He evet dogru. Ozmn aslinda yemesen daha iyi. Benim tum o testlerim pozitf cikti nasil bir pisliksem😂
Sen ye gitsin benim yerime de 🤣evcilin var senin pozitif olması çok iyi.
Yeşillik de bol yiyosun yıkamasan da olur 🤣🤣🤣

Ben pislikten mahrum kaldım desene 🤣bir daha çocuk düşünürsem bakayım başımın çaresine 🤪bir hafta kedi maceramız oldu yetmemiş 👻
Niye geri verdin? Kopegi annemde biraktim kocam eve almadi ama kediye izin veriyo gibi gibi. Bende cocuk hayvanla buyusun istiyorum gerci annem karsi sitede kopek hep yakin ama
Kediyi niye geri verdin?

Zhehdjd yok ya yikiyorum yine de once sirke sonra karbonat bazen anneme veriyorum ruhum daraliyo yikayip kurutup verio😂
Bende İngiliz karbonatı var tarihi geçmiştir olur mu 🤪
Kaya tuzu ve üzüm sirkeli suda 10 dk bekletip ovalıyorum.
En pis yanı yıkaması ya.
Bir de uğraşıp yıkayıp yemeden daha bozulan var o da ayrı dert. 👻

Lise aşkı mı yazdıydım onu da unutmuşsun 🤣🤣🤣
He evet sorry 🤣 ya ben iyi değilim pek bugün midem berbat başımda ağrıyor kusuruma bakmayın ,😅
Lise sayılır 16 biterken başlamıştık ama şuan ikinci evliliğim benim ondan ayrılalı yüz yıl oluyor 🤣

Niye geri verdin? Kopegi annemde biraktim kocam eve almadi ama kediye izin veriyo gibi gibi. Bende cocuk hayvanla buyusun istiyorum gerci annem karsi sitede kopek hep yakin ama
Kediyi niye geri verdin?
Alerji yaptı bana. Sıpam bana çekmiş. Bende alerjiğim.
Vücudundaki antijenler hapşururken yaptı sürekli.
Bir de eve hapsetmek istemedim. Bahçeli evim yok . Apt. dairesi.

He evet sorry 🤣 ya ben iyi değilim pek bugün midem berbat başımda ağrıyor kusuruma bakmayın ,😅
Lise sayılır 16 biterken başlamıştık ama şuan ikinci evliliğim benim ondan ayrılalı yüz yıl oluyor 🤣
Hadi ya 🤣aşkın sonu 🤪

Büyük ihtimal her ikisinden de oldu 🤗 köftelik kıymayı çiğ eti hamuru pek severim bende 🤭🤭🤭
Yaa ben de lahmacun içi hazırlarken suyunun tadına bakardım baharatı nasıl diye. İyi ki ondaki kıymanın suyundan bulaşmamış.

Oğlum çok seviyor o çok istedi. Tavşan denedik o da olmadı. Hayvan kendi kakasını yiyor. Üstünü çırpınca sağa sola sıçratıyor. O da hiç hijyenik gelmedi.

Bir ara hamster mı alsak dedik. Kaldı öyle.

Back
X