Kızı on planda oldu elbise almaya gittiler beraber gidelim bile demedilerCidden anlamadığım için soruyorum. Nisan olunca sizle ne ilgisi var . Hani sizi neden unuttular . Sormaz oldular . Nisandan sonra değiştiyse bir şeyler, sizden yana bir seuelr beklediler de, o olmayınca pasif agresif tavır mi aldılar acaba . Ya valla nişanlınizin açıklaması sizi ikna ediyorsa, adam sizin gönlünüzü etmeye çalışıyor ise fevri davranmayın.
Sorunca da.kavga çıkartıyorAçık açık sorardım, senin derdin ne diye.
Sonradan çıkmış abisiyle beraber tüm aile gitcekmis yer yok arabada dedi biz annemle mezarlıga gittik baktım.nisanlim o baya bozuldu utandı yaptığını biliyor çünkü2. Araba sonrdan çıkmış gibi geldi banada
Abisi iki araba ayrı gidelim.demis uyuyormus cunkuCidden anlamadığım için soruyorum. Nisan olunca sizle ne ilgisi var . Hani sizi neden unuttular . Sormaz oldular . Nisandan sonra değiştiyse bir şeyler, sizden yana bir seuelr beklediler de, o olmayınca pasif agresif tavır mi aldılar acaba . Ya valla nişanlınizin açıklaması sizi ikna ediyorsa, adam sizin gönlünüzü etmeye çalışıyor ise fevri davranmayın.
Ama bu normal . Tek gidebilirler . Normalde cagirirdilar ama derseniz haklısınız derim . Ne diyeyim. Kötü bir tesadüf de olabilir araba işi. Sıkmayın caninizi.Kızı on planda oldu elbise almaya gittiler beraber gidelim bile demediler
O zaman onun kavga çıkarmasını beklemeden siz çıkarın.Sorunca da.kavga çıkartıyor
Bn onceki kavgada dedim annenle bnm aramda dengeyi kuramiyorsan büyük.sorun var dedimAnnesi gelmesin demis, nisanlinizda talimati uygulamis.
Aslinda kayinvalidenizle evleniyorsunuz da haberiniz yok. Hatta sizin kp'in icinede kv kacmisti, paraniza karisiyordu.
Kari-koca bile yeri geldiginde hemfikir olamazken siz, kv, kp, esiniz hemfikir olmaya calisacaksiniz. Yasadiklarinizin, actiginiz konularin farkinda degil misiniz?
Beni götürsun goturmesin sorun değil arabada yer yok tek gidicez deyip.cift araba olması tuhaf geldi kendininde yüz ifadesi degistiAma bu normal . Tek gidebilirler . Normalde cagirirdilar ama derseniz haklısınız derim . Ne diyeyim. Kötü bir tesadüf de olabilir araba işi. Sıkmayın caninizi.
niye ayrılmadınız hala?Bn onceki kavgada dedim annenle bnm aramda dengeyi kuramiyorsan büyük.sorun var dedim
2 kere çıktı ztn bn ona muhtaç değilim annem var şükür beraber gittik bozulduğuna göre anlamisO zaman onun kavga çıkarmasını beklemeden siz çıkarın.
Nişan atmak öyle kolay değil.bide 2 nisanimniye ayrılmadınız hala?
Mesele muhtaçlık meselesi değil ki, bu kadar rahat yalan söyleyebilmesi.2 kere çıktı ztn bn ona muhtaç değilim annem var şükür beraber gittik bozulduğuna göre anlamis
e ilk konunuza da yazdım isterse onuncu nişanınız olsun. yol bozuksa gitmenin ne anlamı var? sonunuzun ne olacağını düşünüyorsunuz bu gidişle?Nişan atmak öyle kolay değil.bide 2 nisanim
Anladim . Onu demiyorum. Elbise almaya tek gidebilirler dedimBeni götürsun goturmesin sorun değil arabada yer yok tek gidicez deyip.cift araba olması tuhaf geldi kendininde yüz ifadesi degisti
Onun değişine.gore tek gidiceklermis abisi uyuduğu için sonradan kendi arabasıyla gelmiş ne kadar doğru bilememMesele muhtaçlık meselesi değil ki, bu kadar rahat yalan söyleyebilmesi.
Bn herseyin farkındayım kendisi bozuldu baya bnce yaptığından utandie ilk konunuza da yazdım isterse onuncu nişanınız olsun. yol bozuksa gitmenin ne anlamı var? sonunuzun ne olacağını düşünüyorsunuz bu gidişle?
ne adam ne ailesi sizi sevmiyor ve istemiyor. niye ısrarla görmezden geliyorsunuz?
Evetde bnde nişanlıyım banada elbise lazım teklif edebilirlrAnladim . Onu demiyorum. Elbise almaya tek gidebilirler dedim
ablacım ısrarla anlamak mı istemiyorsun? delirtiyorsunuz beni şöyle anlamamazlıktan gelenler gerçekten... adam yaptığından utandı bozuldu da özür diledi mi? ailesi özür diledi mi?Bn herseyin farkındayım kendisi bozuldu baya bnce yaptığından utandi
Kızın başını yakacaksınız,önceki konuları bilmeden yorum yaptığınızı düşünüyorum Adam gümbür gümbür geliyor Biz bile buradan duyuyoruz,konu sahibi acılara yürüyor.........Canım diyorum bence ailesi onu zorlamıştır. Heniz evli değilsiniz diye sizi istememişlerdir. Bence sen nişanlını ikna et, bayramda arabayla yalnız gezin hatta anneni de alın. Fotoğraflarınızı paylaş. Nişanlın için önemli olduğunu göstermiş olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?