- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.030
- 468
Yükselenim bazı doğum haritalarında İkizler çıkıyor, çoğunda Boğa. Ay burcum da Boğa.Başak kadını olduğunu bilmiyordum. Yükselenin ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükselenim bazı doğum haritalarında İkizler çıkıyor, çoğunda Boğa. Ay burcum da Boğa.Başak kadını olduğunu bilmiyordum. Yükselenin ne?
Geçmiş olsunBence hatasını düzeltsin. Bi doktora daha o kadar ödeme yapacak durumda değilim. Bariz hatalı gözlük yazmış. Taktığımda bildiğiniz bulanık görüyorum, her şey flu oluyor.
Düzeltemezse ödemenin iadesini alırım.
Miyop çok ilerleyen bir şey değil zaten. İnşallah düzelir, ne diyeyim.
Sen şimdi takıyor musun gözlük?Ahaha şu gözlüğü amacı dışında kullananlar parti kursak oy alırızhadi bakalım estetiğe kadar devam
ama çok güzel gözlükler var yaa.. hatta imaj gözlüğü diye satılıyorlar.
atlısın yabende lisede göremediğimi farketmiştim bilgisayardan filan göremiyordum gözlük takmak istemedim kendimi kötü hissettim. Sonra ünv. de lens filan taktım. Şimdi alıştım seviyorum önemli bir aksesuarım oldu
çünkü burnumun kemerini kapatıyor
estetik olana kadar gözlüğe devam
estetikten sonra bırakmam lazım ama
Aaaa ben de kurumun sınavı falan sandımIşte vizeye girdim o zaman, şimdi de finalben ikinci üniversite okuyorum açıköğretim istanbul üniversitesi. Neden diye sorma inan bilmiyorum
yükseği de dondurmustum bu donem seneye ona da devam edicem.. tam "okuyom ben yeaa" modu
![]()
3 kere sormuş ve unutmuşumYaa nasıl ya?? Ben çok merak ediyorum.. çünkü foruma girdiğimden beri bana 3 kere falan başak burcu musun diye sormuştunnasıl anlıyorsun??
Bence de çok güzel fikir eminim çok güzel olacaktırBen de sınav çıkışı arkadaşlarımla kahve içtim bir şeyler yedim. Bu sırada sevgili robot evi süpürdü 2 tureve gelince de silme aparatını taktım siliyor şu an
geceden uykusum biraz, yatıp dinlenmeyi planlıyorum. Temizliği pazar yaparım, zaten düzenim iyice kaydı
Akşama da S sarah conor senden öğrendiğim şu ıspanak pizzası vardı ya onu lazanya şeklinde yapmayı planlıyorum. Yani ıspnaktan taban, üstüne soğanlı, biberli, peynirli harç, beşamel.. böyle kat kat.. bence çok güzel olacakolmazsa da canım sağ olsun
![]()
Güle güle kullan canım24 Aralık
Odanı baştan yarat organize et
Odam gayet sade ferah ama bugün annemin yeni aldığı yastık kılıfları ve çarşafı sereceğim![]()
Mikanım yazdıklarını okuyunca kendimden utanıyorum. En ufak şeyde dipteyim ben. Sen çok güçlüsün maşallah.Gece kızım sayısız kere uyandı sabah göz ağrısı ile iki gözüm kan çanağı olarak uyandım. Sabah çocuklım arı eşimle anneme bırakıp 2 saat uyudum ama yetmedi tabi zaten gribim
Çocuklar resim kursuna gidip geldi. Kızıma tadım yapmaya başladım bugün havuç verdim tükürdü genelde ama olsun
Annemle bir şeyler içip kitap okuyacağım. Bir kaç posta çamaşır yıkayıp serdim 1 sepet katladım. O kadar valla enerjim yok![]()
Görev hiç bana göre değil girsem çıkamam en iyisi uzak durayım bu görevden24 Aralık
Odanı baştan yarat organize et
Odam gayet sade ferah ama bugün annemin yeni aldığı yastık kılıfları ve çarşafı sereceğim![]()