bugün ne yemek yapsam..

günaydın kızlar;

akşam mantıyı hüplettik ama benim oğlan hiç yemedi hatta onun kini soslamadım sevmez diye ama ölede yemedi((

bu akşama evde kabağım var ondan bişey mi yapsam yoksa menemen patates kızartması kahvaltılık mı hazırlasam bilemedim

canım mutlu güzel yaşlara arkadaşım,sevdiklerinle huzur ve bol bereketli bir ömür geçirmen dileğimle,,,,doğum günü kutlu olsun seni tanıdığım içinde ayrıca mutluyum canımmmmm:)))

canımmm çok incesin çok teşekkür ederim
çok mutlu ettin beni canım ya
bende seni iyiki tanımışım canım arkadaşım benim
iyi dileklerin için çokkkk sağ ol canım

canımmm çok incesin çok teşekkür ederim
çok mutlu ettin beni canım ya
bende seni iyiki tanımışım canım arkadaşım benim
iyi dileklerin için çokkkk sağ ol canım

Kelebek doğum günün müydü,doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu senelere
Eşim somon balığı almış ,bugün fırında onu yapacağım.Bir de zeytinyağlı pırasa yapayım.

Kelebek doğum günün müydü,doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu senelere
Eşim somon balığı almış ,bugün fırında onu yapacağım.Bir de zeytinyağlı pırasa yapayım.

evet canım bugün doğumgünüm ço teşekkür ederim
o somonu bi ben sevemedim

Ben hamsi dışında balık sevmiyorum ama işte gebelikte somon çok iyi falan demişler almış,yiycez artık:)

bende bi hamsi bide somon sevmem geri kalan hepsine bayılırım
heleki ala balıklara
en sevdiğim balıklar ise sarı kanat ve mezgittir

bende bi hamsi bide somon sevmem geri kalan hepsine bayılırım
heleki ala balıklara
en sevdiğim balıklar ise sarı kanat ve mezgittir

Ben balıktan da anlamam,eşim çok sever,bir yere gidinceo söylerken yerim,hepsi aynı gelir ,kızarmış hamsi ve kardeş güveç bi de lezzetli gelir

Son düzenleme:
-Tarhana Çorbası
-Arnavut Ciğer
-Pilav
-Salata
-Turşu
bugünkü menümüz :))

biri mezgitmi dediii,,,ayyy bayılırım mezgit tavaya oyyy oyyy:))

Ben balıktan da anlamam,eşim çok sever,bir yere gidinceo söylerken yerim,hepsi aynı gelir ,kızarmış hamsi ve kardeş güveç bi de lezzetli gelir

bizdede tam tersi eşim küçükken boğazında balığın kılçığı kalmış şimdi yerken iki saat temizlemeye uğraşıyo palamutla bile uğraşıyo düşün artık o yüzden balık yemeği sevmez temizlerken doyuyorum der..
o balık yerken bende rahatsız olurum o kadar uğraşıyor diye o yüzden ona et bana tavuk yaparım çoğu zaman
ama ben bayılıyorum her gün koy önüme balık yerim yanii babamdan geçmiş sanırım balık sevdası

Benim annem,babam da balık sever ama bana geçmemiş işte.bir de gebeliktebalık kokusu çok mide bulandırıyor başta.sırf balık da değil tavuk,köfte,et çok kötü geliyor.Makarna ,çorba,meyveye beslendim resmen iki ay,bir de az peynirli tost.Şimdi şimdi yiyelim azıcık da balık bakalım vitamin olsun

ye ye çok faydalı brokoli enginar tarzı şeylerde bol bol tüket canım bebek için faydalı olur..

Günaydin kizlar :)
Dün milföylü Pizza yaptim, cok lezzetli oldu, Kocisimde cok begendi, herkese tavsiye ederim

Bugün ne yapacagimi bilmiyorum düsünmekteyim hala

ye ye çok faydalı brokoli enginar tarzı şeylerde bol bol tüket canım bebek için faydalı olur..

Brokoli ,Enginar,kereviz annemin sebzeleri kelebekcim yaa ben onları hiç yemem annem alay eder tatlarını biliyorsun da beğenmiyorsun sanki diye,brokoli C vitamini deposu gerçi limonlu falan deniyim gene onu ben.ya ben de yemek seçiyormuşum çok yeni farkettiiimm

Son düzenleme:
Ben dün akşamdan ıspanaklı gözleme hazırladım, akşam yemeğinde onu yiyeceğiz.
Yarın akşam için de barbunya düşünüyorum, bu akşamdan hazırlayacağım ki yarına hazır olsun, uğraşmayayım.

Günaydin kizlar :)
Dün milföylü Pizza yaptim, cok lezzetli oldu, Kocisimde cok begendi, herkese tavsiye ederim

Bugün ne yapacagimi bilmiyorum düsünmekteyim hala

Günaydın cnm,ellerine sağlıkk
Milföylü pizzayı nasıl yaptın yani hamurları dizip direkt üstüne harcı mı koydun?ctsi arkadaşlarım geliyor belki ben de yaparım.

Son düzenleme:
Ben dondurucuya hiç yemek atmıyorum.
Bir kaç kez dolma içi v.s. koydum yada haşlanmış bakliyat ama tadından hiç hoşlanmadım.
Haftasonu 3-4 çeşit yapıyorum dolaba koyuyorum Cumaya kadar yetiyor arda taze olarak pilav- makarna ilave ediyorum.
Mesela Cumartesi günü yapıp dolaba koyduğum patetes köfte yemeğini bu akşam yiyeceğiz.
Dün akşam da yine c.tesi günü yaptığım tavuk sarma ve çorba yemiştik, tadında bir değişiklik olmuyor yada bozulma.
Pişmiş yiyecekler hiç ısıtılmadan 4-5 gün dayanabiliyor.
Cumartesi günü yine kurufasulye yapmıştım, biraz fazlaydı, ikiye böldüm ilkini pazar günü ikinciyi pazartesi günü yedik.
Eğer yemeğiniz fazlaysa ısıtacağınız zaman tamamını değil sadece tüketeceğiniz kadarını ısıtırsanız geride kalan daha dayanıklı olur.

canım haşla brokoliyi bol limon sık zeytin yağı dök tuzla seveceğine eminim
annenle damak tadımız benziyor

bende yiyeceğimiz kadarınıum..
fazla fazla yapıyorum yemeklerimide artan olursada dondurucuya atıyorum ama tadında bir değişim olmadı bu zamana kadar pişmiş olarak atıyorum belkide o yüzden olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…