bugün ne yemek yapsam..

çok üşendim bugün yahu
biri gelip benim tavukları pişirse ne güzel olur
tavuk iskenderi nasıl yapıyosun cnm

canım tavukları ince ince doğra tavada sıvı yağ ve salça ile kavur.
sulu bi kıvamı olsun istiyorsan biraz su ekleye bilirsin canım.
pinden yolsa ekmeği küp küp doğra tere yağında azıcık sotele
ekmeği tabağa diz
üzerine yoğurdunu dök etini koy
domates ve biberinide yağda öldür üzerine diz böyle birşey canım.

herkese hayırlı cumalar kızlar;

bugün evde dünden kalan yemekler var,hafta sonu için hazırlık birşeyler yapmak istiyorum,birde iş arkadaşım gece kalmaya bize gelecek geç gelecek yoldan ama birşeyler hazırlamam lazım fikirlerinizi bekliyorum,sütlü tatlı olabilir

ben de fırında biber doması yapıcam ama hiç fırında yapmadım. nasıl yapılacağını biliyorum ama bilen varsa püf noktalarını yazabilir mi?

ben de fırında biber doması yapıcam ama hiç fırında yapmadım. nasıl yapılacağını biliyorum ama bilen varsa püf noktalarını yazabilir mi?

günaydın canım birazdan yazacağım işe şimdi geldim işimi kolaylıyayım hemen sana anlatacağım:)

hayırlı cumalar canım fırında sütlaç yapa bilirsin üstü yanıyorya güvecte ımm harikaaa

tarif istersen onuda yazarım.
ben biber dolmasını fırında yapacaksam eğer dolmalık biberlerin içini temizleyip önce az yağda hafif kızartıyorum o şekilde içini doldurup fırına atıyorum canım

Hayirli cumalar

Bugün ki yemegim mantar + bulgur pilavi.
Bulgur pilavini tutturabilmeyi ümit ediyorum bu sefer

hayırlı cumalar canım fırında sütlaç yapa bilirsin üstü yanıyorya güvecte ımm harikaaa
kelebekcim günaydın bu olmadı işte,sütlaç...fırında filan...zaten yapanım yokbenim gibi pisboğazın görmemesi gereken bir fikir yazmışsın,neyseki evde danette var akşama biftek yapam tost makinesinde,yesin herif

kelebekcim günaydın bu olmadı işte,sütlaç...fırında filan...zaten yapanım yokbenim gibi pisboğazın görmemesi gereken bir fikir yazmışsın,neyseki evde danette var akşama biftek yapam tost makinesinde,yesin herif

günaydın canım deme öyle üzüldüm şimdi gel ben sana yaparım

ben bugün yayla çorbası ve mantarlı bulgur pilavı yapacağım yanına da dünden kalan fırında patatesli tavuk bi de üşünmezsem salata yaparım

günaydın pratik hatunlar
hafta sonuna çok harika yemekler yapcam çok azimliyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…