- 15 Şubat 2015
- 13.353
- 47.094
- 798
Daha önceki konuda yazılanlar yeterli gelmedi sanırım, adam psikopat diye kendini yırttı millet burda. Ölmüş babanın bile arkasından konuşacak kadar iğrenç biri.Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Kaç gündür küs bu adam sana? Niye küsBayramda gorusucekmisiniz ? benimki gelmicek bir hafta sonra ben gidicem hala küs bana.
İroni mi? Ne olur olsunCanım eğer seviyorsan, bunları şimdilik umursama. Evlendikten sonra eminim sana eşi gözüyle baktığı için asla böyle davranmayacaktır. Belki şimdi ailesi onu dolduruyordur. Böyle küçük şeyleri asla umursamazdım.
SoğurumBugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Şaka yapıyorsunCanım eğer seviyorsan, bunları şimdilik umursama. Evlendikten sonra eminim sana eşi gözüyle baktığı için asla böyle davranmayacaktır. Belki şimdi ailesi onu dolduruyordur. Böyle küçük şeyleri asla umursamazdım.
Bugün aradı açıklama yaptı bizim markette işimiz var senide yormak istemiyorum dedide direk arabada yer yok dicegine bunu deseydi daha iyi olurduİstemiyorlar seni şekerim, nerden bulduk nasıl kurtulcaz diye yanıyorlar. Bunu anlamak için alim olmaya gerek yok bence. Bekar kalmaktan yana korkularını bitirsen yeter.
Son anda çıkmıştır belki araba.Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Kuş fln değil bugün mezarlıkta karşılaştık once arabada yer yok deyip karşılaşınca utandı baya yaptıkları hos degikKaç gündür küs bu adam sana? Niye küs
Oda son anda çıktı.dedi tek araba gidilcekmis abisi.uyuyakalmis o yüzden 2 araba gelmişler bana tuhaf geldiSon anda çıkmıştır belki araba.
Herkez kendi yaptigindan utansın bizi görünce bozuldu baya utandida senide yormak istemiyorum diye kivirdiDaha önceki konuda yazılanlar yeterli gelmedi sanırım, adam psikopat diye kendini yırttı millet burda. Ölmüş babanın bile arkasından konuşacak kadar iğrenç biri.
Bu olaya mı şok oldun? Diğer yaptıklarının yanında bu hiçbir şey değil, merak etme. Tam da kişiliğine ve sana verdiği değere uygun bi davranış sergilemiş.
Dediki tek araba gitceklermis abisi uyuyormuş öyle olduğu için ,2 ayrı arabayla gelinmisAnnesi gelmesin demis, nisanlinizda talimati uygulamis.
Aslinda kayinvalidenizle evleniyorsunuz da haberiniz yok. Hatta sizin kp'in icinede kv kacmisti, paraniza karisiyordu.
Kari-koca bile yeri geldiginde hemfikir olamazken siz, kv, kp, esiniz hemfikir olmaya calisacaksiniz. Yasadiklarinizin, actiginiz konularin farkinda degil misiniz?
Size sormadım o soruyu nurankaya yazmıstm ama..Kuş fln değil bugün mezarlıkta karşılaştık once arabada yer yok deyip karşılaşınca utandı baya yaptıkları hos degik
Sevgimde kalmadı gün geçtikçe soğuyorum hergun değişik huyları.cikiyor başta böyle değildi gorumcenin nisani olunca onun üstüne dusuldu kaynanam.fln tuhafİroni mi? Ne olur olsun
Valla olmayacak şey değil. Sonradan hadi hazırlan demeye belki vakit kalmadi. Ama bütün bu hüsnü zanlar, karşınızdaki kişinin eski kusurları olup olmamasına bağlı şeyler. Yani ailesinden yana kotu bir şey görmediyseniz sıkmayın canınızı .Oda son anda çıktı.dedi tek araba gidilcekmis abisi.uyuyakalmis o yüzden 2 araba gelmişler bana tuhaf geldi
Doğrudur herkez ustume gelince binkere cvp vermisimSize sormadım o soruyu nurankaya yazmıstm ama..
Utandgını ve sok oldugunu hatmettik biz bi kere söyleyince anlıyoz be bacım
Kötü bişey görmedim biraz kizlarinin nişanı olunca beni sormaz oldular büyük ihtimal diyemediValla olmayacak şey değil. Sonradan hadi hazırlan demeye belki vakit kalmadi. Ama bütün bu hüsnü zanlar, karşınızdaki kişinin eski kusurları olup olmamasına bağlı şeyler. Yani ailesinden yana kotu bir şey görmediyseniz sıkmayın canınızı .
Açık açık sorardım, senin derdin ne diye.Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Cidden anlamadığım için soruyorum. Nisan olunca sizle ne ilgisi var . Hani sizi neden unuttular . Sormaz oldular . Nisandan sonra değiştiyse bir şeyler, sizden yana bir seuelr beklediler de, o olmayınca pasif agresif tavır mi aldılar acaba . Ya valla nişanlınizin açıklaması sizi ikna ediyorsa, adam sizin gönlünüzü etmeye çalışıyor ise fevri davranmayın.Kötü bişey görmedim biraz kizlarinin nişanı olunca beni sormaz oldular büyük ihtimal diyemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?