- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
Ev hanımlığı kariyerimde çok gerideyim ya, bir ayı geçti Müge Anlı izleyemedimAh muhteşem ev hanımlığı maşallah
Hahahahafjfjfjjffkevet dicem mecburen. Cadde kizi ne yavCadde derken cadde kızımıydın yoksa
Dert ettiğin şeye bak ya millet totosu olsun diye protez yaptırıyor tonla para veriyor acı çekiyor bizim dükkana bi gelirlerdi ameliyat sonrası oturamazları bile acıdanYaa ben ünv de bile 71 boya 68 kiloydum. Şişman değildim ama basenim totom vardı baya.
Kemik yapısı sanırım. Hiç 53 kilo olmadım mesela nasıl olunur bilmem. Belki lisede oda tartı yoktu ki kilo mu bileyim. O zaman bazen yoktu. Pantolonumu hatırlıyorum kibardı yani.
Ben hiç izlemiyorumEv hanımlığı kariyerimde çok gerideyim ya, bir ayı geçti Müge Anlı izleyemedim
Tamda sen oluyorsun o zaman eşinde diyorsaHahahahafjfjfjjffkevet dicem mecburen. Cadde kizi ne yavesimde ole dalga gecio benimle
O manada demedim ya guzel sansi yok anlaminda dddimFüze atsaydın kızçirkinlikten şans göremedim valla.
Baba ölümü dersen 16 yaşında tattım bilirim 22 sene oldu dile kolay.
Talaşım ne kız
Ya o ole bisi degil ki. Eve orasi yakindi oraya giderrdik. Nebilym bakirkoyde oturuo carusele gitmek capacitye gitmek gbi dusunTamda sen oluyorsun o zaman eşinde diyorsa
O zaman ev hamımıyım demeyeceksin bacımBen hiç izlemiyorum
Şöyle diyor yani, sevmiyorsa da telaş yapmam, umurumda değilTalaşım ne kız
71e 68de kilolu degil ama gayet guzel olcu o. Boy kilo esitlenince tombiklik basliyo bende mesela.Yaa ben ünv de bile 71 boya 68 kiloydum. Şişman değildim ama basenim totom vardı baya.
Kemik yapısı sanırım. Hiç 53 kilo olmadım mesela nasıl olunur bilmem. Belki lisede oda tartı yoktu ki kilo mu bileyim. O zaman bazen yoktu. Pantolonumu hatırlıyorum kibardı yani.
Hamile kalmadan kuaförle anlaştık hamilelikte idare etsin diye ombre yapacaktı şansa o ay hamile kaldımSeni çok iyi anlıyorum evet sarıda özellikle röfle klasik bir görünüm veriyor ve daha büyük gösteriyor yaşı benim saçlar röfleyken beni 35 sanan bile olmuştu ki yaşım daha 23 tü o zamankilo sana yakışıyor o zaman kimisine zayıflık yakışmaz kimisine kilo yakışmaz hele yüzden veriyorsa insan vucuttan önce çökmüş gibi oluyor aslında bende öyleyim hep ideal kilom bana göre 55tir ama yüzüme göre 60 üstü yani şuanki hamile halim aslında bende minyon değilim yalnız değilsin bacım ama sarı bi daha düşünürsen eğer röfleden uzak dur ya ombre uaptoruyada komple açtır çünkü ombre ve komple açtırmak spor bir hava veriyor
Dükkan ne dükkanı kız.Dert ettiğin şeye bak ya millet totosu olsun diye protez yaptırıyor tonla para veriyor acı çekiyor bizim dükkana bi gelirlerdi ameliyat sonrası oturamazları bile acıdan
Cadde kızı ne hakkat.Tamda sen oluyorsun o zaman eşinde diyorsa
Güzelin halinden güzel anlar bacımO manada demedim ya guzel sansi yok anlaminda dddimozmn anlarsin beni. Sonrasindaki zorluklar vs. Aman guzel seyler konusalim
Bugunde bisiler hatirladim sinirlendim daraldim annem zor sakinlestirdi
Benim şansım şuanki eşimden sonra döndü .. şükürler olsun onu verene.. herşey geçiyor bazen dönüp arkaya bakınca çok şey görüyor insan yaşarken hiç geçmeyecekmiş gibi .. Allah bundan sonrasını güzel kılsın hepimize inşallahAllah cirkin sansi versin be bacim. Okdr zor seyler yasadim ki hele ki babamin vefati… guzellik gecici. Cok bi faydasini gormedim
Ya valla aglarimHamile kalmadan kuaförle anlaştık hamilelikte idare etsin diye ombre yapacaktı şansa o ay hamile kaldım
Dükkan ne dükkanı kız.
Ben bir hadiseyi biliyom toto yaptıran.
Cadde kızı ne hakkat.
Güzelin halinden güzel anlar bacımseni anlamam mümkün değil
Su soledigini bende soluyorum 36sene sonunda esim geldi hediye olarak..
Yakın olsa evim bende öyle yapardım elbette ama şu bir gerçek ki bi dönemin caddesi var ve o dönem orda takılanlara cadde kızı deniyorduYa o ole bisi degil ki. Eve orasi yakindi oraya giderrdik. Nebilym bakirkoyde oturuo carusele gitmek capacitye gitmek gbi dusun
Hep beraber bir cumartesi bakırköy pazarı yapıp gözleme mi yesek pazardaYa o ole bisi degil ki. Eve orasi yakindi oraya giderrdik. Nebilym bakirkoyde oturuo carusele gitmek capacitye gitmek gbi dusun
İyi küfürlü birşey değil Allah'tanO zaman ev hamımıyım demeyeceksin bacımbunun daha Seda Sayan'ı falan var ama ben henüz cesaret edip girişemedim. Yolumuz çok uzun.
Şöyle diyor yani, sevmiyorsa da telaş yapmam, umurumda değil
Ay ayyy almimm ben güncel ev hanımıyımO zaman ev hamımıyım demeyeceksin bacımbunun daha Seda Sayan'ı falan var ama ben henüz cesaret edip girişemedim. Yolumuz çok uzun.
Şöyle diyor yani, sevmiyorsa da telaş yapmam, umurumda değil
Yakın olsa evim bende öyle yapardım elbette ama şu bir gerçek ki bi dönemin caddesi var ve o dönem orda takılanlara cadde kızı deniyorducadde çakması olanlarda meşhurdu oralara özenip öyle davrananlar falan
Kız aramızda sn küçüksün de maşşallah bilmediğin yokYakın olsa evim bende öyle yapardım elbette ama şu bir gerçek ki bi dönemin caddesi var ve o dönem orda takılanlara cadde kızı deniyorducadde çakması olanlarda meşhurdu oralara özenip öyle davrananlar falan
Offfff hem pazar hem gozleme amaninHep beraber bir cumartesi bakırköy pazarı yapıp gözleme mi yesek pazardayanına da ayran
İyi küfürlü birşey değil Allah'tan
Kaç km senin ordan köprüsü şusu busu iyi üşenmiyorsun valla.oyuzden 2de1 karsiys geciorum aliskanlik bisuru seyi orda yapiorum hallediorum ailem ztn orda. Arkdslaeim kuaforum herseyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?