi gün denerim
Hatay kısırı hiç yemedim biliyor musun bana hep bulamaç gibi geliyor görüntüsüYaaa ben öyle her kısırı yiyemiyorum.
İlla hatay kısırı olacak.
Taze soğan, maydonoz, reyhan, biber salça, nar ekşisi, zeytinyağ, kimyon vs bir malzeme de eksik olsa tadı olmuyor ya
Biz de reyhan yerine taze nane koyariz ve nar eksisi koymayiz of yanina kek ve cay sarma da olurYaaa ben öyle her kısırı yiyemiyorum.
Taze soğan, maydonoz, reyhan, biber salça, nar ekşisi, zeytinyağ, kimyon vs bir malzeme de eksik olsa tadı olmuyor ya
Hatay kısırı hiç yemedim biliyor musun bana hep bulamaç gibi geliyor görüntüsüYaaa ben öyle her kısırı yiyemiyorum.
Kuaföre gidecek kadar iyi olayım da yaptırırım geliyorlar bana zaten kuaförden üç aydır ayrı düşmek fena bide ben kuaförde çalışıyordum en sonYa iste nebilymdenersen begenirsin diye dusunuyorum
Ben de sac boyatmiorum ya sadece tirnak.Hatay kısırı hiç yemedim biliyor musun bana hep bulamaç gibi geliyor görüntüsü
Kuaföre gidecek kadar iyi olayım da yaptırırım geliyorlar bana zaten kuaförden üç aydır ayrı düşmek fena bide ben kuaförde çalışıyordum en son
Az önce bana geldiler saçlarını siyah yap diye konuşuyorlardı banaBen de sac boyatmiorum ya sadece tirnak.
Bence hamileyken boyama. Ama sen bilirsinAz önce bana geldiler saçlarını siyah yap diye konuşuyorlardı bana
Ben sarıdan kahveye döndüm hiç normal boyatmadan ama kendi saçıma boya sürmedim sarılara cila yapa yapa renk aldırdım şimdi kendi saç rengim yarıya indi planım doğumdan sonra tekrar sarı olmak amaaaa işte kurtlandım yine darlandım aynadaki benden ne yapsam bilemiyorum şimdiden mi yavaştan sarıya dönmeye başlasam ombreyle yoksa siyah kahve ile devam mı etsem deliriyorum
Benim de kV yakın olsa kesin ondan isterdimAy ben useniyorum annemden istiyorum hala yuzsuzce
Gusül sorunuBende esimle tanismadan once acaip uzun kullanirdim kirmazdim da ama esim nefret ediyo uzun tirnaktan kirmizi ojesenki benkm en sevdiklerim. Suremiyorum tabi french nude raki beyazi gidip geliodum hamile kalaba kdr. Ama smdi surmuyorum oje. Ama manikur pedikur yaptirmadan duramam ya rahat edemem
Kalici oje o konuda cok basarili. Yada mavalanin kurutucu epey gidio oje onu da tavsiye ederim
Annem de çok sever gül dolması. Yaz boyu difrizi doldurur. Bulgurlu yapıyor hatta. Ama ben sevmem ya. Bıktık sanırım. Annem cacık delisi. Her şeyin yemeğini yapar yazın. Altın kuntin şeyler.simarik miyiz yav bugun kabak cicegi dolmasi yapti iki gozumun cicegi yarin vericek
Yaa çiğ köfteden bile güzel oluyor ya.Hatay kısırı hiç yemedim biliyor musun bana hep bulamaç gibi geliyor görüntüsü
Off ya gece geceBiz de reyhan yerine taze nane koyariz ve nar eksisi koymayiz of yanina kek ve cay sarma da olur
Ooo sen baya şey biliyorsundur.Hatay kısırı hiç yemedim biliyor musun bana hep bulamaç gibi geliyor görüntüsü
Kuaföre gidecek kadar iyi olayım da yaptırırım geliyorlar bana zaten kuaförden üç aydır ayrı düşmek fena bide ben kuaförde çalışıyordum en son
Hamileyken diplere boya sürülmediği sürece sorun olmuyor dip boya yapılacaksada amonyağı olmayan bitkisel bazlı boyalar var düşük volümle boyanabiliyor dördüncü aydan sonraBence hamileyken boyama. Ama sen bilirsin
Ben kizilim bakalim aralikta ne olucam
Yarın yapıcam benOff ya ben bu hafta kısır yemedim. Malzeme de almadım.
Ama olsa ne iyi olur valla.
Doğuma kadar bekle boyatmaAz önce bana geldiler saçlarını siyah yap diye konuşuyorlardı bana
Ben sarıdan kahveye döndüm hiç normal boyatmadan ama kendi saçıma boya sürmedim sarılara cila yapa yapa renk aldırdım şimdi kendi saç rengim yarıya indi planım doğumdan sonra tekrar sarı olmak amaaaa işte kurtlandım yine darlandım aynadaki benden ne yapsam bilemiyorum şimdiden mi yavaştan sarıya dönmeye başlasam ombreyle yoksa siyah kahve ile devam mı etsem deliriyorum
Aaa seni hiç kızıl hayal etmedim.Bence hamileyken boyama. Ama sen bilirsin
Ben kizilim bakalim aralikta ne olucam
Nerelisiniz merak ettim ne güzel yemekler onlar öyleBenim de kV yakın olsa kesin ondan isterdim
Gusül sorunu
Annem de çok sever gül dolması. Yaz boyu difrizi doldurur. Bulgurlu yapıyor hatta. Ama ben sevmem ya. Bıktık sanırım. Annem cacık delisi. Her şeyin yemeğini yapar yazın. Altın kuntin şeyler.
Saysam aklın durur
Üzüm yaprağının kurusunun. (Bak buna bayılırım içine kemikli metre de koyar efsane olur)
Yeşil pancarın sapının (yumurtalı tereyağlı kavurması)
Yeşil domatesin (bulgurlu yemeği)
Yeşil fasülye kavurur yumurta ile.
Kabak gülünün yemeğini yapar.
Dolmasını yapar
Çoğunlukla da yanına sarımsaklı yoğurt konur bunların.
Yaa çiğ köfte sen bile güzel oluyor ya.
Off ya gece gece
Ooo sen baya şey biliyorsundur.
Ben deAy ben useniyorum annemden istiyorum hala yuzsuzce
Sen ne renksin şuanDoğuma kadar bekle boyatma
Aaa seni hiç kızıl hayal etmedim.
Karamel tonları filan hayal ediyorum
Eşin kırmızı oje sevmiyorsa kızılda kıskançlık yapmıyor mu?
Ben evlenirken kızıldım.İki üç sene filan kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?