- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
bezelyeli havuçlu tavuk göğüsü yapabilirsin.
tavuk iskender yapabilirsin.
ımm tavuk göğüslü mantar yapabilirsin..
çok üşendim bugün yahu
biri gelip benim tavukları pişirse ne güzel olur
tavuk iskenderi nasıl yapıyosun cnm
çorba yapabilirsin,yada tavuklu pilavkızıma yediriyim derken arada kaynıyorum bende nasipleniyorum
dogranmış tavuk gögsüm var napsamki kızlar
bende sana yazarken acaba öylemi yapacak die düşünmedim değil ama boşver onlamı uğraşacaksın canım ya
ben de fırında biber doması yapıcam ama hiç fırında yapmadım. nasıl yapılacağını biliyorum ama bilen varsa püf noktalarını yazabilir mi?
herkese hayırlı cumalar kızlar;
bugün evde dünden kalan yemekler var,hafta sonu için hazırlık birşeyler yapmak istiyorum,birde iş arkadaşım gece kalmaya bize gelecek geç gelecek yoldan ama birşeyler hazırlamam lazım fikirlerinizi bekliyorum,sütlü tatlı olabilir
ben de fırında biber doması yapıcam ama hiç fırında yapmadım. nasıl yapılacağını biliyorum ama bilen varsa püf noktalarını yazabilir mi?
kelebekcim günaydın bu olmadı işte,sütlaç...fırında filan...zaten yapanım yokbenim gibi
hayırlı cumalar canım fırında sütlaç yapa bilirsin üstü yanıyorya güvecte ımm harikaaa
kelebekcim günaydın bu olmadı işte,sütlaç...fırında filan...zaten yapanım yokbenim gibi
hayırlı cumalar canım fırında sütlaç yapa bilirsin üstü yanıyorya güvecte ımm harikaaa
Hayirli cumalar
Bugün ki yemegim mantar + bulgur pilavi.
Bulgur pilavini tutturabilmeyi ümit ediyorum bu sefer
kelebekcim günaydın bu olmadı işte,sütlaç...fırında filan...zaten yapanım yokbenim gibipisboğazın görmemesi gereken bir fikir yazmışsın,neyseki evde danette var akşama biftek yapam tost makinesinde,yesin herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?