bugün ne yemek yapsam..

Eline koluna saglik :)
Canimda cekti simdi
Evet ilk bakista uzun gorunce zor bisey dedim heralde ama dedigin gibi kolay aslinda..
İkinci sosu biliyordum yufkalar icin genelde o kullanilir..
Ama sirkelisini ilk defa duydum oda zaten puf noktasiymis citir olmasi icin:)
İnsaAllah en kisa zamanda deneyip yazacagim..
Hatta aklima takilan bir sey olursa musadenle sorarim :)

sağol canım

tabikide canım sor:):)

iki tarifide bulabilirsin bir yerlerden fakat tava böreği için kullanıldığını ve birbirleri ile karıştırıldıklarını bulamazsın canım:):)

sağol canım

tabikide canım sor:):)

iki tarifide bulabilirsin bir yerlerden fakat tava böreği için kullanıldığını ve birbirleri ile karıştırıldıklarını bulamazsın canım:):)

Ben artik internetten tarif bakmamaya karar verdim :)
Bakiyorum birebir aynisini yapiyorum ama olmuyor...
Boylesi daha iyi oluyo sorabiliyorum en azindan nerde hata yaptim diye :)

Ben artik internetten tarif bakmamaya karar verdim :)
Bakiyorum birebir aynisini yapiyorum ama olmuyor...
Boylesi daha iyi oluyo sorabiliyorum en azindan nerde hata yaptim diye :)

evet mantıklı bende çok araştırıyorum ve içine kendimden birşeyler katıyorum o zaman güzel oluyor canım..

kızlar yardım lazım;

pazar günü kahvaltıya eşimin arkadaşı ve onun kız arkadaşı gelecek 3 haftadır her pazar gelelim diye arıyorlar bu pazar gelsinler dedim artık ama ne sunayım kahvaltıda aklıma hiçbirşey gelmiyor çok güzel olmalı?

Ay keske sana yardimci olabilsem :))

biz bu aksam dısarda yiycez bişey yapmıcam ama senn böreğinden inanılmaz canım çekti :))

Pazar günü gelecek misafirlerime yapacağım buyur sende gel canım
bende akşama yemek yapmayacağım eşim yapsın bugünde dışarda yiyemeyiz çünkü evde çok işim var çokkkk

o kadar mı vahim senin durumun canım ya

Esim kahvalti yapmaz hafta ici. Hafta sonuda bir pazari var. Eger erken kalkarsa en sevdigi iki cesit kahvalti var:

1. Krep + Beyaz Peynir + Kizartilmis Patataes
2. Menemen

Ben bekarken annemle hep kahvalti yapardim evleneli tek basina olmuyor diye yapmiyorum genelde :)

Duyan goren mutfakla aramizda kan davasi var sanir

Ha bu arada kilolari nerden aliyosun o zaman dersen cikolatalar sag olsun )

Son düzenleme:

güldürdün beni canım ya

bizde her sabah kahvaltı yapıyoruz valla kahvaltısız başlayamam güne eşimin pek arası yoktu ama artık var çünkü ben kahvaltı yapmak zorundayım yapmassam çok sinirli oluyorum ee tek başımada asla yemek yiyemem o yüzden alıştı oda kahvaltısız duramıyor artık:):)

pazar kahvaltısı için yapmayı planladığım şeyler;

-sucuklu kaşarlı ekmek köftesi
-peynirli biber dolması
-renkli patates topları
-tava böreği
-patates biber havuç kızartması

başka ne yapabilirim cidden bilmiyorum böyle çok çok yapmayacağım az az ama hem göze hemde mideye hitap etsin istiyorum çünkü eşim arkadaşları ile her konuşmasında sanki evliliğin tek iyi yanı güzel yemekler miş gibi yaptığım yemekleri ve kurduğum sofraları met ediyor çünkü arkadaşları her aradığında aç kalıyor musun diye soruyorlar ne alakaysa artık o yüzden çıta çok yükseklerde hanımlar yardımmmmmm..

Son düzenleme:

Benim esim vardiyali calisiyor malesef oda.. Aynen bende yalniz yemek yiyemem :)

Menu'nu okudum masAllah diyeyim nazar etmeyim :)

İnsaAllah bir gun bende yapabilirim boyle seyler

Benim esim vardiyali calisiyor malesef oda.. Aynen bende yalniz yemek yiyemem :)

Menu'nu okudum masAllah diyeyim nazar etmeyim :)

İnsaAllah bir gun bende yapabilirim boyle seyler

canım o yazdığım şeyler o kadar basitki anlatamam sana o yüzden eminim bugün istesen bugün yaparsın isimlerine altanma çok basitler

iyi ama hamuru nasıl rendeleyeceğim o kadar sert olması için dondurucuya mı atsam ki acaba bende yapcam bunu eşim sever böyle şeyleri ama bn sevmem pek

evet canım dondurucuya attım ben 10-15 dakika sonra çok güzel rendelendi,çayın yanına güzel oluoyr görüntüsüde çok güzel tavsiye edilir :)

günaydın kızlarr,
ben yokken döktürmüşsünüz yine:)) neler yapıcaksınız bakalım aksama

merhaba canım akşam kayınvalidem yemeğe davet etti,,,yemekte sıkıntı yok yani:))kesin sacda çeşit çeşit gözleme yapar annemler yanımda olduğu için değişiklik olsun diye yanınada patlıcan biber közlemesi menüyü tahmin ettimm

kelebekcimmm düşündüklerin çok güzel tatlı çeşidi olarak pankek yada waffle yada çikolatalı kurabiye yapabilrsin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…