Kahvemi içtim ☕
Çikolata kaplamalı leblebi olmazsa olmaz zaten 🤣74 . 6 olan başkası zaten 🤓.

Evde biberler vardı baya birikti halam göndermiş. Biber domates 🍅soteleyip tereyağ vs katıp üzerine sucuk yumurta yaptım değişik bir tat oldu. Amaç biberi değerlendirmek 😋

Devlete de gidip teyit ettirmeniz gerek bence.
İlk günler baş dönmesi gibi bir durum oluyor. Yeni gözlüğe adapte zor oluyor.

Doktorun yazdığı gözlüğü aldığınız gözlüğü iyice teyit edin. Gözlükçü mü yanlış taktı camı herşeyden emin olun bence.

Ahaha şu gözlüğü amacı dışında kullananlar parti kursak oy alırız😅😅 hadi bakalım estetiğe kadar devam😅😅 ama çok güzel gözlükler var yaa.. hatta imaj gözlüğü diye satılıyorlar.

atlısın ya 🤣bende lisede göremediğimi farketmiştim bilgisayardan filan göremiyordum gözlük takmak istemedim kendimi kötü hissettim. Sonra ünv. de lens filan taktım. Şimdi alıştım seviyorum önemli bir aksesuarım oldu 🤣çünkü burnumun kemerini kapatıyor 🤣estetik olana kadar gözlüğe devam 🤣estetikten sonra bırakmam lazım ama

Bence hatasını düzeltsin. Bi doktora daha o kadar ödeme yapacak durumda değilim. Bariz hatalı gözlük yazmış. Taktığımda bildiğiniz bulanık görüyorum, her şey flu oluyor.
Düzeltemezse ödemenin iadesini alırım.
Miyop çok ilerleyen bir şey değil zaten. İnşallah düzelir, ne diyeyim.
Geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻 hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın

Ben de sınav çıkışı arkadaşlarımla kahve içtim bir şeyler yedim. Bu sırada sevgili robot evi süpürdü 2 tur😅 eve gelince de silme aparatını taktım siliyor şu an😁 geceden uykusum biraz, yatıp dinlenmeyi planlıyorum. Temizliği pazar yaparım, zaten düzenim iyice kaydı😅

Akşama da S sarah conor senden öğrendiğim şu ıspanak pizzası vardı ya onu lazanya şeklinde yapmayı planlıyorum. Yani ıspnaktan taban, üstüne soğanlı, biberli, peynirli harç, beşamel.. böyle kat kat.. bence çok güzel olacak 😅 olmazsa da canım sağ olsun😅

Ahaha şu gözlüğü amacı dışında kullananlar parti kursak oy alırız😅😅 hadi bakalım estetiğe kadar devam😅😅 ama çok güzel gözlükler var yaa.. hatta imaj gözlüğü diye satılıyorlar.

atlısın ya 🤣bende lisede göremediğimi farketmiştim bilgisayardan filan göremiyordum gözlük takmak istemedim kendimi kötü hissettim. Sonra ünv. de lens filan taktım. Şimdi alıştım seviyorum önemli bir aksesuarım oldu 🤣çünkü burnumun kemerini kapatıyor 🤣estetik olana kadar gözlüğe devam 🤣estetikten sonra bırakmam lazım ama
Sen şimdi takıyor musun gözlük?

Işte vizeye girdim o zaman, şimdi de final😅😅 ben ikinci üniversite okuyorum açıköğretim istanbul üniversitesi. Neden diye sorma inan bilmiyorum😅 yükseği de dondurmustum bu donem seneye ona da devam edicem.. tam "okuyom ben yeaa" modu😅
Aaaa ben de kurumun sınavı falan sandım 🤩 ne güzel ne okuyorsun ? Ben de yüksek yapmak istiyorum çocuklar biraz büyüyünce ☺️

Yaa nasıl ya?? Ben çok merak ediyorum.. çünkü foruma girdiğimden beri bana 3 kere falan başak burcu musun diye sormuştun😅🤭 nasıl anlıyorsun??
3 kere sormuş ve unutmuşum 🤣🤣 işte bu da ikizler olmamın bir sebebi 😅

Çok nizamlı bir anlatım tarzın var ondan anlıyorum bi de düzenlisin yaşamda da anlattıklarından belli, senin yazılarını okumak bana çok keyif veriyor 🤩

