bugün ne yemek yapsam..

hoşbulduk cnım ee annecim gidince benide yemek telaşı aldı anlayacağın,sen nasılsın

ahh şu yiyip yiyip kilo almayanlara hayranım ya,benim 2 gün düzenim şaşsa hop yağlar çıkıyor yanlardan((
selam kızlar
nasılsınız bakalım
selam canım nasıl oldun,bende dün yoktum izin aldım dişçye gittim 2 dolgu bir kanal tedavisi oldum çok çekiyorum şu dişten ya

günaydın kızlar;

dün akşamdan yemeğimi yaptım sayılır,

zeytin yağlı pırasa

sebzeli tavuk çorba

peynirli makarna gidince yapıcam

salata
kalburabastı (hazır(

günaydın canım ellerine sağlık bende akşam yaptım yemeklerimi.
tarhana çorbası
sulu köfte
pirinç pilavı
salatayıda akşam yapacağım.
tatlı olarakta pastam var

Son düzenleme:
hamarat hatunlar bana hafta sonu yapacağım bir kaç çeşit yemek önerisinde bulunur musunuz her akşam yemek yapmak çok zor

Merhaba kelebekcim nasilsin?
Benim bugün dünden kalma yemegim var.

Dil peynirli yapabilirsin demistin ya bende yok demistim.
Derin dondurucuma baktim sabah dil peyniri varmis :)
Buzdolabina koydum erisin diye.

Pazar günü arkadasim ve esi caya gelecekler.
Ne yapsam ne yapsam diye düsündüm.
Diger arkadaslarin da tavsiyesi üzerine söyle karar verdim bilmem ne dersiniz:

3-2-1 pogaca
yarisini peynirli ve galeta unlu
yarisini patatesli ve cörek otlu düsünüyorum
ufak kek kalibinda bir kek
azicik makarna salatasi
bir de belki kurabiyelerimden yaparim dedim

yeterli olurmu?

çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?
hımm demek dil peynirli erişte yapacaksın umarım lezzeti istediğin gibi olur.
bence tuzlu kurabiye yapabilirsin menünde gayet güzel özallikle dereotlu poğaca olayına bittim
peki mercimek köftesi düşünür müsün bn bayılırımda

ben hafta sonu stok olarak ne yemek yapayım peki aklıma gelmiyor hiçbirşey.

Bende bugün ıspanaklı ve kaşarlı
börek yapacağım yanına mercimek çorbası bu soğuk havada iyi olur ,başa birşey yapasım yok yeter bu kadar abartmamak lazım genç değiliz eritemiyoruz kilo oluyor dengede durmak iyi akşamda meyva bahçeden portakal,greyfurt topladım çorba içinde limon topladım yeterli

ne kadar şanslısınız taze sebzenizi meyvanısı bahçenizden topluyorsunuz çok güzel.

menünde gayet iyi hele börek off canım istedi elinize sağlık
hazır yufka ile mi yoksa açarak mı yapacaksınız. börek lafını duyduğum zaman sormadan geçemediğim bir soru halini aldı artık

Sağolsun bu kk adamı tembelleştiriyor ,sürekli burda olunca ,konu kaçırmayalım maksat, Kendimm açarım muhacırız biz hamur yemekleri beceririz ama bugün hazır tembelliğim tuttu

Sağolsun bu kk adamı tembelleştiriyor ,sürekli burda olunca ,konu kaçırmayalım maksat, Kendimm açarım muhacırız biz hamur yemekleri beceririz ama bugün hazır tembelliğim tuttu

bende kendim açmayı çok seviyorum ama malum çalışıyorum çok zor olur açmam o yüzden bende hazırcıyım malesef

ama asla elimizle açtığımızın lezzetini yakalayamaz

Kaynana hazırında senin çok lezzetli diyor kızımda çok seviyor ne gerek var şimdi efora hava soğuk bugün güneşte yok keyfimde yok ,tembellik günüm ,
bende kendim açmayı çok seviyorum ama malum çalışıyorum çok zor olur açmam o yüzden bende hazırcıyım malesef

ama asla elimizle açtığımızın lezzetini yakalayamaz

Kaynana hazırında senin çok lezzetli diyor kızımda çok seviyor ne gerek var şimdi efora hava soğuk bugün güneşte yok keyfimde yok ,tembellik günüm ,

ohh ne güzel o zaman madem vaktin var bana hafta sonu yapabileceğim yemek stoklarını söyle canım aklıma tek birşey bile gelmiyor ki

hamarat hatunlar bana hafta sonu yapacağım bir kaç çeşit yemek önerisinde bulunur musunuz her akşam yemek yapmak çok zor

kelebekcim, sebze yada et yemeği ne düşünüyorsun bilmem ama ;

ben 15 tatilde misafir alıcam,manisa kebabı (bohça kebabı) hiç yapmadım hafta sonu deneme yapayım diyorum prova yani güzel olursa misafirimede düşünüorum ama yanına ne yakışır bilemedim menü oluştururken

neyli yapacaksın manisa kebabını öncelikle onu öğreneyim tatlım sonra ona göre buluruz birşeyler
bende inan sebze et hiçbir fikre sahip değilim akıl ver bana yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…