- 19 Mayıs 2020
- 47.316
- 212.568
- 548
Aman bırakın, zor bela bi adam buldu orda zaten. Tam da dengini bulmuş, aman diyim evlensin ya. Bunlar evlensin.Simdi yorum yapsam kendimi yorduguma degmeyecek. En guzel cevap senin cevaplarin diye dusundum.
O neydi be! höstBokorsonoz golobooo
Nicke bakmadan önce beğenmedim atmıştım asjjsmsmsmsCanım eğer seviyorsan, bunları şimdilik umursama. Evlendikten sonra eminim sana eşi gözüyle baktığı için asla böyle davranmayacaktır. Belki şimdi ailesi onu dolduruyordur. Böyle küçük şeyleri asla umursamazdım.
1) Begüm ironi yapıyorO neydi be! höst
Bayılıyorum böyle ironi dolu trollereCanım eğer seviyorsan, bunları şimdilik umursama. Evlendikten sonra eminim sana eşi gözüyle baktığı için asla böyle davranmayacaktır. Belki şimdi ailesi onu dolduruyordur. Böyle küçük şeyleri asla umursamazdım.
Sizi seviyor belli ki. Yormak istemediği için teşekkür etmeniz lazım. Trip atmayın, üzmeyin sakın. Bulunmaz bir kumaş bu.Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Seviyor olabilir arabada yer yok deyip 2 araba gelmeleri enteresanSizi seviyor belli ki. Yormak istemediği için teşekkür etmeniz lazım. Trip atmayın, üzmeyin sakın. Bulunmaz bir kumaş bu.
SananeŞok olan kocadan daha iyisini nerden bulacan bacım?
Kilolu musunuz? Belki ondan yer yok demiştirSeviyor olabilir arabada yer yok deyip 2 araba gelmeleri enteresan
Bn goturmedim tesadüf denk geldiBir önceki konunuza ayrılın yazmıştım ama fikrim değişti ayrılmayın.
Daha sizin kendi ölen babanıza saygınız, sevginiz, hürmetiniz yokken elin oğlu ne diye saygı duysun, hürmet göstersin ?
Birde babanıza laf eden adamı babanızın mezarına hangi yüzle götürmeyi düşündünüz ? Gel birde burada mezarına da söylen diye mi gitmek istediniz ?
Bazen bir musibet bin nasihatten iyidir. Mutlaka evlenin.
2 aradada bana yer yoktuKilolu musunuz? Belki ondan yer yok demiştir
Kafan degisik.calisiyorKilolu musunuz? Belki ondan yer yok demiştir
İster evlenirim ister ayrılım.kime.neAman bırakın, zor bela bi adam buldu orda zaten. Tam da dengini bulmuş, aman diyim evlensin ya. Bunlar evlensin.
He senin ki çoh normal çalısıyorKafan degisik.calisiyor
Ayrılamazsın zaten ödün patlıyor iş bozulcak diye ahahshshİster evlenirim ister ayrılım.kime.ne
Yani millete akıl danışmak için konu açıp 'kime ne' demek de ne bileyimİster evlenirim ister ayrılım.kime.ne
İkide birde konu açıp ne sorup duruyosun millete "kime ne" ise?İster evlenirim ister ayrılım.kime.ne
Yanlış mı yazdı acaba dedim görünce, klavyede P ile F harfleri apayrı dünyalardaYani millete akıl danışmak için konu açıp 'kime ne' demek de ne bileyimsenin aklın sana yetermiş üstad niye insanlara sorup incelik yapıyorsun şey bi de söylemeden edemedim: 'opsayt' değil, 'ofsayt'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?