Gece kızım sayısız kere uyandı sabah göz ağrısı ile iki gözüm kan çanağı olarak uyandım. Sabah çocukları eşimle anneme bırakıp 2 saat uyudum ama yetmedi tabi zaten gribim 😣
Çocuklar resim kursuna gidip geldi. Kızıma tadım yapmaya başladım bugün havuç verdim tükürdü genelde ama olsun🥲

Annemle bir şeyler içip kitap okuyacağım. Bir kaç posta çamaşır yıkayıp serdim 1 sepet katladım. O kadar valla enerjim yok 😪

Ben de sınav çıkışı arkadaşlarımla kahve içtim bir şeyler yedim. Bu sırada sevgili robot evi süpürdü 2 tur😅 eve gelince de silme aparatını taktım siliyor şu an😁 geceden uykusum biraz, yatıp dinlenmeyi planlıyorum. Temizliği pazar yaparım, zaten düzenim iyice kaydı😅

Akşama da S sarah conor senden öğrendiğim şu ıspanak pizzası vardı ya onu lazanya şeklinde yapmayı planlıyorum. Yani ıspnaktan taban, üstüne soğanlı, biberli, peynirli harç, beşamel.. böyle kat kat.. bence çok güzel olacak 😅 olmazsa da canım sağ olsun😅
Bence de çok güzel fikir eminim çok güzel olacaktır
Yaptığında yorumlarını bekliyorum 🥰
Şimdiden afiyet olsun

Ne çok konuşmuşsunuz ben yokken 🤪

Başak burcu denilmiş😬ay benım oda arkadaşım vardı başak
Boğazlamadan kendisini kurtuldum
Titizlik boğuyor benı pasaklı bir ikizler olduğum için

Yukarıda arkadas yazmış ya ben de öyle temizlik yapacağıma tavana boş boş bilr baksam daha mutlu olurum o kadar sevmiyorum

Ömürden gereksiz yere gıden zaman geliyor bana
Eşim de çok titizdi alıştı artık garibim napsın 🥹

Dün ve bugun naptıklarımı yazayım🙈

Dün markete gittik hindi filan alacaktık
Ben iki tane kek kalıbı aldım😬
Su torbası delinmişti yenisini aldım yumusacık

Sinemaya gitmedik canım istemedi onun yerıne bahausa gezdım
Annem ev için merdiven istiyordu ona merdiven aldım😂😂

Fondü peyniri alıp eşimle evde fondü yaptık ve sarap içtik 🙈
Oğlum 11:30 gibi geldı macı kazanmış Anadolu Efes çok mutluydu o yüzden🙏

Bugun için kahvaltı yaptık
Oğlumun sınavı vardı ona girdi

Eşim işe gitti
Ben de mutfağı topladım
Yayla çorbası
Havuç salatası ve izmir köfte yaptım

Sonra eşim geldı kahve içtik
Onlar berbere gittikler bende evde evi süpürtüyorum robota

O bitince biraz kitabımdan okuyacağım

İki tane gezi belgeseli izledim
Aksam olunca da film izleriz diye düşünüyorum
Şimdilik bu kadar🤷‍♀️

Gece kızım sayısız kere uyandı sabah göz ağrısı ile iki gözüm kan çanağı olarak uyandım. Sabah çocuklım arı eşimle anneme bırakıp 2 saat uyudum ama yetmedi tabi zaten gribim 😣
Çocuklar resim kursuna gidip geldi. Kızıma tadım yapmaya başladım bugün havuç verdim tükürdü genelde ama olsun🥲

Annemle bir şeyler içip kitap okuyacağım. Bir kaç posta çamaşır yıkayıp serdim 1 sepet katladım. O kadar valla enerjim yok 😪
Mikanım yazdıklarını okuyunca kendimden utanıyorum. En ufak şeyde dipteyim ben. Sen çok güçlüsün maşallah.

Stres topu bir adamım var. Beni çok geriyor. Dün asm hastane kaç yer gezdik. Çok pimpirik. Beni de kendine çevirdi.

Hepinize çok çok geçmiş olsun.

24 Aralık
Odanı baştan yarat organize et

Odam gayet sade ferah ama bugün annemin yeni aldığı yastık kılıfları ve çarşafı sereceğim 🤭
Görev hiç bana göre değil girsem çıkamam en iyisi uzak durayım bu görevden 🤣

Güle güle kullan yeni bir şey minik değişim ve dokunuşlar insanı iyi hissettiriyor.
Dün bende yatak odasında yolluğu değiştirdim. Shaggy vardı baktım çok toz topluyor tamam sıcak mıcak ama ince serdim valla ayağım üşüse de daha kullanışlı🤓

Back
X