içindekilerden belli kalorili olduğu ama bi seferden bişey olmaz:)) tabi o tadı aldıktan sonra bi seferle kalmayabilir:))evet o mıhlamaya kuymak da deriz biz çok güzel olur sırf onun için getirdim memleketten mısır ununu sabah kahvaltıda ohh misss ama müthişşş kalorili((
mecbur çalışmak zorundayım canım ev için kredi çektik daha 52 ay ödememiz var ,kayınvalidemde ikinci çocuğu borcunuz bittimi ikinciye çalışma kendin büyüt diyor inan neyapacağımı bilmiyorum,ikinci çocuğu bile gözüm almıyor oğlum çok enerjik pilimizi bitiriyorr
sulu köfte benim için bu saatten sonra imkansız
kıymam don ama fena olmazdı bol limonlu
en iyisi kızartma yapak bide şehriye çorbası
canım bende sabahları simit yemekten bıktım evden sandviç yapıyorum çokta iyi oluyor,tabi termos kapların varsa herşey götürebilirsin yemek olarak, bizim çok şükür iş yemeğimiz çok iyi kendi ahçımız var haftada 3 gün et 2 gün sebze 1 gün bakliyat yemeği yapıyor
yazın git derim karadeniz turuna..ancak hava iyi olur ..kışın üşürsün..yedi göllere ben gitmiştim.küçüktüm..akrabalar araba kiraladı..doluştuk gittik..yolları kötüydü o zamanlar ama şimdi düzeltmişlerdir eminim..alabalık yersin yedi göllerde..doğa harikası ..
şimdi de çok düzgün değilmiş yollar internette öyle bahsediyorlar hatta çok da aman aman güzel değil demişler ama ben tam bir göl hayranıyım seveceğimi düşünüyorum
oo menün güzelmiş..beğendim..yemeğe sana geliyorum kesin...
muhakkak beklerim ailecek sizin için daha bi özenli yaparım hem :))
içindekilerden belli kalorili olduğu ama bi seferden bişey olmaz:)) tabi o tadı aldıktan sonra bi seferle kalmayabilir:))
doyumluk yemedikten sonra kilo yapmaz canım..
kahvaltılarda yenilir bizde genellikle..kahvaltı yanında yumurta patates kızartma peynir zeytin vs..olunca kuymak da çok yapmıyorum..tadımlık onu da yiyoruz..ama bol peynir tereyağı ve mısır unu...söyle bir şey var çok tok tutuyor..yedikten sonra acıkmıyorsun
teşekkür ederim...
tamam..bir de nereden alabilirim onu da yaz arkadaşım.
yazın git derim karadeniz turuna..ancak hava iyi olur ..kışın üşürsün..yedi göllere ben gitmiştim.küçüktüm..akrabalar araba kiraladı..doluştuk gittik..yolları kötüydü o zamanlar ama şimdi düzeltmişlerdir eminim..alabalık yersin yedi göllerde..doğa harikası ..
ben de
oo menün güzelmiş..beğendim..yemeğe sana geliyorum kesin...
ne yemeği pişiriyorsun..bize de fikir olabilir..
ben akşam için barbunya var demiştim..marketten yufka aldım..börek yapacağı akşama
canım bende sabahları simit yemekten bıktım evden sandviç yapıyorum çokta iyi oluyor,tabi termos kapların varsa herşey götürebilirsin yemek olarak, bizim çok şükür iş yemeğimiz çok iyi kendi ahçımız var haftada 3 gün et 2 gün sebze 1 gün bakliyat yemeği yapıyor
evettttt..kesinlikle çok tok tutuyor ve bol su içiriyor:))
canım ben almadım eşim aldı ama bulmak için çok uğraştık büyük migroslarda var normalde ama biz en büyüklerine baktık bulamadık..
eşimde önce baya bi aramıs taramıs yaşlı bi amcadan aldım dedi nasıl bi yerdi dedim anlatamadı:):)
bugün gene sorarım canım ama pilastik eşya satan ucuzluk yerleri var ya oradada bulamamıştık her sorduğumuz o ne demişti sefer taslarına yönlendirmişti bizi
evettttt..
canım nasıl bir şeymiş ki bu ..merak ettim..öğrenebilirsen yazarsın canım..ben de bakarım.
günaydın kızlar;
Akşam yorucu bir gündü benim için oğluşumla pastamızı yaptık afiyetle yedik :) eşim istavrit balık almış temizledim akşama pişireceğim fikirleriniz varsa alabilirmiyim nasıl yapıyorsunuz istavriti
günaydın canım ellerinize sağlık ve afiyet olsun:)
ben balığı ya mangalda yada yağda kızarmış yerim.
mangal en harikası ama mısır unu ile bulanmış yağda kızartılmış balıklarda harika ötesi oluyor böyle yapabilirsin bence canım
ayyy bende mangala bayılırım ama apartman ortamında olmuyor tabi.kesinlikle mısır unu ile yapacağım canım ama fırında düşünüyorum yağda çocuk için zararlı diye,birde benim fırınım balkonda kokulu olan yemekleri dışarda yapıyorum,ankastre fırınımı pastalara kullanıyorum
canım günaydın..
dün kayınvalidemlerdeydik eve çok geç gittik ayakta uyuyordum çekmeyi unuttum bu akşamda evleneli 1 ay oldu diye dışarı çıkacağız gene geç geleceğiz ama telefonuma hatırlatma olarak kaydediyorum şimdi, kaydettim bile..
yarına resimleri yükleyeceğim eşimede gün içinde aradığında unutmazsam soracağım canım tekrar nerden bulduğunu..
günaydın kızlar;
Akşam yorucu bir gündü benim için oğluşumla pastamızı yaptık afiyetle yedik :) eşim istavrit balık almış temizledim akşama pişireceğim fikirleriniz varsa alabilirmiyim nasıl yapıyorsunuz istavriti
ayyy bende mangala bayılırım ama apartman ortamında olmuyor tabi.kesinlikle mısır unu ile yapacağım canım ama fırında düşünüyorum yağda çocuk için zararlı diye,birde benim fırınım balkonda kokulu olan yemekleri dışarda yapıyorum,ankastre fırınımı pastalara kullanıyorum
selam kızlar
selam canım... ben bugün bulgur pilavı ve köfte yapıcam eşimin isteği siz neler yapıcaksınız??
iyiyim canım
sizleri sormalı
iyiyim bende canım 3 gündür yemek yapmıyorum bugünde yapmayacağım
senin adına sevindim
yemek yapmamak bile insana rahatlık veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?