- Süzme mercimek çorbası
- Türlü
- Pirinç pilavı
- Yeşil salata
- Nescafeli kup
Tabi bunlar eşim için ben diyetteyim :)
nescafeli kup u nasıl yapıyorsun canım acaba
Tencereye 1 kaşık un, 1 kaşık nişasta ve 2 tatlı kaşığı nescafe koyup 2 bardak sütle pişiriyorum. Kaynayınca yarım bardak şeker ekleyip biraz daha pişiriyorum. Altını kapatınca da 1 paket vanilya ve 1 tatlı kaşığı margarin ekleyip çırpıyorum kuplara boşaltıyorum. Üstüne krem şanti veya damla çikolata fındıkla falan süslüyorum.
çok güzelmiş eline sağlık canım
Teşekkürler canım, tavsiye ederim :)
en kısa zaman da deneyeceğim canım
Tencereye 1 kaşık un, 1 kaşık nişasta ve 2 tatlı kaşığı nescafe koyup 2 bardak sütle pişiriyorum. Kaynayınca yarım bardak şeker ekleyip biraz daha pişiriyorum. Altını kapatınca da 1 paket vanilya ve 1 tatlı kaşığı margarin ekleyip çırpıyorum kuplara boşaltıyorum. Üstüne krem şanti veya damla çikolata fındıkla falan süslüyorum.
teşekkür ederim canım
önce patlıcanları soyup küp küp dogruyorum
tuzlu suya atıyorum
soganı ve sarımsagı kavuruyorum
biber domates ekliyorum bunlar öldükten sonra salça biraz çeviriyorum sonra patlıcanı ekliyorum
biraz daha kavuruyorum en son su yarım bulyon acı seviyorsan pul biber eklersin
suyunu çekene kadar pişir sonrada çayla beraber güzel gidiyor
istersen üstüne sarımsaklı yogurtta dökebilirsin
bardak su bardagımı ölçüde kullanılan. çok güzel bi tarife benzıyo denemk ısterım. muhallebı gıbı oluyor heralde buzdolabında falan bekletıyor musunuz?
Tam benlik bir tarif olmuş ilk fırsatta deneyeceğim
Ah benim cocugum hasta dunden beri bisey yediremiyorum.kemik suyu hazirladim corba yapayim diyorum.önerisi olan varmı???
Ah benim cocugum hasta dunden beri bisey yediremiyorum.kemik suyu hazirladim corba yapayim diyorum.önerisi olan varmı???
canım çok geçmiş olsun sebze çorbası yapabilirsin die düşündüm
canım çok geçmiş olsun sebze çorbası yapabilirsin die düşündüm
Slm kelebek nbr nqpıosunn
Bizde bugün dününün aynısı ürü fasülye ve bulgur pilavı var.Bir de cnm çok çektiği için aldığım ve eşime yedirmemek için uğraşacağım profiterollü pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?