merak ettim ben sanırım 2 markayada bakmazdım sansung siemens bana beyaz eşya olmazmış gibi geliyor.. önyargı işte...ama ben az tüketirim uzun süreli tazeliğini koruyan olmalı
maydonozu yıkayıp kuruttum altına üstüne havlu kağıt koyarak saklama kabında koydum dolaba bakalım...salçalı domatesli makarna
kremalı mantar yemeği
çorba ne olur bilmiyorum..
salata
patlıcan biber mezesi
semiz otu salatası
maydonozu yıkayıp kuruttum altına üstüne havlu kağıt koyarak saklama kabında koydum dolaba bakalım...
günaydın bakalım göreceğiz ne olacak. ama uzun süre taze tutması önemli bir özellikgünaydın canım ben maydonusun kalanını dün bitirdim 3 hafta oldu geçti bile diyebilirim inşallah seninkinide korur dolap
pilav
kremalı mantar yemeği
mercimek çorbası
bol yeşillikli mısırlı salata
yumurta ıspanak az yaptım ortaya
patates püresi
ve havuç mezesi
yaprak sarma
ve cacık var bide bunları yazmayı unutmuşum
ayy beni davet etmek istermisinnn
gel canım gel sensiz olur mu
yaprağım çok kötü çıktı vefa ya üşenmesem gider market e iade ederdim tokat yaprağı abla çok güzel abla beğenmezsen gel kafa at abla dedi bana yaprak çok kötü çıktı ama genede bir tencere sardım
ahhh canım benimm afiyet bal olsun sana
yaprak ii olmadımı sarmasıda sıkıcı oluyor
daha öncede demiştim sana dedemizin üzüm bağları var ipek gibiydi bu sene yapraklar
market işi bağdan toplanmışını tutmuyor hiç bi zaman canım
Kelebekcim maşallah çok beceriklisin.Ben sabah 8 akşam 17 çalışmama rağmen senin kadar çeşit çıkaramıyorum.
Tebrik ederim seni.
Bir şeyi merak ediyorum. Ev temizliğini nasıl yapıyosun. Eminim o konudada çok güzel fikirlerin vardır senin.
bugünki iftar menüm;
ailem geliyor cnm ailem
mercimek corbası
patlıcan kebabı
pilaw
kuru dolma
börülce
salata
pilaw
tulumba tatlısı
karpuz
cay
meyveler
estağfurullah canım sağ ol
ev işinide akşamdan dağınıklarımı topluyorum..
uyanır uyanmaz wc ye çaşır suyu döküyorum evden çıkarken şifonu çekiyorum yetiyor..
mutfağı dağınık bırakmamaya özen gösteriyorum bulaşıkları makinaya yerleştirip makinayı çalıştırıp yatıyorum sabah makinayı boşaltıyorum akşam eve geilince rahat oluyor çalkala yerleştir..
akşam yemekten sonra elime bi toz bezi alıyorum 10 dk da ufak çaplı bi toz alıyorum..
gece çamaşırları makinaya atıyorum sabah giderken çıkartıp asıyorum akşam işten gelince topluyorum c.tesi günü işten gelince ütümü yapıyorum..
ben c.tesi günüde çalışıyorum ama yarım gün c.tesi günüm ölmesin diye cuma akşamdan temizliğimin çoğunu bitiriyorum zaten..
bide benim eşim bana çok yardımcı oluyor evi eşim sürüyor camlarıda o siliyor bide ben saat 8 buçuktan önce evde olamıyorum...
çorbalarımı genellikle sabah işe gelmeden yapıyorum..
yemekleri 2 günlük yapmaya özen gösteriyorum 2. gün diğer günün yemeğini yapıyorum akşam telaş yapılmamış oluyor..
bide fazla fazla pişirip dondururcuya çok yemek atarım zor durumlar için canım..
senin bigünün 48 saat falan sanırım:)) nasıl yetişir bu kadar iş bide aksama telas yapılmamıs demişsin ağzım acık kaldı valla Allah enerjini düsürmesn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?