Devam ederken den gözlemliyorumBuradan öyle görülmüyor her koşulda devam ettiğiniz için.
Evet bnde payını verdim ztnAnneme babama laf eden değil nişanlım, kocam olsa boşarım.
Ölmüş babanıza laf etmiş adamla hala nişanlıysanız, bu mezarlık olayı devede kulak kalır zaten. Ben diğer üyeler gibi düşünmüyorum. Babanıza yapılanı affettiyseniz, bunu da görmezden gelin geçin. Çok büyük bir konu değil bana göre.
Bana göre ne benim kocamın ailesine saygıda kusur edebilirim ne de o benimkilere edebilir. İnsanın biraz dur noktası olur, kutsalı olur, kırmızı çizgisi olur. Sevmek şart değil ama ataya saygı şarttır.
Bekarsınız galibaCanım eğer seviyorsan, bunları şimdilik umursama. Evlendikten sonra eminim sana eşi gözüyle baktığı için asla böyle davranmayacaktır. Belki şimdi ailesi onu dolduruyordur. Böyle küçük şeyleri asla umursamazdım.
Bekarsınız galiba
O yorumu ancak bekar biri yapabilirdi çünkü.Canım evet bekarım, kocam yok.
O yorumu ancak bekar biri yapabilirdi çünkü.
Ne yaptınız mesela? Kaç gün küstünüz? Ne dediniz?Evet bnde payını verdim ztn
Kaç dk diyecektiniz sanırım, klavyenin azizliği olmuş olsa gerekNe yaptınız mesela? Kaç gün küstünüz? Ne dediniz?
Küsmek de bir yaptırım değil zaten bence. Bazı şeylerin cezası bile olmaz, direkt kestirip atmak gerekir.Kaç dk diyecektiniz sanırım, klavyenin azizliği olmuş olsa gerek
Konu sahibi ilişkisine devam ederken de gözlemliyor lütfen boş sanmayın kendisini.Küsmek de bir yaptırım değil zaten bence. Bazı şeylerin cezası bile olmaz, direkt kestirip atmak gerekir.
Konu sahibi ilişkisine devam ederken de gözlemliyor lütfen boş sanmayın kendisini.
Allahıma bin şükürEvlisiniz galiba, sizi ilişkiler konusunda çok olgun yorumlar yaparken görüyorum.
Bokorsonoz goloboooBekarsınız galiba
Kötü huylu ilgisiz küçümseyen birinin evlenince iyiye evrileceğini düşünmüyorum örneğini de hatırlamıyorum.Canım evet bekarım, bilgisizliğimden farklı şeyler yazmış olabilirim kusura bakma. Ama erkekler evlenip eşlerinin sorumluluklarını alınca değişirler diye düşünüyorum. Yarın bir gün Allah ın izniyle inşallah bir kocam olursa, tabi düşüncelerim değişebilir.
Begüm hanımın bu yorumunda ki kafaya gelene kadar sana koca bulsak ne olur ki? Armudun sapı, üzümün çöpüKötü huylu ilgisiz küçümseyen birinin evlenince iyiye evrileceğini düşünmüyorum örneğini de hatırlamıyorum.
Canımmm, sen de bekarsın galiba, kocan olmadığı için bilemezsin, evlenince değişip değişmediklerini.Kötü huylu ilgisiz küçümseyen birinin evlenince iyiye evrileceğini düşünmüyorum örneğini de hatırlamıyorum.
Burhan Makbule'yi sevmiş miydi? Makbule'nin İzzet'le olan ilişkisine ne diyorsun?Kötü huylu ilgisiz küçümseyen birinin evlenince iyiye evrileceğini düşünmüyorum örneğini de hatırlamıyorum.
Nankör makbiyyle izzetle kaçtı benim kıymetimi bilmedi.Burhan Makbule'yi sevmiş miydi? Makbule'nin İzzet'le olan ilişkisine ne diyorsun?
Bence bu iki soru konuya katkı sağlar.
Beni nişanlım ilgilendirir
Sanane nişanlan da senide görelim bu kadar kolaymiymis
Önceki nişanlımda böyleydi bu ondan beter gibi
Saygıdan ziyade ahlak yoksunu birisi
Cahil insana laf anlatmak zor
Nişan bozmak basit bişey değil hemen bozulmuyor nikahı ertelicm
Bide bn üstüne gidince kendi ailemide arayim ne olcaksa olsun dedi
Bnde inanmıyorum kalbim temiz dedi kardeşime kadar laf soyledi
Ufak bir kavgada hemen bitirmek yalnis ozmn kimseyle geçim.olmaz
Kendi bilir kendimi.ovmiyorum.ben gibi temiz birini bulamaz simdiler bozuk
Nişan atmak öyle kolay değil.bide 2 nisanim
Yorum yapma Allah aşkına sen ufak biseyde hemen nisan at olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?