En dogru davranis bu degil ama ben olsam kaparim mutfaktan tavayi biktim senden allahin cezasi diye diye o abiye saldirir bu sefer ben onun kapisini camini dagitirim. Aileler sessiz cocugun uzerine giderken deli cocugu hep pişpişlerler. Bi kere de deli cocuk sen ol.
bunu maaalesef yapamam sonra gelip beni döver kırar kollarımı yada bıçaklar sonra kendimi savunmak için yaptım ilk sen vurdun der. o kadar manipüle ediyor ki kimse inanmaz bana. birde üstüne suçlu olurum
Uyurken git döv kafasina yüzüne patlat neye uğradığını bir şaşırsın. Sonra da uyanmis gibi yap agla. Ertesi gün online terapi aldim uyurgezermisim gündüz korkutulunca gece yapiyormusum dersin.
maalesef yapamam
Bu profildeki insanlar ayrı eve çıkmaya izin vermezler ki. Hatta kız çalışırsa maaşına el bile koyabilirler
evet maaşımı defalarca aldılar. birde çok sık borç var ben ödemeye çalışıyorum kendime çok az para kalıyor
Sessiz kalma sessiz kaldıkça tepene çıkar abin .Bir gunde sen delir
ben sessiz değildim zaten hep hakkımı savundum ama kimse bana destek çıkmadı zarar gören ben oldum. ben uzattıkça duvarları kırdı camları indirdi. dışarıdan insanlar geldi tamam sen sus o deli uzatma boşver dediler. akrabalar bile olaya karıştı tamam abin anlamıyor işte ne yapacaksın sen sus uzatma. sen uzattıkça daha da deliriyor dediler. ama ben uzatmadım sadece doğruları söyledim...
Mesleğin var mı yoksa okula başla varsa yüksek lisans 2. Üniversite bahanesiyle okula başla evden uzaklaş bi şekilde iş bul kpss çalış kütüphaneye git işe gir evde durdukça düzelmez kendini kurtarmaya çalış çabala böyle abin var senelerce aynı evdesin
evet üni veya kpss düşünüyorum umarım seneye iyi bir puan alırım teşekkkür ederim.
24 yaşındasınız, galiba çalışmıyorsunuz da. Kendi başınızın çaresine bakabiliyor olmanız gereken bir yaştasınız. Söylemesi kolay diyecek olabilirsiniz, ama ne yazık ki öyle. Anneniz, abiniz değişmez. Bu durumda sizin kendi kendinizi kurtarmanız gerekiyor. Gidin iş bulun, birikim yapın. Ne zamana kadar evde öylece oturacaksınız
ben birikim yapan biriyim ne zaman param olsa hep kenara koyarım ama mecbur borçlara gidiyor ama yinede kendimi kurtarmak için çalışıyorum tabiki.
Git karşılık ver diyenler de olmuş. Ortada hiçbir şey yokken sağı solu yumruklayan bir adam ruh hastasıdır. Bence olabildiğince uzak durmanız, tahrik etmemeniz gerekiyor kendi güvenliğiniz için. Muhatap almayın
evet hep kapımı kapatıyorum anahtarım vardı aldılar maalesef. ne zaman abim mutfaga veya tuvalete gitse odamda duruyorum o odasına gidince çıkıyorum odamdan. olabildiğince uzakta durmaya çalışıyorum ama yinede odama gelip beni üzecek şeyler yapıyor
asla değişmez çünkü bu yüzü veren var
oğlum yok da kızıma böyle davranacak oğlun ağzıyla burnunun yerini değiştiririm
şu kadınlar ne zaman kızlarına pozitif ayrımcılık yapacak
polise neden şikayet etmiyorsunuz
üç gün yatsa belki aklı başına gelir
evet herkesten çok yüz buluyor resmen ve çok iyi masum ayağına yatıyor o kadar iyi bir oyuncu ki kimse onun böyle evde şeytan olduğunu görmüyor resmen. evet polise şikayet ettim ama annem kendini parçaladı resmen sakın yapma ölümümü görürsün diye. bir keresinde hiç şikayetimi de çekmedim aradım polisi ve eve geldiler. benimle konuştular sonra abimde evdeydi onunla konuştular. o kadar masum davrandı ki. biz sadece ufak atıştık kardeşim kendisi abartıyor ben böyle biri değilim vesaire dedi. polis sonra benimle tekrar konuştu. siz şikayette bulunsanız bile pek birşey sonuçlanmaz dedi olaylar daha da büyür dedi. bende kendim düşündüm şimdi büyütürsem davalık olursak beni evden kovarlardı veya daha kötü şeyler yaparlaar diye şikayetimi geri çektim. çünkü can güvenliğimden bile korkuyorum artık. yaptığım yanlış olduğunu biliyorum ama cidden korkuyorum
Gecim derdi su anda herkeste var ve Turkiye sartlarinda normal bir sey. surekli canini yakacak ve ozguvenini zedeleyecek laflar duymak istemiyorsan cesaretli olmalisin, asgari ucretle de eve cikilabilir ayrica, millet cocuk okutuyor asgari ucretle. Detayli bakinca bazi semtlerde yasanabilir evler var hâlâ, arastirmali ve harekete gecmelisin, yasin hâlâ genc, en olmadi staj mtaj kovala iyi yerlerde, curutme en guzel caglarini.
evet haklıısnız tabiki. ama kendi özgüvenimi cidden çok kaybettim yalnız başıma ya yapamazsam ya herşey daha da kötü olursa diye içim içimi yiyor. bir arkadaşım olsaydı destek çıkan en azından onunla ayrı eve çıkardım ama kimsem yok ve bu özgüvensizlik yüzünden nasıl yapacağım bilmiyorum
Kazık kadarsin ise gir hayat kur kendine
evet şuan bir yerde çalışıyorum ve lütfen benimle kaba konuşmayın
Iki ay çalışsan stüdyo daireye çıkacak paran olur zaten. Çıkın su kurban psikolojisinden intehar düşünüp çalışmayı dusunmeyen dram kraliçesi olmayı birakin
ben bu sizin dediğiniz gibi ''kurban psikolojisinde'' olmak istemezdim. yaşadığım şeyleri sizde yaşasaydınız her adımdan korkardınız. hiçbir şey kolay değil.
Geçmişine olan öfkesini evdekilerden çıkarıyor. Bir psikiyatriye gitse ilaç ve/veya psikoterapi alsa normalleşebilir. Annenizin bu tavrı varken de biraz zor gibi görünüyor. Siz de psikolojik destek alın. Belki sizin vesilenizle abiniz de tedavi görür.
evet psikiyatriye gittim oda gitti. ama psikologa o kadar farklı davranıyor ki resmen çift kişiliği var psikologlar bile anlamıyor bunun evde deli olduğunu. bir tanıdığım vardı psikolog onun haberi yoktu tanıdığımdan. ona bile gitti sonra psikologla konuştum dedi ki abin hiç anlattığın biri değil. kadınlara karşı o kadar naziktir ki güller çiçekler alır nazik konuşur ama evde bana karşı köleymişim gibi dvranır kimsede inanmaz.