bugün ne yemek yapsam..

doktora gittik canımm ilaç kullanıyoruz gece yatarken bal zencefil veriyorum bazende pekmez karabiber

sizede çok geçmiş olsun cnm ya
öksürügümüz çok yoktu ama
cigerden olunca hırıltısı bol bol hava kullanmak zorunda kaldık
teşhis ne koydular cnm

teşekkür ederim canım benimmm

merhaba kızlar;;;

dün akşam kahvaltı menüsü ve menemenle geçiştirdik akşam yemeğini ama gece zeytin yağlı kabak yemeği yaptım,,,akşamda peynirli makarna,salata yapacağımm ,birde dereotlu sarımsaklı yoğurt mezemiz vazgeçilmez:)

çok hamaratsın vesselam
bende dün eve gittim doğumgünüm die çok kalabalıktık baget kzarttım
pilav
salata
brokoli salatası
kereviz mezesi
mercimek çorbası
ortaya biber dolması
havuç mezesi yaptım anca bunları yetiştirebildim.

ayriyetten bugün için bezelye yemeği yaptım
domates çorbası yaptım
pilavım var
mezelerim var.
dolmamdanda kaldı
bunlar var menüm böyle 2 gün yeriz :
1:

bide kabak yemeğini nasıl yapıyosun canım?
domatesli maydanozlu mu havuç koyuyor musun?

maşallah canımmm hamaratlık sende,,,doğumgününde yormuşsun kendinii ama çok güzel şeyler hazırlamışsın,,,mezeleri bana bıraksalar hergün yeriim:))afiyet olsun,,,bu hafta kalori hesabıyla yemek yemeye başladım dikkat ediyorum yaza kadar 5 kilo vernmek istiyorum canım

sağol canım benim
bende yaaa hele kerevizli elmalı olanıı ooo her öğün yerim valla
sen kaç kilosun ki öyle :18:

bide kabak yemeğini nasıl yapıyosun canım?
domatesli maydanozlu mu havuç koyuyor musun?

bazen pirinçli bazen pirinçsiz pişiriyorum havuç koymam,,,dün akşam pirinçsiz yaptım çiğden kabak soğan yağı koydum iki dişde sarımsakk orta ateşte kabakların rengi gidene kadar pişirdim üzerine kışlık domates sosu ekledim kısıktada diriliği gidene kadar pişirdim,ister sade dereotuyla ister yoğurtlu sarımsaklı dereotu ile servis yapabilirsin

sağol canım benim
bende yaaa hele kerevizli elmalı olanıı ooo her öğün yerim valla
sen kaç kilosun ki öyle :18:

evet senin o tarife bende bayıldım yapmıştımm:)) 59 kiloya kadar düşmüştüm geçen yaz şimdi sabah tartıldım 63 kiloyum( evlenirken 52 kiloydum(

evet senin o tarife bende bayıldım yapmıştımm:)) 59 kiloya kadar düşmüştüm geçen yaz şimdi sabah tartıldım 63 kiloyum( evlenirken 52 kiloydum(

hımm bencede zayıflamalısın o zaman çünküü yaz geliyoo denize gitcezzzzz

tarif için sağol canım ben piriçliye bayılıyorummm

bu eşlerde yemek seçmeseler olmaz

sorarsan yemeği seçen benim,,,yemediğim şeyde sakadat,,,ciğeri az az yemeye başladım ama

onun sevmedikleri ohooo bezelye,bakla,karnabahar,ıspanak yemeği tüm vitaminli sebzeler diyebiliriz kısaca:))

sorarsan yemeği seçen benim,,,yemediğim şeyde sakadat,,,ciğeri az az yemeye başladım ama

onun sevmedikleri ohooo bezelye,bakla,karnabahar,ıspanak yemeği tüm vitaminli sebzeler diyebiliriz kısaca:))

benim eşim pek secmez ama ne koysam önüne yiyo
ama ben çok fena yemek seçerimm
senin eşinde bakla sevmiyo yapasın die eve bakla alıyoo fedakar eşin var

Bugün ne yemek yapsam gerçekten,eşim kilo vermeye çalışıyor light bişiler olması lazım.pırasayı geçen gün üşendim yapmadım,bugün onu mu yapsam..Ya da eşim soslu tavuk kanadı almış ama hani bir miktar pişmiş olanları olur ya ondan,az yağ ile fırın poşetine koysam,salatayla yesek mi,güzel olur mu ki.

Eşim kızı olacağından emin gibiydi,erkek olacağını öğrenince napıcanı bilemedi bir süre

bizde aynısını yaşadık cnm
hepimiz kız dedik
ablam bi geldi hastaneden şokta
bizde bebege bişey oldu sandık
megersem dr erkek demiş
sonrada biz girdik şoka
daha halen çıkamadık

bizde aynısını yaşadık cnm
hepimiz kız dedik
ablam bi geldi hastaneden şokta
bizde bebege bişey oldu sandık
megersem dr erkek demiş
sonrada biz girdik şoka
daha halen çıkamadık

Ilk bebek miydi onların?yoksa oğulları var mıydı?neden o kadar kıza adapte olmuşlar?bizde eşimin hayali kızı olacak,kanguruyla dolaştıracakmış.dedim hayallerini erkeğe göre değiştir napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…