- 17 Mart 2010
- 26.564
- 68.155
- 1.123
Sen ye gitsin benim yerime deHe evet dogru. Ozmn aslinda yemesen daha iyi. Benim tum o testlerim pozitf cikti nasil bir pisliksem![]()

Yeşillik de bol yiyosun yıkamasan da olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ye gitsin benim yerime deHe evet dogru. Ozmn aslinda yemesen daha iyi. Benim tum o testlerim pozitf cikti nasil bir pisliksem![]()
Ay ben de cig et yerdim ya cig hamur et ondan mi ole oldu onlar. Kedi yoktu ama hep bahcedekileri beslerdimBenimdeeeeçiğ et yerdim ben ondandır bide kedilerim var
![]()
Uzun zaman geçmiş ama ben 3 yılda bir hamile olduğum için unutmaya fırsat olmadıMikan hiç bir şeyi doğru düzgün hatırlıyorum. İki hamilelikte de ne yaptım ne ettim çok az şeyi hatırlıyorum
Zhehdjd yok ya yikiyorum yine de once sirke sonra karbonat bazen anneme veriyorum ruhum daraliyo yikayip kurutup verioSen ye gitsin benim yerime deevcilin var senin pozitif olması çok iyi.
Yeşillik de bol yiyosun yıkamasan da olur![]()
Ben pislikten mahrum kaldım deseneBenimdeeeeçiğ et yerdim ben ondandır bide kedilerim var
![]()
18Hepsineevlenme yaşını sordum öğlen unutmuşsun onu da yaz
![]()
Ne kadan güzelUzun zaman geçmiş ama ben 3 yılda bir hamile olduğum için unutmaya fırsat olmadı![]()
Arada iyiler çıkıyor ya anneme en son ev taşırken iki kişi bulmuştum birini çok beğenmiştim sonra kendime diye aradım kadın işi bırakmış şansımaHepsi ayni iste…
Niye geri verdin? Kopegi annemde biraktim kocam eve almadi ama kediye izin veriyo gibi gibi. Bende cocuk hayvanla buyusun istiyorum gerci annem karsi sitede kopek hep yakin amaBen pislikten mahrum kaldım desenebir daha çocuk düşünürsem bakayım başımın çaresine
bir hafta kedi maceramız oldu yetmemiş
![]()
Bende İngiliz karbonatı var tarihi geçmiştir olur muZhehdjd yok ya yikiyorum yine de once sirke sonra karbonat bazen anneme veriyorum ruhum daraliyo yikayip kurutup verio![]()
He evet sorryLise aşkı mı yazdıydım onu da unutmuşsun![]()
Büyük ihtimal her ikisinden de olduAy ben de cig et yerdim ya cig hamur et ondan mi ole oldu onlar. Kedi yoktu ama hep bahcedekileri beslerdim
Alerji yaptı bana. Sıpam bana çekmiş. Bende alerjiğim.Niye geri verdin? Kopegi annemde biraktim kocam eve almadi ama kediye izin veriyo gibi gibi. Bende cocuk hayvanla buyusun istiyorum gerci annem karsi sitede kopek hep yakin ama
Kediyi niye geri verdin?
Şimdi daha çok uzak dur o kadar durmuşsun sık dişiniBen pislikten mahrum kaldım desenebir daha çocuk düşünürsem bakayım başımın çaresine
bir hafta kedi maceramız oldu yetmemiş
![]()
Hadi yaHe evet sorryya ben iyi değilim pek bugün midem berbat başımda ağrıyor kusuruma bakmayın ,
Lise sayılır 16 biterken başlamıştık ama şuan ikinci evliliğim benim ondan ayrılalı yüz yıl oluyor![]()
ÜzüldümAlerji yaptı bana. Sıpam bana çekmiş. Bende alerjiğim.
Vücudundaki antijenler hapşururken yaptı sürekli.
Bir de eve hapsetmek istemedim. Bahçeli evim yok . Apt. dairesi.
Yaa ben de lahmacun içi hazırlarken suyunun tadına bakardım baharatı nasıl diye. İyi ki ondaki kıymanın suyundan bulaşmamış.Büyük ihtimal her ikisinden de olduköftelik kıymayı çiğ eti hamuru pek severim bende
![]()
Oğlum çok seviyor o çok istedi. Tavşan denedik o da olmadı. Hayvan kendi kakasını yiyor. Üstünü çırpınca sağa sola sıçratıyor. O da hiç hijyenik gelmedi.Üzüldüm![]()